longshadow Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 συμμαζευτειτε λιγο ρε παιδια!....you're off limits! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Κι όμως 1 χαρά τα έλεγε. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες το τι έλεγε. Και ναι που να ακούσεις άλλους ξένους για το τι λένε για τη χαζοπονηριά των Ελλήνων. πόσο μάλλον αυτός που τη βιώνει κιόλας.... Γιαυτό άσε την αντίληψη που λέει ότι επειδή δεν είναι Έλληνας να μη μιλάει (παρόλο που ζει, εργάζεται και τρώει στη μάπα την νεοελληνική πραγματικότητα), γιατί κάτι τέτοια μας φάγανε.... Όσο για το πασοκ και την αριστερά, αν κρίνεις το πως δρουν τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα στην ευρώπη, με εξαίρεση το ιταλικό και πορτογαλικό (αν δεν κάνω λάθος) κόμμα, τότε θα πεις ότι ο Γιωργάκης είναι και αναρχικός!!!! (αυτό ως δικαιολογία της ατάκας του, περί αυτοσφαγής των κεντρο-αριστερών κομμάτων στην ελλάδα, σε αντίθεση με την ενωνμένη κεντρο-δεξιά) Ξαναπάλι... Δεν με ενδιαφέρει τί γίνεται στη Γαλλία! Εδώ κάνει την εκπομπή του ο Γκύ και οφείλει να κρίνει με τα Ελληνικά κριτιρια. Να πάει στη Γαλλία να τα λέει αυτά. Συγνώμη longshadow αλλα είμαστε naughty boys! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Καλά ναι, όποιος θέλει να σχολιάσει έχει το δικαίωμα, αυτό έλειπε. Το θέμα για μένα είναι ότι βάσει του σχολιασμού του τον κρίνω κιόλας. Και εξίσου βλακώδη θεωρώ (πλέον, παλιά ήταν πολύ καλός) τη σάτιρα του Λαζόπουλου, που κάθεται και θάβει τους πάντες για ζητήματα που συχνά δεν έχουν καμία σχέση με το κοινωνικό/πολιτικό τους έργο ή το ρόλο τους στη δημόσια ζωή και κάθεται και δουλεύει τον χ επειδή ξέρω γω δε λέει καλά το ρ. Τέλος πάντων, σε κάθε περίπτωση, γνώμη μου είναι ότι το να βγαίνεις χωρίς να ρισκάρεις τίποτα και να δουλεύεις όποιον εκτίθεται παράγοντας κάποιο (καλό ή κακό, πολύ ή λίγο) έργο είναι πολύ εύκολο. Όταν μάλιστα νομίζεις ότι είσαι και κάποιος.... έλεος. Σιγά το κατόρθωμα. Γιατί είναι εύκολο να λέω άχρηστο το Γιωργάκη, τον Κωστάκη και τον όποιον άλλο, αλλά αν θέλω να έχει σοβαρότητα η στάση μου πρέπει να είμαι και αυτοσυνεπής, και να πω "εμένα αυτή η θέση με εκφράζει". Το να τη λέω απλά σε όλους δε λέει κάτι. Ο Λαζόπουλος πλέον ακούει ότι ο κόσμος δε γουστάρει τον τάδε και βγαίνει σε φάση "ναι ναι, πωπω τι μαλάκας που είναι αυτός, ναι ναι, δίκιο έχετε". Έλεος δηλαδή. Ο άλλος ο Γκι τώρα, τι να πω, δεν καταλαβαίνω καν γιατί το θέτουμε σε τέτοια βάση το θέμα. Ο τύπος βγαίνει και λέει την κάθε χαζομάρα που του έρεχεται, κάνει και δυο χαριτωμενιές τύπου "δε μιλάω καλά τη γλώσσα" και μας το πουλάει κι εμείς το αγοράζουμε. Εγώ το βαριέμαι αυτό. Τώρα, αν κάποιου του αρέσει μια χαρά... Απλά εγώ το βαριέμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Ακριβώς Μενέλαε. ο Λαζόπουλος μπορεί να λες κάνει μαλ... αλλα το ανέχεσε, γιατί έχει κάνει τόσα θέατρα, έχει παίξει σε ταινίες, έχει γράψει σενάρια έχει κάνει τους 10 μικρούς Μήτσους και τον σέβεσε όπως και να χει. Δεν συμφωνώ μαζί σου, καλά τα λέει. Μην ξεχνάς ότι στην Ελλαδίτσα μας για να τα καταλάβει ο καθένας τα πράγματα δεν χωράνε εξυπνάδες και "πλάγιο χιούμορ". Πρέπει να είσαι άμεσος, καυστικός και προσβλητικός αν χρειαστεί.Αυτή είναι η σάτυρα. Απο τον Γκύ όμως, αυτό το θράσσος δεν το ανέχεσε. Είναι στην τηλεόραση λίγα χρόνια, δεν έχει κάνει τίποτα ουσιώδες και ξαφνικά απόκτησε λόγο και μιλάει! και σας παρακαλώ μην συγκρίνουμε τώρα... 100 η αλεπού 101 το αλεπουδάκι? http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Είναι στην τηλεόραση λίγα χρόνια, δεν έχει κάνει τίποτα ουσιώδες και ξαφνικά απόκτησε λόγο και μιλάει! χμμμ...μια ενδιαφερουσα δημοκρατικη αντιληψη για τα πραγματα...Αν ομως ο Λαζοπουλος οταν ηταν "rookie" δεν ειχε ουτε αυτος δικαιωμα να ομιλει πως θα γινοταν αυτος που εσυ θαυμαζεις σημερα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Για διάβασε λίγο εδώ... http://www.lakislazopoulos.gr/cvlakisblgr.htm Από κείμενα και επιθεωρήσεις άρχισε. Όχι σχολιάζοντας τον κόσμο. Η πρώτη σατυρική εκπομπή του ήταν οι Δέκα μικροί Μήτσοι. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Για αρκετή ώρα σκεπτόμουν πόσο off-topic έχει γίνει αυτό το thread... αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι δεν είναι καθόλου off-topic: στο σύνολο του αναφέρεται στην εικονική τηλεοπτική πραγματικότητα. Θα έχετε παρατηρήσει βέβαια ότι οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές (όχι μόνο οι σατυρικές) έχουν σαν αντικείμενό τους.. άλλες τηλεοπτικές εκπομπές. Συγκεκριμένα, δείχνουν βίντεο αποσπάσματα άλλων εκπομπών και σχολιάζουν όχι μόνο τα αποσπάσματα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο σχολιάστηκαν αυτά τα αποσπάσματα από τους συναδέλφους τους. Αυτό είναι γελοίο και απάνθρωπο μερικές φορές (όπως στην περίπτωση Χριστόδουλου), αλλά έχει και ένα καλό: αφορά μόνο όσους βλέπουν τηλεόραση. Την ίδια τη στιγμή που θα σταματήσετε να βλέπετε τηλεόραση, θα διαπιστώσετε ότι στον πραγματικό κόσμο δεν υπάρχει ούτε ο Λαζόπουλος (άλλος ένας επαγγελματικά αποτυχημένος θεατράνθρωπος που κατέφυγε στην τηλεόραση για να μη ψωμολυσσάει), ούτε Φοίβος και Βανδή (ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχω προσωπικά γνωρίσει άνθρωπο που να τους ακούει, μάλλον τους ακούνε μόνο δωδεκάχρονα), ούτε Γκυ βέβαια (άλλος ένας υπάλληλος του Mad που προσπαθεί να μιμηθεί το ύφος που είχαν οι παρουσιαστές του MTV πριν δεκαπέντε περίπου χρόνια). Παρατηρείστε επίσης το πως ΚΑΘΕ προσπάθεια κάποιου τηλεορασάνθρωπου να βγει στον πραγματικό κόσμο στέφεται από πλήρη αποτυχία: που είναι η Κοκκίνου ή ο άλλος ο χλε-χλες που είχε τραγουδήσει και ένα ντουέτο με τη Βανδή τώρα που τελείωσε η συνεργασία με τη Heaven; Πρόκειται για μία ειδική φάρα διασκεδαστών, πολύ κατώτερων από τους αντίστοιχους στο εξωτερικό βέβαια, οι οποίοι αμοίβονται υπέρογκα, φέρνουν πίσω πολύ λίγα (τέσσερα χρόνια λυσάξανε να κτυπάνε τη κυβέρνηση και το αποτέλεσμα είναι ότι η κυβέρνηση ξανακέρδισε τις εκλογές...), και δεν ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο εκτός από τον εαυτούλη τους. Αγνοήστε τους, πιστεύω ότι δεν αξίζουν ούτε το σάλιο που ξοδεύουμε. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Δεν είναι αυτό το θέμα eye. Το να μην αρέσει σε κάποιον ο τρόπος του αλλουνού, είναι δικαιωμά του και υποχρέωση όλων να το σεβαστούμε. Αν λέει όμως για κάποιον άλλον, να μην μιλάει και στην χώρα του αυτά και να μιλάμε και για κάποια "ελληνικά" κριτήρια, τότε απλά είναι το ίδιο επικίνδυνο με όλα αυτά που λένε τα γνωστά ανεγκέφαλα με τα ξυρισμένα κεφαλάκια. Για αυτόν τον λόγο πετάχτηκα... "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 lambrosgg, συμφωνώ μαζί σου σε ορισμένα πράγματα, αλλά εδώ είμαι κι εγώ με τον boukaw: δεν το βλέπω σωστό να λέμε ότι δε μπορεί να μας σχολιάζει κάποιος που δεν έτυχε να γεννηθεί εδώ. Στην τελική κι εγώ κρίνω το καθεστώς στο Ιρακ, κι ας μην είμαι Ιρακινός. Κι εγώ κρίνω την κοινωνικοπολιτική κατάσταση στην Τουρκία, κι ας μην είμαι Τούρκος ;) BTW, eye συμφωνώ απόλυτα με την περιγραφή σου για τους 3 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 ή ο άλλος ο χλε-χλες που είχε τραγουδήσει και ένα ντουέτο με τη Βανδή τώρα που τελείωσε η συνεργασία με τη Heaven; looooooooooooooooooooooooool!!!!! ;D ;D ;D η αγαπη βλαπτει σοβαρα...την καρριερα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση