plusyear Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 οι τιμες που ειναι?? δεν καταφερα να τις βρω :-\ edit απλα ειμαι τυφλος....το βρηκα -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Εξηγήστε μου κάτι. Γιατί το μάθημα (χωρίς το software) για το Nuendo είναι ΤΟΣΟ πιο ακριβό από το αντίστοιχο για το Cubase; Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Εξηγήστε μου κάτι. Γιατί το μάθημα (χωρίς το software) για το Nuendo είναι ΤΟΣΟ πιο ακριβό από το αντίστοιχο για το Cubase; ισως γιατι ειναι κ 1 εξαμηνο παραπανω (επειδη η αξια εκπαιδευσης δεν πρεπει να ειναι ανα εξαμηνο).Διορθωστε με αν κανω λαθος -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Το βλεπω λιγο δυσκολο αν δεν υπαρχει αμεση επαφη με το αντικειμενο. Μιλαμε για ηχοληψια, δεν ειναι μαθηματα ζωγραφικης απο τον Bob της ΕΤ3.Αν και ειναι ολα σε soft επιπεδο αλλα και παλι θα λειτουργησει ικανοποιητικα; Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 κάνεις και πρακτική εξάσκηση. Απ΄ότι κατάλαβα τα θεωρητικά είναι online και έχεις και πρακτική εξάσκηση να κάνεις, λογικά όποτε σε βολεύει. Προς yameth: Θα μπορούσες να έρθεις σε επαφή με κάποιον από τους υπεύθυνους, να απαντήσει σε κάποια βασικά και μετά επικοινωνούν όποιοι πλέον ενδιαφέρονται πραγματικά. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 +1 στον Boukaw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Μαθήματα ηχοληψίας online; Μου θυμίζει κάτι από sex στο διαδίκτυο. Ξέρω γω ρε παιδιά; Τι να πω αν τη βρίσκει κανείς έτσι, πάω πάσο. Αστειεύομαι. Τι να πω αν περιλαμβάνει και πολύ πρακτική μπορεί να αξίζει τον κόπο. Γιατί τέχνη χωρίς πρακτική δεν έμαθε ποτέ κανένας. Αν έχει κάποιος οποιαδήποτε εμπειρία θα ήθελα να μάθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TdR Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 εγώ έστειλα τα στοιχεία μου και ακόμα δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου τώρα τι μπορεί να σημαίνει αυτό δεν ξέρω ??? δεν έχει καμία σχέση με το να παρακολουθείς σχολή αλλά από το να δώσω 8 χιλιάρικα (που δεν τα έχω) προτιμώ να δώσω 1 και να μάθω μερικά πραγματάκια έτσι ώστε να κάνω καλύτερο το hobby μου αν έχει πάει κανείς θα ήταν καλό να μας πει τι ακριβώς παίζει Ούτε και στο δικό μου email απάντησαν... Κάπως οξύμωρο για "e-learning" να μην τα πηγαίνουν καλά με την ηλεκτρονική αλληλογραφία... Ας έχει... Ίσως απλά να είναι φορτωμένοι αυτές τις μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Πάντως διαβάζοντας λίγο το διαφημιστικό τους λέει: "Προαιρετική πρακτική εξάσκηση στα studio Workshop Soundlab". Προφανώς, παρά τους πολύ αξιόλογους καθηγητές, φαίνεται ότι είναι απλά για να πάρεις μια θεωρητική βάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digidigi Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 kαλησπέρα παιδιά.ειμαι ο digi, είμαι μουσικός και ηχολήπτης,συγκεκριμένα είμαι ο drummer των creal ,και είμαι και καθηγητής στην online σχολή audioworkshop. O λόγος που η πρακτική εξάσκηκση είναι προεραιτική,είναι αφένός για να μήν επιβαρύνονται με το κόστος της παιδιά από την επαρχία που δεν μπορούν να έρθουν στην αθήνα και αφ'ετέρου γιατί πολλα μαθήματα δεν την χρειάζονται, όπως η ηχοληψία θεωρία, ο φωτισμός κλπ. Η πρακτική προσφέρεται σε όποιον θέλει,με μια πολλύ μικρή επιβάρυνση, συγκεκριμένα 150 euro,οπότε όποιος επιθυμεί μπορεί να την παρακολουθήσει.Τα δίδακτρα γενικώς είναι πολύ χαμηλά. Οι καθηγητές είναι όλοι αυθεντίες στον τομέα τους,και το κάνουν αυτό με πολύ μεράκι,το όλο project δε δεν είναι καθόλου απρόσωπο,καθώς όλοι οι μαθητές μπορούν να επικοινωνούν directly με τους καθηητές με mail. Για κάποια email που δεν έχουμε απαντήσει ακόμα ζητάμε συγνώμη,υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον,και τα email απαντώνται σε έναν έναν προσωπικά.Όποιος θέλει μπορεί και να επικοινωνήσει και με τα τηλέφωνα που αναγράφονται στο site, καθώς και να πάρει info σε οποιοδήποτε κατάστημα Νάκας.Επίσης όποιος θέλει μπορεί να πάρει trial period κωδικούς για να ελέγξει και μόνος του. φιλιά σε όλους. digi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση