Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Οι κατάρες δεν πιάνουν τα MAC. :D O powerbook μου μόλις επεβίωσε* από ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ μπάνιο σε φραπέ : βαρύ- μέτριο χωρίς γάλα, +3 παγάκια σε μεγάλο ποτήρι. Μάλιστα έχω την αίσθηση ότι πάει και λίγο πιο γρήγορα από την καφεΐνη :D Άσε που καθάρισαν και οι σκόνες με την ευκαιρία.... Ναι, το μηχανάκι μου τώρα είναι σαν καινούριο. ;) Κάτσε να δω....το ρουφάει το CD ή θα μου ζητήσει καλαμάκι? ;D Πάω να πάρω καινούριο iCafe 2.01 *ΟΚ, το παραδέχομαι .... συνεισέφερε και ο παράγοντας της ευρυπρωκτίας στη σωτηρία..... Φαντάζεστε να έπρεπε να το στείλω στην αντιπροσωπεία ? ;D :P :P :P Καλύτερα με άβακα. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Χαριλατρόνιο και στο δικό μου λάπτοπ (που δεν είναι μηλαράκι) κάνουν spill test, drop test από 1 μέτρο και διάφορα άλλα που έχω διαβάσει ότι τα κάνουν και σε άλλες εταιρίες... Έεεεεχει πιει... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Χαριλατρόνιο και στο δικό μου λάπτοπ (που δεν είναι μηλαράκι) κάνουν spill test, drop test από 1 μέτρο και διάφορα άλλα που έχω διαβάσει ότι τα κάνουν και σε άλλες εταιρίες... Έεεεεχει πιει... Καλά....νομίζω ότι ήταν προφανές ότι δεν υποννόησα (στα σοβαρά) ότι την έβγαλε επειδή ήταν MAC. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Για τι καφέ μιλάμε ακριβώς? Ο δικός μου γουστάρει μόνο κοκκινομάλα ;D ;D ;D www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Χαριλατρόνιο και στο δικό μου λάπτοπ (που δεν είναι μηλαράκι) κάνουν spill test, drop test από 1 μέτρο και διάφορα άλλα που έχω διαβάσει ότι τα κάνουν και σε άλλες εταιρίες... Έεεεεχει πιει... Καλά....νομίζω ότι ήταν προφανές ότι δεν υποννόησα (στα σοβαρά) ότι την έβγαλε επειδή ήταν MAC. :) Οχιοχιοχιοχιοχιοχιοχι, ούτε καν το σκέφτηκα έτσι Χαριλατρόνιο!! "Το δικό σου και το δικό μου" κλπ!! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Καλως ηρθατε στο αυτοματο κεντρο απαντησεων στο διλλημα σας. Για εκρηξεις μπαταριων σε κειμενο πατηστε εδω Για λυσεις σε υπερθερμανσεις φορητων πατηστε εδω Για καψαλισμενους ελληνες πατηστε εδω Για μαζικα προγραμματα αποσυρσεως μπαταριων πατηστε εδω Για υποστηριξη πελατων πατηστε εδω Για ευχαριστημενους πελατες, πατηστε εδω Για να βρειτε ελληνες ομοιοπαθεις φιλους πατηστε εδω My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Evris, η εμπεριστατωμένη τοποθέτησή σου, κερδίζει επαξίως την πρώτη (ever) αύξηση του karma σου. Well done. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Τρελή Ατάκα : "Do not leave the bottom of your MacBook Pro in contact with your lap or any surface of your body for extended periods. Prolonged contact with your body could cause discomfort and potentially a burn." ;D ;D ;D Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 κερδίζει επαξίως την πρώτη (ever) αύξηση του karma σου. Νομιζεις. Και μεις εδώ τι κάνουμε; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Καλως ηρθατε στο αυτοματο κεντρο απαντησεων στο διλλημα σας. Για εκρηξεις μπαταριων σε κειμενο πατηστε εδω Για λυσεις σε υπερθερμανσεις φορητων πατηστε εδω Για καψαλισμενους ελληνες πατηστε εδω Για μαζικα προγραμματα αποσυρσεως μπαταριων πατηστε εδω Για υποστηριξη πελατων πατηστε εδω Για ευχαριστημενους πελατες, πατηστε εδω Για να βρειτε ελληνες ομοιοπαθεις φιλους πατηστε εδω δεν μπορω να καταλάβω τι θες να μας πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση