trolley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί δεν κάνουμε ένα poll? Και ποιος σας εμπόδισε ρε παιδιά να κάνετε ένα poll. Εδώ κάνετε poll για τόσα και τόσα... Το αν θα το λάβει υπ' όψιν του ο admin, είναι άλλο θέμα βέβαια. Ο boukas δεν ξέρει ΚΑΝ γιατί το πήρε... Ασφαλώς και ξέρει. Τα πήρε διότι δε μιλάει στον αέρα. Και να θυμίσω σε κάποιους ότι εγώ με τον μπούκα έχουμε τσακωθεί έντονα σε κάποιες φάσεις. Οπότε, πάπαλα και η θεωρία ότι μπορεί να μεροληπτούμε ενάντια σε αυτούς με τους οποίους διαφωνούμε. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Επίσης, η διαπίστωση ότι αν έχει κάποιος κάρμα 0 δεν γράφει τίποτε της προκοπής μου φαίνεται ότι θίγει την νοημοσύνη όσων παρακολουθούν το φόρουμ. Είναι σχήμα λόγου, όχι διαπίστωση. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Να διαγραφεί από τα πρακτικά!! ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Ο boukas δεν ξέρει ΚΑΝ γιατί το πήρε... Ασφαλώς και ξέρει. Τα πήρε διότι δε μιλάει στον αέρα. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Ο boukas ξέρει, με την ίδια έννοια που εσύ ξέρεις για ποιο λόγο χαίρεις της εκτίμησης πολλών μελών (και της διευθύνσεως απ'ότι γνωρίζω). Εκτός αν ούτε εσύ ξέρεις, οπότε πάω πάσο, όλα τυχαία γίνονται, το μέλλον είναι ζοφερό, μάνα γιατί τελείωσε το γάλα, κυριάκο κτύπα τη καμπάνα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Για τον boukaw το λεει κ ο ιδιος.Και δεν γινεται ο καθενας να πεταγεται να λεει γιατι του βαλατε καρμα αυτουνου?Του kultura καλως το ριξατε,αλλα μετα ξαναγινε 0 σαν να μην εβαλε την τσοντα,ενω του dkall μενει το -1 επειδη εβαλε μια βλακεια (λιακοπουλικη) κ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ επειδη το εχει κανει θεμα.Αυτο ειναι θεμα συμπαθειας κ οχι ουσιας.{Quiz:ποιο μελος θα επρεπε βασει της προτερης ιστοριας του να εχει καρμα -οο για τον ιδιο λογο που πηρε ο dkall αλλα με πολλαπλοτητα,αλλα εχει μηδεν?} Κ εγω δεν διαμαρτυρομαι για το καρμα,αλλα δοθεισης της ευκαιριας θα τα ελεγα κ συμφωνω οσο δεν παει με οσους λενε οτι διαμορφωνουν οι ιδιοι αποψη .Αλλα σαν νεο μελος εγω,αν παω να δω ενα θεμα για linux κ βλεπω ποστ του mechmg με -1 τι να πω?Α αυτος ειναι ενας τυπος που λεει μαλακιες, κατσε να δω τι λενε οι υπολοιποι? Κ μην κοροιδευομαστε: τα νεα μελη δεν κοιτανε οτι βλακεια γραφουμε.Μπαινουν εδω μεσα για να δουν τα τεχνικα θεματα. Κ δεν ειμαστε ολοι αναρχικοι πυρηνες (γτ πας να το ριξεις σε ανωριμοτητα ενω βλεπεις οτι ΟΛΑ τα ενεργα μελη ειναι κατά) !!! Θα λειτουργουσε το καρμα σωστα αν δεν εμπαινε με αυτο τον τροπο.(Μου τη σπας?-1.Ειπες κατι που μου φανηκε αστειο?+1) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Quiz:ποιο μελος θα επρεπε βασει της προτερης ιστοριας του να εχει καρμα -οο για τον ιδιο λογο που πηρε ο dkall αλλα με πολλαπλοτητα,αλλα εχει μηδεν? Ποιο; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Πλακα κανεις?Ο ιχνηλατης!!!!!!!!!!!!!!!! Μην πας κ του βαλεις τωρα.Ηθελα να τονισω μια αντιθεση για πραματα που ο καθενας τα παρατηρει. ΥΓ.οκ εννοειται οτι ηξερες για ποιον λεω,αλλα επειδη νομιζεις οτι θα μασησω τα λογια μου στο απαντησα. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Πλακα κανεις?Ο ιχνηλατης!!!!!!!!!!!!!!!! Μην πας κ του βαλεις τωρα.Ηθελα να τονισω μια αντιθεση για πραματα που ο καθενας τα παρατηρει. Εμένα ο ιχνηλάτης με έχει πει "μαλάκα". Είσαι σίγουρος ότι τελικά το κάρμα αποδίδεται επί τη βάσει προσωπικών συμπαθειών; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 οχι βεβαια.Κ οι προσωπικες συμπαθειες λειτουργουν με τις μερες.Οπως αλλα ποστς μου ειναι χιουμοριστικα κ αλλες φορες μιλαω σαν γεροντοκορη.Τα βλεπει αυτα ο αναγνωστης. Οπως κ να εχει ,το επιχειρημα μου ειναι οτι στην προκειμενη (dkall-ιχνη-λιακό) το καρμα εχει λειτουργησει λαθος.Όχι? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις