mechmg93 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 ο πιο ευκολος τροπος να κανεις αυτο που θες ειναι απλα να κολλησεις με σκρατς το πεταλι στην κιθαρα σου, και ξεμπερδεψες. ακρως λειτουργικο και πληρως αναστρεψιμο ;) μεγαλο μερος της "αρρωστιας" του ff προκαλειται απ το volume της κιθαρας οπου παυει να "ακουει" κανονικα. στο παρακατω κλιπ στην αρχη και για ωρα παιζω απλα με το volume της κιθαρας, και στη συνεχεια πειραζω ενα ενα τα knobs του ff. http://rapidshare.com/files/63942549/factoried.mp3.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 αμα εχεις τοση καψα να το βαλεις μεσα και να ειναι και σωστο http://www.mansons.co.uk/product_info.cfm?productID=FuzzInsta&menu_drilldown=product&typegroup=Popular%20Guitar%20Mods&type=Guitar%20Modification%20Installation%20Costs&CFID=4536297&CFTOKEN=46972869 Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 ο πιο ευκολος τροπος να κανεις αυτο που θες ειναι απλα να κολλησεις με σκρατς το πεταλι στην κιθαρα σου, και ξεμπερδεψες. ακρως λειτουργικο και πληρως αναστρεψιμο ;) Κι αυτό σωστό. Μόνο -προς Θεού- ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ*. :D :D *Ξέρεις... θα γεμίσει κόλλες η κιθάρα και τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Saitek Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 .... Α! και κάτι άσχετο, το knob που ρυθμίζουμε τα χαμηλά και τα ψηλά στη κιθάρα που σκ@τ@ χρειάζετε ;; ... Saitek, δεν το αφήνεις καλύτερα? Καλά τα λέει ο mechmg93. Ανωμαλίες μπορείς να κάνεις και με το πετάλι *. (*Πόσο πιο χαμηλά από αυτό μπορουν να πέσουν οι παροτρύνσεις ενός ανθρώπου? :D ) Το συγκεκριμένο τόπικ το ξεκίνησα για ένα σκοπό, μην μου το γεμίζετε τσάμπα.. αμα εχεις τοση καψα να το βαλεις μεσα και να ειναι και σωστο http://www.mansons.co.uk/product_info.cfm?productID=FuzzInsta&menu_drilldown=product&typegroup=Popular%20Guitar%20Mods&type=Guitar%20Modification%20Installation%20Costs&CFID=4536297&CFTOKEN=46972869 Και να σκάσω £370 ? δεν είμαστε καλά :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 Saitek να με συμπαθάς αλλά μετά από αυτό που παρέθεσα (Ναι, αυτό με το "το knob που ρυθμίζουμε τα χαμηλά και τα ψηλά στη κιθάρα") θεώρησα ότι αξίζει να το συζητήσουμε λίγο το θέμα πριν προτείνει ο καθείς πως θεωρεί ότι πρέπει να το χωρέσεις το FF μέσα στην Ibanez. Αν θέλεις τη γώμη μου, ας την ήσυχη. Αν θέλεις να βάλεις οπωσδήποτε κάτι, βάλε ένα boost. Αν θέλεις -ντε και καλά- να βάλεις το FF, συνεννοήσου με τον JAM. Δεν είναι μόνο το κύκλωμα......πρέπει να χωρέσεις και τη μπαταρία (και με τρόπο που να αλλαζει εύκολα) και τα ρυθμιστικά. Καληνύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 Saitek αν όντως δεν ξέρεις που σκατά χρησιμεύει (όπως ακριβώς ο ίδιος λες) το knob που ρυθμίζουμε τα χαμηλά και τα ψηλά στη κιθάρα, δε μαθαίνεις πρώτα αυτό και άσε τις ταρζανιές για αργότερα; Εξάλλου γιατί να το βάλεις το πετάλι μέσα; ??? Καλύτερα 1 killswitch που είναι πάρα πολύ απλό, παρά να μπλέκεις με κάτι που δεν ξέρεις αν θα σου αρέσει κιόλας (αν και φαντάζομαι ότι έχεις παίξει με fuzz πετάλι έτσι; ) Και 300€ δεν είναι και πολλά για ότι γίνει στην κιθάρα, η οποία εννοείται πως όταν τη βαρεθείς, πάει για πέταμα, καθώς αμφιβάλλω αν θα βρεθεί κάποιος να την πάρει (το αντιστρέψιμο που είπε και ο mechmg93) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 Nαι, κι εγώ συμφωνώ με τον Μπούκα. Ας μάθει κάποιος συντακτικό και μετά ας περάσει στα χαοτικά κείμενα τύπου Βιρτζίνια Γουλφ... (τι λέω τώρα κι εγώ...) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Saitek Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά έλεος, ξέρω τι κάνει, απλα δεν το χρησιμοπειώ σχεδόν ποτέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2007 οταν βαλεις το fuzz factory μεσα θα το χρησιμοποιεις πολυ, μιας και κανει πολυ καλες ταρζανιες... Εγω επιμενω παντως να μην αγορασεις Zvex FF... Συνεννοησου με τον JAM, να στο δωσει πρωτα σε κουτακι, να δεις τι κανει, γιατι προφανως δεν εχεις ερθει σε εκτενη επαφη μαζι του, και μετα βλεπεις τι θα κανεις...Μην τρυπησεις την κιθαρα σου τζαμπα.. Α, και μην νομιζεις πως ετσι θα εχεις τον ηχο του Bellamy...Ο Bellamy εχει 2 ff στην κιθαρα του και 2 στα ποδια του, για να μην μιλησουμε για Kaoss Pad, phase shifters κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2007 Βασικά εγώ θα έλεγα δυο πράματα. 1)Πολλές φορές όλες αυτές οι "ηχητικές" ιστορίες είτε αυτό είναι πατέντες είτε γενικότερες αγορές εξοπλισμού καμιά φορά υποκινούνται και απο το συναίσθημα και την άνευ πλήρους λογικής επιθυμία για την απόκτηση τους.Εκεί πραγματικά δεν θα ησυχάσεις αν δεν πετύχεις αυτό που θες.(συγκεκριμένα να βάλεις το fuzz στην κιθάρα).Οπότε είμαι μαζί σου με τα 1000 Δεν είμαι μαζί σου με τα χίλια αν... 2)Αυτό είναι προσωρινός ενθουσιασμός λόγω προφανώς επειδή είσαι φαν των Muse ο οποίος θα εκτονωθεί τις πρώτες μέρες έντονα και ίσως βαρεθείς αργότερα απότομα. Οπότε προτείνω αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω να πάρεις το πετάλι να δεις τι παίζει και νετα αποφασίζεις ;) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση