fatalv Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Αρχηγε Fatalk οπως βλεπεις κανω τα παντα για το -12 ;D ;DΚαλά δεν παίζεσαι έτσι; ;D...τέλοςπα... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 ... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 To οτι αυτο το thread εφτασε αισιως τις 20+ σελιδες ειναι τρανη αποδειξη οτι μαλλον κατι παει στραβα με αυτο το καρμα.....Μην αναλωθουμε τωρα αν ο ταδε η ο δεινα το πηρε δικαια η αδικα το + η το πλην του.......αλλη ειναι η ουσια.... Να ρωτησω κατι λοιπον: εχετε προβλημα με το καρμα σαν ιδεα, εχετε προβλημα με τον τροπο που αυτο απονεμεται γενικα, η με τον τροπο που αυτο απονεμεται απο τον Wow!? Και Wow! (μια και ανηκεις στους modulator, που αφενος διαχειριζεστε το θεμα καρμα και αφετερου που παιρνετε τις αποφασεις για τη μορφη του φορουμ)....νομιζεις οτι τελικα το καρμα, στο διαστημα που εχει δοκιμαστει, προσφερει πραγματικα κατι, και εχει καποια ουσιαστικη σημασια? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 εγω εχω προβλημα με τον τροπο που προσφερεται. Αφου -οπως ειπε ο και ελαβντ-, δεν υπαρχει επαναληπτικοτητα , συνεχεια , συνεπεια, 2 μετρα και 2 σταθμα ( φυσικα δε γινεται να υπαρχουν ολα αυτα , το κατανοώ) , νομιζω πως δεν μας χρειάζεται. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 εχετε προβλημα με το καρμα σαν ιδεα Γενικά όχι. Έχω όμως πρόβλημα με το ότι δημιουργεί προστριβές. Εξάλλου, το ποιόν των τακτικών μελών κατά κανόνα είναι σε κοινή θέα για ό,σους θέλουν να το δουν. Ή μήπως πριν της εισαγωγή του karma αξιολογούσαμε διαφορετικά τους συνομιλητές μας; εχετε προβλημα με τον τροπο που αυτο απονεμεται γενικα (Πάλι) γενικά όχι, είναι κρίμα όμως που μια συζήτηση για το karma είχε ως αποτέλεσμα, πέραν της γενικής ανακατωσούρας, την αποχώρηση του Mechmg93. η με τον τροπο που αυτο απονεμεται απο τον Wow!? Γιατί, μόνος του αποφασίζει και μόνος του απονέμει; Το βασικό λάθος που γίνεται απ'όλες τις μεριές σε αυτή τη κουβέντα, είναι ότι όλοι κοιτάμε να χτυπήσουμε τη γροθιά στο μαχαίρι. Δεν το φουντάρουμε το ρημάδι τελικά; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Να ρωτησω κατι λοιπον: εχετε προβλημα με το καρμα σαν ιδεα, εχετε προβλημα με τον τροπο που αυτο απονεμεται γενικα, η με τον τροπο που αυτο απονεμεται απο τον Wow!? A.. ναι, δράττομαι της ευκαιρίας να διευκρινήσω ότι δεν έχω απονείμει κάρμα πάνω από πεντε-έξι φορές. Αυτό δεν το περιμένατε, είμαι σίγουρος !!! :) :) :) Και βέβαια, απαντάει και στην επόμενη ερώτησή σου φεντεριάρη μου: όχι ρε, τι να προσφέρει; Ένα gadgetάκι του φόρουμ είναι. Απλά, κατάφερε να βγάλει στην επιφάνεια τον δύστροπο χαρακτήρα ορισμένων... άλλοι το πήρανε τελειώς στη πλάκα (όπως ο kilon π.χ.). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Α, από εκτίμηση στον Earendil να διευκρινήσω ότι (κατά τη γνώμη μου) ο 93 δεν αποχώρησε εξ' αιτίας του κάρμα (αυτό έλλειπε, από τη μια να λέει "ε, και" και από την άλλη να θίγεται τόσο πολύ ώστε να φεύγει). Καθόλου, και θα ήταν άτιμο εκ' μέρους μου να αφήσω στον αέρα ότι μπορεί να είναι τόσο κουτός, διότι δεν είναι καθόλου κουτός. Έφυγε (πάντα κατά τη γνώμη μου) επειδή απαξιώθηκαν με ταχύτητα φωτός οι απόψεις του στο θέμα με το copyright. Σε συνδυασμό βέβαια με το βαρύ κλιμα που είχε δημιουργηθεί. Αυτά Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν αν όντως είναι να παραμείνει το καρμα τουλάχιστον ας μπουν κάποιοι κανόνες. Να ξέρει κάποιος πότε θα του ανέβει και πότε θα του πέσει. Έτσι θα ξεπεραστεί και η όποια καχυποψία με το κάρμα. Πχ δεν μπορώ να βλέπω άτομα που απλώς τρολιάζουν και σπαμάρουν κατά το 80%, να μην τιμωρούνται, σε άλλους που να αγνοούν επιδεικτικά κανόνες του φορουμ να γίνεται το ίδιο και άτομα που πραγματικά το αξίζουν να μην γίνεται τπτ. Απλά να μπουν κάποιες βασικές αρχές από τη στιγμή που δεν υπάρχει η διάθεση να φύγει από τη μέση. Για το κάρμα μου που ξαφνικά πρωταγωνίστησε, εμέσως την απάντηση την έδωσα. Απλά δεν ξέρω λεπτομέρειες. Εξηγούμαι: Το 3ο και τελευταίο, μου δόθηκε, όταν έδωσα τον οδηγό για την κατασκευή 1 kit κιθάρας (πως λεγόταν μωρέ αυτό το άρθρο του sf?). Θέλω να σταθώ όμως στα πρώτα 2, τα οποία εμέσως δείχνουν μια "παθογένεια" του νοιζ κατά την άποψή μου. Αυτά λοιπόν μου ήρθαν "ουρανοκατέβατα" την εποχή που οι ίδιοι οι χρήστες έδιναν κάρμα. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποιοι από τους 5-6 που έχω στα υπόψιν μου το κάνανε. Και αυτοί μου το δώσανε επειδή τους βοήθαγα μέσω πμ σε προβλήματα που είχαν σχετικά με κάτι daws, κάρτες, vsts και ρυθμίσεις αυτών και άλλα τέτοια περίεργα! Κατά την άποψή μου, ο λόγος που το κάνανε αυτό ήταν ή γιατί φοβηθήκανε τυχόν κράξιμο, οπότε κακό του κεφαλιού τους, είτε γιατί δυστυχώς στα μάτια πολλών το νοιζ αντί να παίζει το ρόλο του site, που να είναι οδηγός στην μουσική τεχνολογία, είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό ένα ακόμη κιθαροsite και δυστυχώς με πολύ στενή θεματολογία (και αυτή είναι περί των βινατζοκιθάρων κυρίως και βίντεο κανενός κιθαρίστα!!! ). Έτσι πολλοί άλλοι χρήστες, ενώ θέλουν να ασχοληθούν, δυστυχώς δεν το κάνουν κι ένας σημαντικός λόγος είναι αυτός. Δεν ξέρω τι φταίει (αν φταίει) και τι μπορεί να γίνει (αν μπορεί να γίνει), αλλά κατά την άποψή μου αυτό είναι ένα πρόβλημα. Πχ καταντάει τραγικό άλλο ένα θέμα για τις τελε όταν το μισό guitars n basses αναφέρεται σε αυτές!!!!!! Πάλι καλά πάντως που τον τελευταίο καιρό τα συνθια πήραν λίγο τα πάνω τους! :) Εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι μεγαλύτερο πρόβλημα σε σχέση με το karma και το όποιο karma! Από την άλλη ίσως να θεωρηθεί ότι γράφω μπούρδες, οπότε ας μείνει μόνο η πρώτη μου παράγραφος για το καρμα. Για τον mechm απλά να πω πως καλύτερα να επιστρέψει πίσω. Δεν έκανε και τπτ τραγικό, ακόμη και στα πνευματικά δικαιώματα. Έχω διαβάσει άλλα και άλλα που χρίζουν "απόχώρησης" ;) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Επειδή κατάλαβα ότι μιλάς για μένα, ένα έχω να σου πω: δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω, που να σκάσεις. Με 7 ή χωρίς. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά δεν μ'αρέσει το γεγονός ότι εκφράζοντας την άποψή μου θα γίνω κατά κάποιο τρόπο ο δικηγόρος του ΝΟΙΖ, αλλά δεν είναι και λόγος για να μην την εκφράσω. Δεν μ'αρέσει αυτή η "παράδοσή" μας στο φόρουμ να ξεχειλώνουμε και να ισοπεδώνουμε κάποιο θέμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα ίσα ίσα για να εκτονωθούμε. Το ΝΟΙΖ είναι ένας χώρος που δημιούργησε και συντηρεί ο Yameth με τη βοήθεια κάποιων modulators. Στα περισσότερα fora υπάρχει ο moderator, αλλά πολλάκις έχει αναφερθεί η πολιτική του Yameth ότι προτιμά ένα ανοιχτό forum όπου τα ίδια τα μέλη ελέγχουν τον εαυτό τους. Έχει επικρατήσει (για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος) κάποια βασικά στοιχεία όπως ο αριθμός των δημοσιεύσεων και η ημερομηνία εγγραφής να δίνουν ένα βασικό στίγμα για την (ποσοτική) παρουσία του καθενός στο φόρουμ. Χωρίς κάποιο άλλο ενδεικτικό στοιχείο δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις την ποιοτική παρουσία του κάθε μέλους. Μέχρι πρώτινος έπρεπε κάποιος να ανατρέξει στα παλιά ποστ ή να έχει παρακολουθήσει γενικά για καιρό το ΝΟΙΖ και να θυμάται κιόλας τι λέει ο καθένας. Το "πρώιμο" κάρμα αποτελούνταν από τις δημοσιεύσεις "κραξίματος" στους διάφορους ξεκάρφωτους, αερολόγους ή απλά πολυλογάδες. Ήταν κάτι όμως που θαβόταν και ξεχνιόταν και σίγουρα δεν αποτελούσε εργαλείο για τους "νέους". Είναι δε και τρομερά άκομψο. Προχωρόντας λοιπόν την έννοια του αυτοελέγχου απ'τα μέλη, έρχονται πραγματάκια όπως το κάρμα για να μπορεί να αναγνωρίζεται μια μαλακία ή κάτι πραγματικά χρήσιμο που λέει κάποιος (που δεν είναι upon request από τον Yameth, είναι built-in γνώρισμα της καινούριας πλατφόρμας άρα είναι κάτι το οποίο έχει ζητήσει ο κόσμος που στήνει fora γενικά). Προς το παρόν το καινούριο ΝΟΙΖ είναι στη θερμοκοιτήδα και θέλει το χρόνο του να αναπτυχθεί σωστά και να εμπεδωθεί απ'τα μέλη. Το κάρμα είναι ένα απ'τα καινούρια αυτά χαρακτηριστικά και τελικά έχει αναδειχθεί σε μείζον θέμα. Αντί να κοιτάμε να σκοτώσουμε κάτι πρωτού καν το καταλάβουμε, ας του δώσουμε μια καλή ευκαιρία πρώτα και μετά βλέπουμε. Μπορεί μακροπρόθεσμα να κοιτάμε πίσω σ'αυτό το thread και να λέμε "ρε τι μαλακίες που λέγαμε τότε...". Προπαντώς ας δείξουμε λίγη εμπιστοσύνη στα άτομα που είναι πραγματικά υπεύθυνα για το forum και έχουν τη διάθεση να μην είναι απόλυτοι, να υπομένουν στους χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές επιθέσεις και γενικά να μην έχουν το δάκτυλο στο...ban. Ο ffmakis π.χ. κράχτηκε με πολύ άσχημο τρόπο και συνεχόμενα (ασχέτως δίκιου ή αδίκου) αλλά δεν είπε σχεδόν κανείς κουβέντα. Φτάσαμε στο σημείο να τρελαθεί ο άνθρωπος, να τα πάρει στην κράνα και να μας πει όλους κοράκια. Μετά αναγκάζεται να ζητήσει συγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασε ενώ στην ουσία εμείς του συμπεριφερθήκαμε άσχημα. Έρχεστε λοιπόν τώρα (γενικά) και αρκετοί μιλάτε για τα δεινά που επιφέρει το κάρμα και για την επερχόμενη συντέλεια του κόσμου, ενώ δεν έχετε πρόβλημα όταν ένα καινούριο μέλος που δεν έχει προλάβει να μας γνωρίσει σαν κοινότητα προσβάλλεται ανοιχτά και συνεχόμενα. Νομίζω κάπου χάνουμε την ουσία και η σοβαρότητα των γραπτών μας είναι πλέον ύπο αμφισβήτιση. Αυτά είναι τα 2 cents μου γιατί σέβομαι χωρίς να μπορώ να πω ότι κατανοώ πλήρως την αντίθεση πολλών ατόμων που σέβομαι και εκτιμώ εδώ μέσα για το κάρμα αλλά επίσης σέβομαι και εκτιμώ τον διαχειριστή και τους ανθρώπους που "συντηρούν" το ΝΟΙΖ. Αν κάποιος πιστεύει ότι έχω κάποιο ulterior motive ή έχω κάποια σχέση με τον Yameth ή τους mod και τα γράφω αυτά, he can turn that thought sideways and stick it up his candy ass. Για να τα ξεκαθαρίζουμε και να μην υπάρχει χώρος για παρεξηγήσεις. Όποιος πάλι προσβλήθηκε, ε ας πάει να το πει στη μαμά του να μη με καλέσει στο πάρτυ του φέτος.... Άντε καλά χιόνια. p.s. για όσους φτάσανε μέχρι εδώ ζητώ συγνώμη για την έκταση. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις