kultura Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Ρε παίδες, έχω τον Ashdown τον Peacemaker και οι λάμπες του τα 'χουν φτύσει...(5 χρόνια τώρα...) :P Θα τις αλλάξω(με ίδιες) εύκολα μόνος μου, ή να τον δώσω σε κάποιον; Α! γράφει πάνω ότι είναι auto BIAS... Για πείτε καμιά ιδέα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Διαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το ΜΑNUAL του ενισχυτη σου..... http://www.ashdownmusic.com/tech/manuals/peacemaker_manual.pdf σελ.10 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 ΟΚ Ευχαριστώ ρε συ. Να σου πω την αλήθεια δεν θυμόμουν ότι υπήρχε κάτι τέτοιο στο manual... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Να σου πω την αλήθεια δεν θυμόμουν ότι υπήρχε κάτι τέτοιο στο manual... Φυσικά ρε mario αν δεν διαβάζεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το MANUAL του ενισχυτάκου σου δεν φταίει η μνήμη σου αγορίνα μου ;D Πες ΄τα ρε Superfunk!!!! 8) :D Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 OK, ρε συ Αλεχά, μου είχε διαφύγει.. Ωπ; Ωπωπωπ; Τι avatar είναι αυτό; Ποιός είναι αυτός ο κούκλος; Με τι κιθαρόνι να παίζει άραγε; Έχεις κάνα τέτοιο κιθαρόνι; [move][/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Heatseeker Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Ωραίο ενισχυτάκι. Είχα τον 20άρη για ένα διάστημα πριν από χρόνια. Πολύ ωραία καθαρά, και τσίμπαγαν όμορφα με ένα ts προστά. Τί μου θύμισες... σνιφ σνιφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Ωραίο ενισχυτάκι. Είχα τον 20άρη για ένα διάστημα πριν από χρόνια. Πολύ ωραία καθαρά, και τσίμπαγαν όμορφα με ένα ts προστά. Μάιστα, μάιστα. Και εγώ αυτό το τσίμπημα θέλω να ξαναβρώ με τις καινούργιες λάμπες, γιατί το 'χουν χάσει... Τί μου θύμισες... σνιφ σνιφ Ξύνω πληγές;..................... ;D Αλήθεια, τον πούλησες; Γιατί "σνιφ σνιφ"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Heatseeker Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Ωραίο ενισχυτάκι. Είχα τον 20άρη για ένα διάστημα πριν από χρόνια. Πολύ ωραία καθαρά, και τσίμπαγαν όμορφα με ένα ts προστά. Μάιστα, μάιστα. Και εγώ αυτό το τσίμπημα θέλω να ξαναβρώ με τις καινούργιες λάμπες, γιατί το 'χουν χάσει... Τί μου θύμισες... σνιφ σνιφ Ξύνω πληγές;..................... ;D Αλήθεια, τον πούλησες; Γιατί "σνιφ σνιφ"; Ναι τον πούλησα γιατί τότε έψαχνα μπαμ μπουμ high gain τσίτα γκάζι μαδαφάκα. Κι αφού τα πήρα τα ξαναπούλησα και ξαναγύρισα στα απλά και στα όμορφα (απλά όχι σε ashdown). Τελικά η ζωή είναι πολύ απλή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2007 Διαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το ΜΑNUAL του ενισχυτη σου..... http://www.ashdownmusic.com/tech/manuals/peacemaker_manual.pdf σελ.10 Αν πρόσεξες όμως ο κουλτούρα έχει τον peacemaker 40 και όχι τον peacemaker 50/100 που αναφέρει η σελ.10.... Ο peacemaker 40 είναι auto bias άρα δεν χρειάζεται biasing... (σελ.3 =>Peacemaker Combo Range) Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
punksnotdead Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2007 Αγόρασα τον peacemaker 60 πριν 4-5 μέρες και είμαι κομπλέ προς το παρών.. Μια απορία μόνο... Λέει το manual...:: STANDBY SWITCH This is to put the amplifier into a STANDBY condition keeping the tubes warmed up and ready for use as soon as it switched on. Keep this switched OFF for at least 1 minute when powering up the amplifier with the mains ON/OFF switch.The life of the tubes will be extended quite considerably if you do this every time you use the amplifier. Δηλαδή τί εννοεί να μην το ενεργοποιώ όταν ανοίγω τον ενισχυτή...;; Γιατί εγώ γνωρίζω το ακριβώς αντίθετο.. (να τον έχω stand-by για κάποιο διάστημα μέχρι να ζεσταθούν οι λάμπες..) Ή μήπως λέμε το ίδιο πράγμα....;;;; The lunatic is on the grass.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση