STUDIOM13 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Επανέρχομαι σε αυτό το θέμα για το συγκεκριμένο κομμάτι. Και εξηγούμαι γιατί. Έκατσα χθες να γράψω παρτιτούρες από καινούργια τραγούδια για να ανανεώσω το πρόγραμμα στο μαγαζί που δουλεύω. Κάποια στιγμή έφτασε και η σειρά του ''Θέλω'' της Βανδή. Συνειδητοποίησα αμέσως ότι αυτό το κομμάτι ήταν το ίδιο ακριβώς με ένα κομμάτι midi file στην ουσία, που το είχε σαν demo η YAMAHA SW1000. (Αυτή είναι, για όσους δεν γνωρίζουν, μια κάρτα συνθεσάιζερ υπολογιστή, αρκετά καλή. Την οποία χρησιμοποιώ ακόμα μέχρι σήμερα.) Αnyway, εγώ την κάρτα την πήρα το 2000 και το κομμάτι ήταν ήδη μέσα. Από ότι είδα στις πληροφορίες του, έχει γραφτεί από κάποιον κύριο David J. Reading ο οποίος ανήκε τότε σε μια εταιρία Complex Music Production για λογαριασμό της Yamaha MusicSoft Europe εν έτι 1996!!! :) :). Δεν ξέρω αν οι Coldplay το αντέγραψαν τότε ή αν ήταν απλά σύμπτωση ή ακόμα αυτός ο κύριος έχει κάποια σχέση με το συγκρότημα, πάντως το κάνανε με διακριτικότητα και με ποιο ροκ ατμόσφαιρα. Ο δικός μας ο αθεόφοβος μετέφερε και όλη την ατμόσφαιρα του κομματιού στη δικιά του έκδοση. :) :) :) Στην ουσία την YAMAHA έκλεψε. Θυμάμαι όταν το πρωτοάκουσα το ζήλεψα με την καλή έννοια. Πόσο απλή μελωδία είναι αλλά πως σε ταξιδεύει, να μην το έχω εμπνευσθεί εγώ. >:( :) Α! ξέχασα το κομμάτι λέγεται ''Storms Over Jupiter''. Θα το ανεβάσω μόλις βρω τον τρόπο. Στέκεται κάλλιστα σαν καραόκε του ''Θέλω''. άλλωστε midi file αρχείο είναι. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 εγω δεν καταλαβαινω γιατι μας απασχολει αν ο φοιβος εκλεψε ενα κομματι, απ τη στιγμη που κατι τετοιο γινεται εδω και δεκαετιες ακομα και απο θεωρητικα πιο "αξιους" και πιο "σοβαρους" καλλιτεχνες(αν και προσωπικα τον φοιβο και αξιο αλλα και σοβαρο τον θεωρω.).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Για να μην παρεξηγηθώ. Σαφώς το παλικάρι είναι άξιο άλλωστε για αυτό ασχολούμαστε και μαζί του. Έχει γράψει καλά πράγματα στο είδος που υπηρετεί. Και ίσως τον σώνει λίγο το post μου γιατί δεν ήταν ο πρώτος που εκμεταλλεύτηκε την συγκεκριμένη μελωδία. Αυτά που έγραψα ήταν με εύθυμη διάθεση γιατί σαφώς ποτέ δεν θα σταματήσει η επιρροή από παλιότερα ακούσματα, από οποιονδήποτε καλλιτέχνη. :) Απλά μου έκανε φοβερή εντύπωση μιας και το παλιό κομμάτι μου άρεσε ιδιαίτερα. Και μπορώ να πω ότι ακριβώς επειδή κράτησε την ατμόσφαιρα του είναι αρκετά καλό σαν συνολικό άκουσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Αυτό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Αυτό είναι. βασικα το σχολιο μου δεν ειχε εσενα ως στοχο. το εγραψα με αφορμη ολο το νημα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Αυτό είναι. Ω ναι αυτο ειναι! Α ρε coldplay :P http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Ό,τι και να λέμε ο Φοίβος και ικανότητες έχει (είναι τρομερός πληκτράς) ντραμερ ειναι ο ανθρωπος (ακουγεται απιστευτο,,,αλλα ειναι ετσι) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Ποσοι ομως μπορουν να κανουν αυτο που κανει ο Φοιβος: Και μην απαντησετε ολοι: "ρε συ ΕΓΩ αμα κατσω ξερεις ποσα τετοια μπορω να σου γραψω;" :) :) :) Εννοω με αποδειξη... Στειλτε μου καμμια δεκαρια αναλογο "κομματακια" να τα δωσω σε διαφορους και να γινω πλουσιος....αντε ντε στειλτε μου...γιατι μιλαμε για πολλα εουρος... :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Ποσοι ομως μπορουν να κανουν αυτο που κανει ο Φοιβος: Και μην απαντησετε ολοι: "ρε συ ΕΓΩ αμα κατσω ξερεις ποσα τετοια μπορω να σου γραψω;" :) :) :) Εννοω με αποδειξη... Στειλτε μου καμμια δεκαρια αναλογο "κομματακια" να τα δωσω σε διαφορους και να γινω πλουσιος....αντε ντε στειλτε μου...γιατι μιλαμε για πολλα εουρος... :) :) :) πεστα φιλε..μαζι σου προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2007 Ποσοι ομως μπορουν να κανουν αυτο που κανει ο Φοιβος: Και μην απαντησετε ολοι: "ρε συ ΕΓΩ αμα κατσω ξερεις ποσα τετοια μπορω να σου γραψω;" :) :) :) Εννοω με αποδειξη... Στειλτε μου καμμια δεκαρια αναλογο "κομματακια" να τα δωσω σε διαφορους και να γινω πλουσιος....αντε ντε στειλτε μου...γιατι μιλαμε για πολλα εουρος... :) :) :) πεστα φιλε..μαζι σου Τι να κανεις...παλιοζωη...ειναι πολυ ευκολο να κρινεις απο τον καναπε σου...και την ανωνυμια σου βεβαια... :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση