alderbody Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Δεν κάθομαι σε παραλίες εγώ... Κάθε φορά φωνάζουν την Greenpeace και αρχίζουν όλοι μαζί να με τραβάνε μέσα στη θάλασσα... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... ;D ;D ;D ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ REGARDS wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2008 ;D I love you all :-* Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Φάτε μάτια ψάρια: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosmasepsilon Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 ωραιο thread, δεν το ειχα δει νωριτερα, να ξερω πως θα μιλαω στους modulators ;D παιρνω τα λογια μου πισω λοιπον για αυτον τον ενα που ειχα βαλει στο ματι, ειστε ολοι φανταστικοι ανεξαιρετως πλεον, σας αγαπαω!!! 8) χωρις πλακα ομως, ειναι το αφεντικο και 2-3 mods που με κανουνε και γελαω (οχι ειρωνικα) και εχω μαθει και 5 πραγματα απο δ'αυτους. χαριλαε congrats για το κομματι με τους αμανεδες, πραγματικα βγαζει συναισθηματα και φερνει εικονες. θα'θελα να ακουσω περισσοτερα δειγματα της δουλεις σου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 σλούρπ...........αυτος ειναι γκαϊφες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2008 τριγγα ασε κατω τον καφε μου με τις 3 μπουρμπουληθρες, γιατι θα σ'αρπαξ'. χαλασε το καλοκαιρινο μαλλλιοτραβηγμα και δεν εχω πλεον τι να κανω. και δεν εχω παει ακομα διακοπες......... :-((((((((((((((((( τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Μηπως καποιος αρμοδιος μπορει να με κατατοπισει γιατι εφαγα -1 καρμα? Και δεν νομιζετε οτι οταν καποιος τρωει (-) στο καρμα του θα πρεπει να ειδοποιειται και να του εξηγειται και ο λογος, μηπως κι εγινε και κατα λαθος? Δε νομιζω οτι παρενεβην κανενα κανονα του φορουμ και ως εκ τουτου θελω το καρμα πισω, οπως και αλλα μελη που εκ των προτερων εφτασαν και -2 (ισως και -3) και μετα κατα ενα "μαγικο" τροπο γυρισε το καρμα στο 0 Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 δν ξερψ γιατι κααβατζωσες το μειον αλλα αν θυμαμαι καλα, το εχεις καιρο...δν ειναι χτεσινο δλδ,.,.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Οχι φιλε μου, οχι μονο δεν το χα χτες αλλα ουτε σημερα νωριτερα. Τελος παντων, λογικα καποιος-οι θα δουν το ποστ και θα με (μας) διαφωτισουν. Τωρα παω για δουλεια. Καλη σας νυχτα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Αληθεια φιλε μου, σε διαφωτισε κανεις; ??? ??? ??? Απο περιεργεια ρωταω. ::) ::) ::) Μπορει να μου βγει και σε κακο. ;D ;D ;D Καλημερα. ;) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις