longshadow Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2007 ο sf με distortion pro???....αυτο δεν το περιμενα :D :D. (το πεταλι σκοτωνει παντως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 Δικο σου ηταν το Omega fuzz που αυτην την στιγμη βρισκεται στα χερια μου;;; Το πεταλι ειναι αψογο, απορω γιατι το πουλησες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 Γιατι το fuzz της Τonelab ακουγεται...καλυτερα... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2007 ου ρε..! :D:D:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 επειδη εχω ανοιξει ηδη εδω "πεταλο-συζητηση" , την συνεχιζω με τα τελευταια νεα , τα οποια αφορουν και το τοπικ http://www.noiz.gr/index.php?topic=151323.30 πηρα λοιπον απο το τοπικο κατστημα αυτο εδω , http://www.behringer.com/MIC100/index.cfm?lang=eng και την ανωτερω πεταλιερα + το power engine 60 / tech 21. καρφωνω την στρατ και τα πεταλια πανω , και ηταν πολυ ωραια. ομως ελειπε το κατιτις του...punch - ογκου - "tube-sound" , you name it. παρεμβαλω λοιπον το behringer αναμεσα στο τελευταιο πεταλι (digidelay) και την xlr εισοδο του power engine και ειδα πολυυυυυυυ ΦΩΣΣΣΣΣ!!!!! το ιδιο εκανα και με την gt-8 την οποια δουλευω σαν "πεταλακια" χωρις προσωμοιωσεις ενισχυτων/καμπινων. ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για οσους ειναι πεταλο-χρηστες και χρησιμοποιουν αναλογη συνδεσμολογια. τωρα μπροστα απο τον ενισχυτη ( στο νορμαλ input δηλαδη ) ΔΕΝ ξερω τι κανει , αλλα ειναι αχρηστο προφανως. επισης το δοκιμασα σε p.a. αμεσως μετα την gt-8 και πριν την κονσολα. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.οι προσωμοιωσεις παντα απενεργοποιημενες. try it out ;D 8) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 επειδη εχω ανοιξει ηδη εδω "πεταλο-συζητηση" , την συνεχιζω με τα τελευταια νεα , τα οποια αφορουν και το τοπικ http://www.noiz.gr/index.php?topic=151323.30 πηρα λοιπον απο το τοπικο κατστημα αυτο εδω , http://www.behringer.com/MIC100/index.cfm?lang=eng και την ανωτερω πεταλιερα + το power engine 60 / tech 21. καρφωνω την στρατ και τα πεταλια πανω , και ηταν πολυ ωραια. ομως ελειπε το κατιτις του...punch - ογκου - "tube-sound" , you name it. παρεμβαλω λοιπον το behringer αναμεσα στο τελευταιο πεταλι (digidelay) και την xlr εισοδο του power engine και ειδα πολυυυυυυυ ΦΩΣΣΣΣΣ!!!!! το ιδιο εκανα και με την gt-8 την οποια δουλευω σαν "πεταλακια" χωρις προσωμοιωσεις ενισχυτων/καμπινων. ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για οσους ειναι πεταλο-χρηστες και χρησιμοποιουν αναλογη συνδεσμολογια. τωρα μπροστα απο τον ενισχυτη ( στο νορμαλ input δηλαδη ) ΔΕΝ ξερω τι κανει , αλλα ειναι αχρηστο προφανως. επισης το δοκιμασα σε p.a. αμεσως μετα την gt-8 και πριν την κονσολα. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.οι προσωμοιωσεις παντα απενεργοποιημενες. try it out ;D 8) κατσε γιατι με μπερδεψες...το DI της behringer το χρησιμοποιησες και που? και αν μπορεις πες μου παλι το gear και πωσ τα συνδεσες?οταν λες ανωτερο πεταλιερα? RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 "ανωτερω πεταλιερα" ειναι αυτο το ξυλο τελοσπαντων που χρησιμοποιησα και "εδεσα" πανω τα πεταλακια.δες την αρχη του τοπικ. επαιξα λοιπον με στρατ->πεταλακια-> power engine και μετα στρατ->πεταλακια-> behringer mic100->power engine επισης δοκιμασα και strat->gt8->mic100->power engine αυτα περιεγραψα πιο πανω,ισως λιγο μπερδεμενα απο την βιασυνη μου.σορρυ... υ.γ. το behringer ειναι προενισχυτης μικροφωνου , και οχι d.i. ;) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimitriosUK Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 υ.γ. το behringer ειναι προενισχυτης μικροφωνου , και οχι d.i. ;) Ειναι "και" D.I. (το εχω και εγω ;)) Επισης πολυ καλο και σε ηλεκτρακουστικη. http://www.myspace.com/jimmylahanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 spimav πες μας πλιζ μερικές πληροφορίες για το power engine. Γιατί το προτίμησες αφού έχεις τον... Μάρκο; Kαι σε τι εξυπηρετεί ακριβώς; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 οκ παιδια.σορρυ αλλα δεν καταλαβα οτι ηταν και d.i. παντως κανει πολυ καλη δουλεια.δεν το εβαλα ακομα μπροστα απο την m-audio για να δω αν και ποσο ησυχο ειναι , αλλα σαν τελικη προενισχυση πεταλιων...Μ@Μ@ΕΙ!!ειναι η πρωτη φορα που εμεινα ευχαριστημενος απο προιον της behringer. περι tech21-power engine τωρα... πλεονεκτηματα. 1)παναλαφρος 2)στιβαροτατη κατασκευη 3)αρκετα δυνατος σε ενταση για live.-αν μου τον κλεψουν θα παρω τον ιδιο παλι- 4) μεχρι τωρα ειχα δουλεψει με διαφορους ενισχυτες του οποιους τελικα πουλησα και κατασταλαξα στον συγκεκριμενο.peavey/bandit - brunetti combo - hughes&kettner/attax100 tour reverb - marshall/mg 100 και αλλους. ειναι ο μοναδικος που μου αρεσει πολυ η gt8 καρφωμενη πανω του.(στους υπολοιπους την εβαζα στο return/power amp in) 5)εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ην αισθηση της πραγματικης "λαμπιλας" πανω του , και ειδικα τωρα , με την παρεμβολη του mic100. 6) I M P O R T A N D : Ο βασικος λογος που στερουμαι τον "μαρκο μου" , ειναι οτι 10 μερες πριν εγινε η 4η κλοπη στο μαγαζι που δουλευω σε διαστημα 3 χρονων.εκλαπησαν τα εξης: triton xtreme - korg 01 fd - κρουστα - το δικο μου shure57a .την προηγουμενη φορα εκλαπησαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτος απο 2 dimmer και τους προβολεις & ρομποτικα που ηταν κρεμασμενα ψηλα.τελικοι-κονσολα-ηχεια-μονιτορ μας αφησαν χρονους.πως να τον παω τον μαρκο στο μαγαζι που ανοιγει καθε παρασκευη και σαββατο? 7)ΑΨΟΓΟ ACTIVE EQ!!!!!!! μειονεκτημα: το celestion seventy 80 που "φοραει" αρχισε να κλαταρει και με βλεπω για tonker η legend 121. ενας πολυ καλος all around ενισχυτης που συναργαζεται ΑΨΟΓΑ με οποιοδηποτε ψηφιακο modelling προιον η πεταλακι.οταν τον αγορασα ειχα μαζι μου λεφτα και το gt2. εκει πραγματικα καταλαβα για πρωτη φορα τι μπορει να κανει το gt2!!!!! Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση