deadendmind Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Φυσικα και οχι. Και αν δεν μπορεις να το καταλαβεις, εισαι βλακας και δεν σου αξιζει να βρισκεσαι εδω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 καλά απάντηση ήταν αυτή τώρα ρε deadendmind; ??? ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 απο τη στιγμη που εχουν σβηστει ενα σωρο ποστς, ο καθενας μπορει να ισχυριζεται οτι αυτος η αλλοι ειπαν οτι θελουν. Η κουβεντα ειναι ματαιη. Μάταιος είσαι εσύ και οι ανόητες παρεμβάσεις σου σε ένα θέμα που δε σε αφορά καθόλου. Αυτή τη στιγμή με ενοχλείς πολύ περισσότερο από τον Kilon διότι έχεις αρχίσει να γίνεσαι κακοήθης. Τα θέματα σβήστηκαν με δική μου έγκριση, άσχετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Για την ιστορία, ο Mechmg93 δεν αποτελεί πλέον μέλος του NOIZ (με δική του πρωτοβουλία). (Το γράφω αυτό γιατί καλό είναι να μην αναφερθεί το όνομά του στην κουβέντα, μιας δεν μπορεί πλέον να απαντήσει) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Κατ αρχην να δηλωσω οτι ποτε δεν εκανα θεμα το γιατι πηρα -1 καρμα http://www.noiz.gr/index.php?topic=151413.0 Εκτος αν καποιος πιστευει οτι το εγραψα γιαυτον τον λογο ...... Πιο πρακτικά, κατά καιρούς υπάρχουν ανεύθυνοι και κακοήθεις οι οποίοι σκοπίμως διαθέτουν ανακριβείς πληροφορίες μέσα από το noiz για την εξυπηρέτηση δολίων στόχων. Το "κάρμα" δεν θα έχει τόσο σαν στόχο να πάρει κάποιος το "χρυσό λουκούμι" αλλά μάλλον να είναι εύκολος ο εντοπισμός (από τους αναγνώστες) τέτοιων δολίων συμμετοχών. Κατι παντως μου λεει οτι αυτο ειχε μεγαλυτερη βαρυτητα ....... γιατι το γραψα τωρα θα μου πειτε.. απλα ειδα ενα πολυ σημαντικο μελος, με καρμα -1 και εκνευριστηκα. :o .....παντως 5 λεπτα μετα ,το σημαντικο μελος ΔΕΝ ειχε -1 καρμα αρα η σημαντικοτητα και η επωνυμια παιζουν ρολο ....και στο καρμα ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Για την ιστορία, ο Mechmg93 δεν αποτελεί πλέον μέλος του NOIZ (με δική του πρωτοβουλία). μα γιατί ρε παιδί μου; τέλος πάντων... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Μην τρελένεστε με το κάρμα, η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω και σας περιμένει. το ξαναματαποστάρω γιατί τελικά μόνο αυτό αξίζει απ 'όλο το thread.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 το οτι προσβληθηκε ασυστολα χωρις λογο ισως;;; Αλλος τα παιρνει και αρχιζει να χωνει, αλλος το παιρνει στην πλακα και αλλος σηκωνεται και φευγει. Ετσι ειναι αυτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 όχι daedendmind, παρακολούθησα την ιστορία.... απλά εντάξει μην φεύγεις ρε παιδί μου...τέλος πάντων είναι στην κρίση του καθενός..ίσως και εγώ στη θέση του να έκανα το ίδιο! κρίμα πάντως... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
victor130 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Έχω να πω ότι όποιος δε @##$% ασχολείται με το κάρμα του Νοιζ, συνεχίστε το έργο να δούμε...... Αρχηγέ Fatalk όπως βλέπεις κάνω τα πάντα για το -12 ;D Κι εγώ victor, κάνω ότι μπορώ για να γράφεις καλύτερα. -Harilatron Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις