longshadow Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Ότι και να λέμε τώρα ο τύπος είναι το ΝΟ1 στην Ελλάδα.. Ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Γιατι, ποιος ειναι τωρα; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnnyk Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Γιατι, ποιος ειναι τωρα; να διακινδυνευσω να πω ο Κοντόπουλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Ποιος ειναι αυτος παλι; ??? Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 vartanako έχεις χάσει επεισόδια... Ειλικρινά, γι'αυτό που είπα προηγουμένως μπορεί να κάνω και λάθος, μιας και δεν παρακολουθώ και πολύ τηλεόραση πλέον, ούτε συντονίζομαι σε κάποιο ραδιόφωνο με ελληνικό ρεπερτόριο... Μπορείτε όμως να μου πείτε ποιό είναι το τελευταίο super-hit του Φοίβου??.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 vartanako έχεις χάσει επεισόδια... Που μπορω να τα δω; Μπορείτε όμως να μου πείτε ποιό είναι το τελευταίο super-hit του Φοίβου??.... Αυτο ειναι το ζητουμενο; Μαλλον εσυ εχεις χασει ολο το σηριαλ. ;) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Αυτο ειναι το ζητουμενο; Δεν μου απάντησες όμως....μια απλή ερώτηση έκανα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Και βεβαια σου απαντησα, απλως δεν το καταλαβες. ;) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Μωρέ Βαρτάνη.... :) Θυμωμένος είσαι σήμερα ή αδιάθετος? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Βοήθησε με λοιπόν λίγο για να το καταλάβω κι εγώ.... (Θα σε παρακαλούσα η απάντηση σου να μην τελειώνει σε ερωτηματικό...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση