bez967 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 καλησπερα σε ολους.εχω ενα μπασο απο τα τελη του 60 (teisco μαλλον)και ενω εχω καταφερει να το κρατησω ζωντανο οι μαγνητες εχουν παιθανει.σκεφτηκα μηπως παρω κανενα μεχρι 400 ευρω (eb-3 η thunderbird) αλλα περα απο το οτι δεν υπαρχουν εδω εμαθα οτι ειναι λιγο μουντα ασε που με εχει βολεψει αυτο που εχς(ειναι και short scale).επισης εχω ενα κολλημα και μου αρεσει ο ηχος να γρυλιζει.πριμα δηλαδη αλλα με ογκο και attack(οπως ο peter hook των joy division(με rick επαιζε) ας πουμε).ετσι σκεφτηκα να αλλαξω μαγνητες σε αυτο που εχω.... θελω λοιπον να μου δωσετε καμια προταση για να βγαλω τον ηχο που θελω και τυχον μετατροπες που θα βοηθησουν(πχ active ,καποιο equalizer ,συνδιασμοι μαγνητων ,θεση κτλ)σε καποια λογικα ορια τιμης φυσικα. σαν εκθεση μοιαζει ολο αυτο. . . ??? ;) Mike Watt και ξερό ψωμί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Α) Το Thunderbird δεν είναι short-scale. Β) Υπάρχουν και 34" EB-3, όπως και 30,5" Γ) Αυτός που σου είπε ότι έχουν μουντό ήχο ή κουφός ήταν ή δεν είχε αυτιά. Δ) Αν θες πρίμα πάρε κιθάρα. Ε) Άστο το καημένο το μπασάκι στην ησυχία του, τι σου έφταιξε; Ότι και να του κάνεις άλλωστε "μοντερνοβαβουροκιθαριάρικο" ήχο δεν θα βγάλει. Είτε πάρε rick ή βλέπε το Δ). LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 'Ασε δε που ο πολυγραφέστερος session μπασίστας Abe Laboriel έπαιζε και παίζει με φοβερό ήχο από το Teisco του... Στραγαλάτος! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bez967 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 1/δε νομιζω οτι ζητησα συμβουλη για τον τροπο που θα παιξω η θα ακουστω 2/δε ζητησα μονδερνοβαβουριαρικο ηχο 3/δεν ειπα οτι το tbird και το eb3 ειναι short scale (εκτος του eb 3 elitist και του eb o που ειναι) 4/ζητησα μια προσεγγηση στον ηχο καποιων post punk συγκροτηματων(βλεπε gang of four,bauhaus κ.τ.λ)ο οποιος ηχος πιστευω οτι εναι αξιοσεβαστος.για καποιους τουλαχιστον 5/το rick που εχει πριμα και μεταλο ειναι κιθαρα? 6/οι μαγνητες του εχουν χαλασει και επειδη θελω να το σωσω ειπα να τους αλλαξω 7/τελευταια φορα του ειχα αλλαξει χορδες σε a d g b (για να μοιαζει πιο πολυ με μπουζουκι η και με σιταρ)μηπως να πεσω στην πυρα των επιορκων μπασιστων?θα μου αξιζε :-[ Mike Watt και ξερό ψωμί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Μου φαίνεται ότι τα μπέρδεψες λιγάκι. Άλλα πρώτα από όλα γράψ' τα με ελληνικούς χαρακτήρες και βλέπουμε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Δ) Αν θες πρίμα πάρε κιθάρα. προσκυνώ και πάλι..... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bez967 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 δεν καταλαβα το ολο κλιμα?κανουμε μια ερωτηση και πιανετε το δουλεμα???? καλο Mike Watt και ξερό ψωμί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Δεν υπάρχει κανένα κλίμα, απλά γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες. Είναι άλλωστε κανόνας του φόρουμ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bez967 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 το ειδα και το διορθωσα αμεσως! Mike Watt και ξερό ψωμί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 το ειδα και το διορθωσα αμεσως! Για τους μαγνήτες προσωπικά δεν μπορώ να βοηθήσω διοτι συμπάσχω. Πολλές επιλογές πολλές μάρκες. Ίσως μία επίσκεψη σε κατάστημα service, να σε διαφωτίσει ως προς την χροιά που ζητάς. Αυτοι ξέρουν καλύτερα και υπευθυνα. Αλλα συμπάσχω και στην προσέγγιση σου για ένα όργανο πολύπλευρο στον ήχο του. Δε γίνεται να βλέπεις το μπασο σαν κιθάρα επειδή περιέχει πρίμα το παίξιμο σου. Ακόμα και την πιό πρίμα G χορδή να παίξεις στο μπάσο, ουδεμία σχέση θα έχει με την χροιά της κιθάρας. Αρκετοί έλληνες μπασίστες (πιθανόν και ξένοι αλλα εγω τους έλληνες βλέπω), χαλιούνται όταν κάποιος καταφέρνει να παίζει ΚΑΙ μπασο ΚΑΙ πριμα ΚΑΙ να κρατάει το groove. Ειναι μερικές τεχνικές του σατανα. Πως να το κανουμε :Ρ ΥΓ. Να παίζω αρμονικές στις χορδές μου ή να πάρω μια άρπα καλύτερα ? http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση