Προς το περιεχόμενο

Περί κάρμα (-τος; )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εσυ το καρμαδακι σου το τσιμπισες ομως ε;; ;D

(windows χρησιμοποιεις ειπαμε;;;)

ffblue:πωλειται ενας βαθμος καρμα σε καρμοπαθείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 575
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ffdeadendmind: πωλουνται σερβιετακια mini always με πλαινη προστασια για τις μερες περιορισμενης ροης. Παρακαλω να απαντισουν μονο οσοι τα εχουν πραγματικα αναγκη

Τιμη: 5 ε παρακατωδεγινεται να τα σκοτοσο δεν λαιη.

Μήπως η ερώτηση είναι αν δίνει τελικά κανείς σημασία στο κάρμα, εφόσον δίνεται (και παίρνεται) τόσο "απλόχερα"? Μήπως αυτή η υπερβολή είναι αυτό που έχει κάνει τους πάντες να μη δίνουν σημασία - αν όντως είναι έτσι?

Αφιερωμενο:

Είσαι

Βίσση Άννα

Είσαι στο αίμα, στις φλέβες, στα κύτταρά μου

Είσαι στον αέρα, που αναπνέω, στη μοναξιά μου

Είσαι η μέρα μου, είσαι η νύχτα μου, είσαι το λιώμα μου

και τα ξενύχτια μου, είσαι ο παράδεισος στις παραισθήσεις μου

Είσαι το κάρμα μου κι όλες οι αισθήσεις μου, χαχα, χαχα

Είσαι στο αίμα, στις φλέβες, στα κύτταρά μου   | 2x

Είσαι στον αέρα που αναπνέω, στη μοναξιά μου   | 2x

Εσύ, τη ζωή μου ορίζεις, εσύ, το μυαλό μου τρελαίνεις

Εσύ σε όλα υπάρχεις, εσύ κι ας μην είσαι εδώ

Είσαι η μέρα μου, είσαι η νύχτα μου...

Είσαι στο αίμα, στις φλέβες...

Εσύ, τη ζωή μου ορίζεις...

Είσαι στο αίμα, στις φλέβες...

Εσύ, τη ζωή μου ορίζεις...

Εσύ

Επειδη φαινεται οτι το καρμα φτουραει (κρινοντας απο τις αντιδρασεις και τον ντορο περι αυτης της ποσοτητας), προτεινω σε αυτους που τροποποιουν τον κωδικα την εξης προσθηκη-ανταμοιβη στους karmουχους:

if karma>SOMETHING show_the_new_guitar_ads_2_days_before_the_others

Αντε, γιατι αφεντες και δουλοι το ιδιο γιναμ' ουλοι!!!

My love for you is ticking clock, Berserker

if karma>SOMETHING show_the_new_guitar_ads_2_days_before_the_others

Ωπα. Ακυρο, μολις μιλησα prive με καποιον που μου εξηγησε οτι αυτο συμβαινει καιρο τωρα!

My love for you is ticking clock, Berserker

Δεν συμμετείχα στην κουβέντα αλλά επειδή κι εγώ κάτοχος ενός φόρουμ είμαι θα ήθελα να πω κάτι.

Γνώμες υπάροχυν πολλές, πες τες με ωραίο τρόπο, όχι ψευτικα ωραίο αλλά με ειλικρινη σεβασμό. Επίσης πες τες με pm στον αρμόδιο και όχι σε ενα ανούσιο θέμα φόρουμ.

Δευτερον το κάρμα όσο και να χτυπιούνται αρκετοί ειναι κάτι που κατεμέ δείχνει σεβασμό, προσφορά, αλληλεγγύη, κατα το πόσο πχ κάποιος συμμετέχει σωστά, πόσο βοηθάει, που κάνει λάθη, ποιος πχ ασχολείται μόνο με spam και λοιπά, ειναι ενα σημείο ας πουμε αξιολόγησης αλλά με την καλή έννοια κατεμέ. Ουτε ανταγωνισμό νιώθω με το iq που εχω για 28 χρονών μαντράχαλος ,ούτε αρνητικό το βρίσκω. Ετσι ειναι το φορουμ, και ακομα και αρνητικό να το έβρισκα θα έστελνα το πολύ πολύ ενα pm Με τεκμηριωμένη την γνωμη μου και τίποτα αλλο, καθαρά και πάλι ως βοήθεια προς τον Yameth θα το έστελνα. Οχι ως κριτική.

Τρίτον καλό ειναι ο καθένας μας που όλοι έχουμε από κάποιο μηχάνημα ή ηχείο ή πάει λέγοντας να γράφαμε κανα review παρά να ασχολουμαστε με το κάρμα. Ελεος. Γεμίστε τα review ρε σεις, τόσος κόσμος είμαστε. Να μπορεί να βρίσκει κάποιος οτιδηποτε στο noiz.gr. Δημιουργήστε κι αφήστε τα κάρμα. Γνώμη μου πάντα και εντελώς φιλικά.

Δεν θα διαφωνουσα, εαν το καρμα ειχε μια ουσιαστικοτερη και λειτουργικοτερη παρουσια. Τωρα ολοι λυσσανε για το "-1" και το "1", χωρις στην ουσια να υπαρχει καποιο αντικρυσμα στο posting και στο διαλογο! Οποτε, ποιος ο λογος να υπαρχει, οταν ειναι κατι σαν ημιμετρο, χωρις να φερνει λυση!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου