Προς το περιεχόμενο

FoivoELEOS!

backys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Λήσταρχος Καρβέλης και Ριφιφοίβος" τους είχε αποκαλέσει δε θυμάμαι ποιος επιτυχημένα...

Το γεγονός πάντως ότι και ο φοίβος και η δισκογραφική ξέρουν πόσο γνωστό τραγούδι αντιγράφουν και ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως όσοι δίνουν σημασία άθελα τους γίνονται "πιόνια" τακτικών marketing και του δόγματος "there is no such thing as bad publicity"...

γι' αυτό αδιαφορία...η μόνη αντιμετώπιση που του αξίζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγώ πιστεύω οτι αυτό που ήθελαν να καταφέρουν το έκαναν...

Να γίνει ντόρος δηλαδή γύρω απ'το όνομα Φοίβος/Βανδή...

Γιατί ας μην ξεχνάμε οτι απουσίαζε αρκετό καιρό απ'τα "δρώμενα" κ κάτι έπρεπε να γίνει...

Ο Φοίβος λέτε να μην ήξερε οτι είναι ίδιο το clocks..?

Εγώ προσωπικά δεν αμφισβητώ το ταλέντο του (για τους δικούς μου λόγους...)

Για μένα αυτό που φταίει δεν είναι ο Φοίβος...

Είναι η αποκαλούμενη "μουσική βιομηχανία"...

οντος ειναι ταλαντουχος αντιγραφεας...  ;D

απορο γιατι δεν αντιγραφουν και κανα δρομο και τπτ ιποδομες απο το εξωτερικο και οχι μονο μουσικες.. ::)

Τον απελυσαν αμεσα τον Γκυ...τολμησε να σηκωσει κεφαλι βλεπεις......

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Τον απελυσαν αμεσα τον Γκυ...τολμησε να σηκωσει κεφαλι βλεπεις......

Μα δεν έκανε και τίποτα το παιδί...!! Τα πρωινάδικα/μεσημεριανά είχαν/έχουν λυσσάξει με την ομοιότητα των 2 τραγουδιών, και όχι άδικα..

Ήμαρτον, αν είναι όντως αυτός ο λόγος..!!

The lunatic is on the grass..

Aπλά είναι τα πράγματα. Ας μην το αγοράσει κανείς. Εγώ πάντως δεν πρόκειται. Ας μην πάει κανείς στην Βανδή.

Υγ. Το κομμάτι λέγεται clocks? Έχει ζητηθεί άδεια? :D Γιατί αλλιώς μπορεί να φτάσει προς τα δω καμιά αγωγούλα.

Kρίμα..πολύ τον πήγαινα το γάλλο.Τοτε που είχε εκείνη την εκπομπή με τα gadget πέταγε κάτι αττάκες επειδή δε μιλούσε καλά ελληνικά ....'αστα να πάνε,τρελό γέλιο.

Πάντως εγώ δε πρόκειται να μπώ στη διαδικασία να ξαναγράψω το Φοιβο στα @#@# μου,βαρέθηκα πια

Βρε σεις. Υπολογίζω οτι περίπου το 70% της ελληνικής ραδιοφωνίας, βασίζεται στο ανάλαφρο τίποτα. Ίσως το ποσοστό να ειναι μεγαλύτερο. Και όλοι αυτοι οι σταθμοί κρέμονται απο το @ του Φοίβου. Τι να σου κάνει και ο Φοίβος? Πόσο να δημιουργήσει πιά? Τους πετάει τη σαβούρα στα μούτρα και τους παίρνει και τα φράγκα. Μαγκιά του. Μήπως και η Ν. Γερμανού που δεν αντιγράφει αλλα μοσχοπουλάει τους στίχους της ειναι καλύτερή? Όπως και να το κάνουμε , κολυμπάμε καθημερινά σε μία θάλασσα ραδιοκύμματα, και όλοι ξέρουμε τι υλικά επιπλέουν στον αφρο :-Ρ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου