pantelis51 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Απλά ανοίγουμε το ραδιόφωνο σε κάποιο σταθμό που παίζει ελληνική μουσική και αρχίζουμε το μέτρημα δηλαδή πόσα τραγούδια είναι by fivos. Άσχετα αν απαξιούμε για τη συγκεκριμένη μουσική από τη στιγμή που ο άνθρωπος πουλάει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Ούτε ένας βρε παιδιά δεν θα βρεθεί να δώσει μια ευθεία απάντηση σε αυτό που ρώτησα?? Μπορείτε όμως να μου πείτε ποιό είναι το τελευταίο super-hit του Φοίβου??.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Κατσε ρε μακρυα σκια, εχουμε και δουλειες. Οπως σου ειπα,αυτο ειναι το ζητουμενο;(Και βεβαια θα βαλω ερωτηματικο, μπας και βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει.) Και ο ορος σουπερ χιτ,τι ειναι;Καινουργια μοναδα μετρησης βαθμου επιτυχιας; Αν κοιταξεις η μαλλον διαβασεις ολο το θεμα απο την αρχη, μαλλον θα καταλαβεις οτι αλλα ελεγαν τα παιδια και αλλου εσυ το πηγες. Και αγαπητε Χαριαλαε, ειμαι μια χαρα, το ιδιο επιθυμω και για σενα. Πολλα φιλακια. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Πήγαινε γρήγορα να κάνεις τις δουλειές σου!......να μην έχω και τύψεις .... ;) αφού απάντηση έτσι κι αλλιώς δεν πήρα..... ή όπως λες κι εσύ το μυαλό μου δεν δουλεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Λυπαμαι φιλε μου,αλλα η παντοφλα ειναι βαρεια. ;D Καθαριζα αγγιναρες και μετα μπαμιες. ;D Πως αλλιως θα καλοπιασω την γυναικα μου; ;D αφού απάντηση έτσι κι αλλιώς δεν πήρα..... Αυτα τα κολληματα σου να πας να τα κοιταξεις. Μου θυμιζεις τα παιδακια που φωναζουν υστερικα και επιμονα στους δικους τους να τους κανουν το χατηρι.Παιδικα καταλοιπα; Θα μου απαντησετεεεεεεεεεε, σελωωωωωω απαντησηηηηηηηη Παντα φιλικα και χαβαλεδιαρικα. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pantelis51 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Κόιτα... 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ1 X ΧΡΥΣΟ ΕΥΤΥΧΩΣ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ KΙ ΑΛΛΟ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΚΑΛΑΝΤΑ 2 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ 1x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ SPECIAL EDITION 2 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ SEX 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ 1 x ΧΡΥΣΟ PLATINUM EDITION 2 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ COME ALONG NOW 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ Η ΜΕΡΑ Η ΚΑΛΗ 1 x ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ GIA 1 x ΧΡΥΣΟ ΛΥΚΑΒΗΤΟΣ LIVE 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ KΟITA ME + BEAT 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ 1 x ΧΡΥΣΟ ΓΕΙΑ+ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ 4 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ 1 x ΧΡΥΣΟ Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1 x ΧΡΥΣΟ Η ΑΓΑΠΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΓΕΙΑ 4 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ DISCO GIRL 2 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΥΠΟΦΕΡΩ 6 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ 2 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ TO KATI 4 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΕΞΑΡΤΗΣΗ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ 2 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ 1 x ΧΡΥΣΟ ΣΠΑΝΙΑ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ 2 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ 1 x ΧΡΥΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΤΥΨΕΙΣ 2 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ 1x πλατινενιο ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ 1 x ΧΡΥΣΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ 1 x ΧΡΥΣΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ 2 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΑΡΧΙΖΩ ΠΟΛΕΜΟ 2 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΜΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΜΟΝΟ 1 x ΧΡΥΣΟ ΑΤΟΦΙΟ ΧΡΥΣΑΦΙ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ 1 x ΧΡΥΣΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 1 x ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΠΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ 1 x ΧΡΥΣΟ ΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ 1 x ΧΡΥΣΟ Υπάρχει κάποιος άλλος έλληνας που να έχει κάνει τόσες επιτυχίες; Η μήπως το superhit είναι κάτι πιο επιστημονικο; Και φυσικά μερικές επιτυχίες ξεκινάμε να τις γράφουμε ως εξής "Ανοίγουμε το ραδιόφωνο μας...." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Μπραβο ρε θηριο.Που τα βρηκες ολα αυτα; Αλλα απαντηση δεν πηρα ακομη (longshadow speaking) ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pantelis51 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Δεν το έκανα για σένα και είμαι εντός θέματος. Όσο αφορά το τελευταίο hit είναι το Destiny και θα το βρεις στο τελευταίο δίσκο του Schiller (και αφού σε ενδιαφέρει τόσο πολύ ρίξε μια ματιά στα γερμανικά charts) Φυσικά παράλληλα παίζονται κι άλλα παλαιότερα hits... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Τωρα ρε Παντελη Τι καταλαβες; Τι θα ρωταει ο ανθρωπος τωρα; Δεν ειναι και μικρος να παει να παιξει, με τα παιγνιδια του,τι θα κανει τωρα;Τι θα ρωταει; ;D Για πες μου; ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση