IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Θέλω να κατεβάσω κάποια βίντεο από youtube αλλά δεν γνωρίζω πώς. :( Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andsar Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 'Οταν χρειάστηκα κάτι ανάλογο, χρησιμοποίησα το http://vixy.net/ που τα μετατρέπει on-line σε .avi. Στα μείον ότι ο server κάποιες φορές κολλάει και ότι πρέπει να έχεις εγκατεστημένα τα codec για MPEG4. Στα συν βέβαια πως δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα στον υπολογιστή σου. Κάνε και ένα google "online youtube converter". Constant Shallowness Leads To Evil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Δες και αυτο www.keepvid.com Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Αν και το http://vixy.net/ κόλλαγε … θα το ξαναδοκιμάσω όμως. Με το www.keepvid.com έκανα την δουλειά μου μια χαρά. Και πάλι σας ευχαριστώ. :) ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2007 Χρειάζομαι βοήθεια να κατεβάσω αυτό το βίντεο Σας προειδοποιώ πως είναι πολύ σκληρό >:( >:( >:( :o και πως αν το δείτε δεν θα το ξεχάσετε ποτέ. Δείχνει σκηνές από το γδάρσιμο ζώων όσο αυτά είναι ζωντανά. Μετά τα αφήνουν ζωντανά ενώ είναι γδαρμένα για να πεθάνουν μέσα σε φρικτούς πόνους. :'( :'( :'( Σας προειδοποιώ … εγώ ξέρασα … :-[ Πρέπει όμως να κατεβάσω το βίντεο ώστε να το δείξω σε μερικούς «παλικαράδες» και στις οικογένειές τους, καθώς και να το διαδώσω σε άτομα που δεν έχουν internet. Πιστεύω πως η αηδία που προκαλεί, θα κάνει πολλούς ανθρώπους να αισθανθούν κάτι για τα ζώα γενικότερα ώστε να ευαισθητοποιηθούν. http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm Υπογράψτε και εσείς το σχετικό έντυπο που ζητά η ιστοσελίδα. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thkioups Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Ρε συ Ιχνιλάτη μόλις διάβασα την περιγραφή σου και με έλουσε κρύος ιδρώτας. :'( Επειδή δεν θέλω να το δω το βιντεο, πές μου τι ζώα αφορά και γιατί τα γδέρνουν? Α, και δεν χρειάζεται να δείς τέτοια πραγματα για να αισθανθείς "κάτι" για τα ζώα. Δεν είμαι "χορτοφάγος" αλλά άλλο είναι να βασανίζεις ένα ζωντανό πλάσμα. P>Ζωή είναι, δε βαριέσαι θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Ρε συ Ιχνιλάτη μόλις διάβασα την περιγραφή σου και με έλουσε κρύος ιδρώτας. :'( Επειδή δεν θέλω να το δω το βιντεο, πές μου τι ζώα αφορά και γιατί τα γδέρνουν? Α, και δεν χρειάζεται να δείς τέτοια πραγματα για να αισθανθείς "κάτι" για τα ζώα. Δεν είμαι "χορτοφάγος" αλλά άλλο είναι να βασανίζεις ένα ζωντανό πλάσμα. Δυστυχώς φίλε, είναι ζώα όπως ραγκούν, αλεπούδες, γάτες και σκυλιά που εκτρέφονται ή συλλαμβάνονται για την γούνα τους. Δεν είμαι αντίθετος με κάτι τέτοιο, διότι όπως εκτρέφουμε ζώα για να πάρουμε το κρέας τους, έτσι και για την γούνα … οκ. Αλλά οι Κινέζοι ( ελπίζω όχι όλοι) τα γδέρνουν ζωντανά, >:( >:( >:( και τα αφήνουν μετά ζωντανά αλλά δίχως δέρμα να ξεψυχήσουν. :o Καλύτερα να μην το δείς. :'( :'( :'( ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Τώρα χρειάζομαι πάλι βοήθεια. Θέλω να πάρω φωτογραφίες από ντο βίντεο αυτό. Σταματάω το βίντεο εκεί που θέλω, κάνω Print Screen και μετά Paste στο photoshop, αλλά κάτι δεν πάει καλά και δεν μπορώ να σώσω την φωτό, παρά ένα μαύρο πράγμα. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Ναι, ναι, δε γίνεται έτσι. Αλλά προγράμματα όπως το BSplayer (που είναι κανονικά απλά media players) θα κάνουν και αυτή τη δουλειά μια χαρά :) Το BS player είναι η καλύτερη ιδέα κατά τη γνώμη μου :) Αλήθεια τι κάνεις εσύ, καλά; Καιρό έχουμε να σε δούμε :) BTW, να δω πότε και ποιος θα γδάρει ζωντανούς όλους αυτούς που φέρονται έτσι.... δεν το χωράει το μυαλό μου ρε γμτ.... πώς είναι δυνατόν να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο...; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!! Τόσο δύσκολο είναι να τα σκοτώσουνε με μια γαμωένεση ρε πούστη μου!?!?!?!?!?! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 BTW, να δω πότε και ποιος θα γδάρει ζωντανούς όλους αυτούς που φέρονται έτσι.... δεν το χωράει το μυαλό μου ρε γμτ.... πώς είναι δυνατόν να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο...; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!! Τόσο δύσκολο είναι να τα σκοτώσουνε με μια *****ένεση ρε **** μου!?!?!?!?!?! ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +1 ??? ??? ??? Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση