lambrosgg Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Ναι μενέλαε αλλά την κρίνεις ΣΠΙΤΙ σου, με τους φίλους σου και τους γνωστούς σου. Δεν βγαίνεις στην τηλεόραση να σε βλέπει τόσος κόσμος. Συμφωνώ με τον Wow! σε όλα. Λέει όμως ότι παρ όλα τα χτυπήματα ξαναβγήκε η κυβέρνηση. Πιστεύεις ότι η άνοδος των αριστερών κομμάτων δεν οφείλεται έστω και σε μικρό ποσοστό στην εκπομπή του Λάκη? Οι εκπομπές που έκανε τότε με τους φοιτητές και γενικώς η αριστερή του στάση (όσο αριστερή του επιτρέπει η τηλεόραση και ο Alpha) πιστεύω ότι έπεισαν αρκετό κόσμο να σπάσει τον δικοματισμό. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Συμφωνώ κι εγώ με boukaw7. Για την ακρίβεια ήθελα κι εγώ να κάνω παρόμοια παρατήρηση στο Λαμπρούκο... ;D Πρόσεξέ το φίλε, είναι πολύ επικίνδυνο να θέτεις όρια, σαν κάποιος υπεράνω, στο δικαίωμα στην κριτική... Όσον αφορά στο Γκυ ντε Μωπασάν τώρα, μου ήταν παγερά αδιάφορος, όπως ήταν όλο το μαντ εν γένει, αλλά μπράβο του που τους έγραψε όλους κανονικά και βγήκε και είπε αυτό που γούσταρε αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Και φυσικά και του αναγνωρίζω το δικαίωμα να κάνει κριτική, εφ΄όσον έχει διαλέξει να ζει μαζί μας.... Ένα σχόλιο για τον Wow!. Ενώ κατά βάσιν έχει δίκιο, είναι πολύ δηκτικός απέναντι στου ς θεατράνθρωπους. Δυστυχώς δεν υπάρχουν θεατράνθρωποι που να κάνουν μόνο θέατρο και να μην ψωμολυσσάνε... Δυστυχώς είναι και αυτοί άνθρωποι με οικογένειες και γραμμάτια και αναγκαστικά καταφεύγουν στην τηλεόραση. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Όσον αφορά στο Γκυ ντε Μωπασάν τώρα, μου ήταν παγερά αδιάφορος, όπως ήταν όλο το μαντ εν γένει, αλλά μπράβο του που τους έγραψε όλους κανονικά και βγήκε και είπε αυτό που γούσταρε αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Έχω τη σοβαρή υποψία ότι απλά είχε άγνοια κινδύνου... http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Ένα σχόλιο για τον Wow!. Ενώ κατά βάσιν έχει δίκιο, είναι πολύ δηκτικός απέναντι στου ς θεατράνθρωπους. Δυστυχώς δεν υπάρχουν θεατράνθρωποι που να κάνουν μόνο θέατρο και να μην ψωμολυσσάνε... Δυστυχώς είναι και αυτοί άνθρωποι με οικογένειες και γραμμάτια και αναγκαστικά καταφεύγουν στην τηλεόραση. Με παρεξήγησες. Δεν είμαι (επί προθέσει) δηκτικός, και ασφαλώς είμαι ο τελευταίος που θα κρίνει τις επαγγελματικές επιλογές οποιουδήποτε. Όμως, άνθρωποι σαν το Λαζόπουλο προσπαθούν να παρουσιάσουν τις επαγγελματικές επιλογές τους σαν καλλιτεχνικές επιλογές - αυτό όμως σηκώνει κριτική. Δεν είναι ότι ο Λαζόπουλος είχε (ή έχει) κάποια ειδική έφεση στη σάτυρα, ούτως ή άλλως μόνο αυτός λέει σάτυρα την κακή δημοσιογραφική εκμπομπή του. Είναι ότι κατέφυγε στη "σάτυρα" για να θεραπεύσει την οικονομική ανέχεια στην οποία θα είχε καταδικαστεί αν έμενε συνεπής στην ιδεολογία και το γίγνεσθαι των θεατράνθρωπων. Τώρα, το πως και το γιατί το έκανε αυτό είναι μία άλλη συζήτηση που (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :)) ξεφεύγει από τα πλαίσια αυτού του φιλόξενου φόρουμ. Εκατοντάδες άλλοι "θεατράνθρωποι" δεν καταφεύγουν σε τέτοια ξεφτιλίκια και φυσικά αξίζουν κάθε τιμής. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Πιστεύεις ότι η άνοδος των αριστερών κομμάτων δεν οφείλεται έστω και σε μικρό ποσοστό στην εκπομπή του Λάκη? Οι εκπομπές που έκανε τότε με τους φοιτητές και γενικώς η αριστερή του στάση (όσο αριστερή του επιτρέπει η τηλεόραση και ο Alpha) πιστεύω ότι έπεισαν αρκετό κόσμο να σπάσει τον δικοματισμό. Δεν το λέω προκλειτικά, αλλά η ειλικρινής απάντησή μου θα ήταν "σε καμία περίπτωση". Δε νομίζω ότι έχει ούτε τη δύναμη, ούτε (πολύ περισσότερο) την πειθώ ή τα επιχειρήματα για κάτι τέτοιο. Κατά τη γνώμη μου ο τύπος είναι ανέκδοτο (με την κακή έννοια). Το να βγαίνεις να τσακώνεσαι με το βίντεο του άλλου ούτε μαγκιά ούτε εξυπνάδα ούτε ύπαρξη επιχειρημάτων δείχνει. Κάθεται και κράζει τη Ντενίση εδώ και 70 χρόνια, σιγά πια! Μπορεί να είναι μετριότατη και κατά τη δική μου άποψη, αλλά το να την κράζεις κάθε ώρα και στιγμή δείχνει ότι ΕΣΥ δεν έχεις τη δύναμη, το ταλέντο ή τα @@ να ασχοληθείς με κάτι καλύτερο. Όπως έλεγα, ok, κι εγώ κρίνω, αλλά το να κάνω επάγγελμα το να κράζω όσους στην τελική έχουν τα @@ να εκτεθούν ενώ εγώ κρύβομαι μόνο πίσω από την κριτική μου είναι πολύ low ως επιλογή. Μου θυμίζει μια φίλη μου που κάθε φορά που συζητάμε δε λέει μια ολοκληρωμένη άποψη, παρά μόνο κάθεται στην άκρη και κάθε λίγο και λιγάκι πετάγεται να πει "κάνεις λάθος", "όχι δεν έχεις δίκιο", "κάνετε λάθος και οι δύο" κλπ. Το να το κάνεις αυτό είναι πολύ εύκολο, θέλει όμως @@ το να βγεις και να εκτεθείς κι εσύ στην κριτική του κάθε $@$@#. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Όσον αφορά στο Γκυ ντε Μωπασάν... Νοοοοο! Έτσι τον λένε η κάνεις πλάκα;; Σαν τον συγγραφέα; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 καλα για τον φοιβο τα ξερουμε σιγα μην στρωσει ποτε του απο αυτα ζει ετσι κι αλλιως οποτε σιγα μην κοψει τα copyhitακια,τωρα αν κανει καλα η' οχι προβλημα του απλα δεν ασχολουμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Όσον αφορά στο Γκυ ντε Μωπασάν... Νοοοοο! Έτσι τον λένε η κάνεις πλάκα;; Σαν τον συγγραφέα; Εννοείται (ότι κάνω πλάκα) ;D Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Όμως, άνθρωποι σαν το Λαζόπουλο προσπαθούν να παρουσιάσουν τις επαγγελματικές επιλογές τους σαν καλλιτεχνικές επιλογές - αυτό όμως σηκώνει κριτική. Δεν είναι ότι ο Λαζόπουλος είχε (ή έχει) κάποια ειδική έφεση στη σάτυρα, ούτως ή άλλως μόνο αυτός λέει σάτυρα την κακή δημοσιογραφική εκμπομπή του. Είναι ότι κατέφυγε στη "σάτυρα" για να θεραπεύσει την οικονομική ανέχεια στην οποία θα είχε καταδικαστεί αν έμενε συνεπής στην ιδεολογία και το γίγνεσθαι των θεατράνθρωπων. Τώρα, το πως και το γιατί το έκανε αυτό είναι μία άλλη συζήτηση που (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ :)) ξεφεύγει από τα πλαίσια αυτού του φιλόξενου φόρουμ. Εκατοντάδες άλλοι "θεατράνθρωποι" δεν καταφεύγουν σε τέτοια ξεφτιλίκια και φυσικά αξίζουν κάθε τιμής. Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο, κυρίως με το "προσπαθούν να παρουσιάσουν τις επαγγελματικές επιλογές τους σαν καλλιτεχνικές επιλογές - αυτό όμως σηκώνει κριτική" Ειδικότερα όμως στο συγκεκριμένο άνθρωπο, επειδή τυχαίνει να μην τον έχω σε κακή εκτίμηση σαν "πάστα" ηθοποιού και κειμενογράφου, η παραπάνω άποψη (στα εισαγωγικά), δεν είναι λίγο άδικη να εφαρμόζεται απόλυτα σε όλο το φάσμα και την πορεία της τηλεοπτικής του καριέρας? Δηλαδή, αν τώρα (έστω, εδώ και πολύ καιρό) δεν κάνει καλή δουλειά, σημαίνει ότι μπήκε στο τηλεοπτικό χώρο μόνο για οικονομικούς λόγους? Κάποιες καλές δουλειές στο παρελθόν δεν δίνουν και ένα στίγμα καλλιτεχνικής επιλογής? Εκτός και αν πιστεύεις ότι δεν έχουν υπάρξει τέτοιες, άρα πάσο (δεν μιλάω ειρωνικά!) http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2007 Εγώ συμφωνώ μαζί σου, ότι πριν κάποια χρόνια είχε κάνει πολύ καλές δουλειές. Αυτό βέβαια δε λέει κάτι για τους λόγους που τις έκανε (καλλιτεχνικούς, οικονομικούς ή ό,τι άλλο) αλλά αυτό δε μας αφορά κιόλας στην τελική. Αν μας αρέσουν οι δουλειές του έχει καλώς, αλλιώς πάμε γι άλλα. Οι λόγοι του είναι δικό του θέμα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση