FUSION_elic Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 Χαίρετώ τους Noizαδες! Υπάρχει,αναρωτιέμαι, μαγαζί στην Αθήνα που να έχει την ποικιλία του GuitarFetish και αν όχι τόσο καλές τιμές να έχει λογικές! Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 Εδω ειναι Balkania , δεν ειναι παιξε - γελασε !! ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 Εδω ειναι Balkania , δεν ειναι παιξε - γελασε !! +1 :D :D :D :D :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 παράγγειλε από κει, αν του το ζητήσεις θα σου βάλει και ΠΟΛΥ χαμηλώτερη τιμή στο πακέτο και θα γλιτώσεις τελωνείο το μόνο πρόβλημα είναι ότι δέχεται πάρα πολλά emails και απαντάει τηλεγραφικά (στην καλύτερη περίπτωση) αν θες κάποια πληροφορία/βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 Αν τον ρωτήσεις κιόλας τηλεγραφικά, θα το εκτιμήσει ο Jay, τον καταλαβαίνω, τρέχει και δε φτάνει με όλους εμάς που έχει μπλέξει. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 παράγγειλε από κει, αν του το ζητήσεις θα σου βάλει και ΠΟΛΥ χαμηλώτερη τιμή στο πακέτο και θα γλιτώσεις τελωνείο εγω γιατι νομιζα οτι το κανει αυτοματα αυτο??? οταν ειχα ξαναρωτησει για το gfs μου ειχαν πει οτι τα στελνει αυτοματα σαν repair parts ή με αστειο ποσο για να μην περναει τελωνειο!!!! ( με αγχωσες τωρα γιατι εχω κανει 200 δολλαρια παραγγελια...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 παράγγειλε από κει, αν του το ζητήσεις θα σου βάλει και ΠΟΛΥ χαμηλώτερη τιμή στο πακέτο και θα γλιτώσεις τελωνείο εγω γιατι νομιζα οτι το κανει αυτοματα αυτο??? οταν ειχα ξαναρωτησει για το gfs μου ειχαν πει οτι τα στελνει αυτοματα σαν repair parts ή με αστειο ποσο για να μην περναει τελωνειο!!!! ( με αγχωσες τωρα γιατι εχω κανει 200 δολλαρια παραγγελια...) Aυτόματα το κάνει μην αγχώνεσε ;) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2007 και αν όχι τόσο καλές τιμές να έχει λογικές! TIΠOTA στην Ελλαδα δεν εχει λογικες τιμες,οποτε μη ψαχνεις αδικα..... :P www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2007 και αν όχι τόσο καλές τιμές να έχει λογικές! TIΠOTA στην Ελλαδα δεν εχει λογικες τιμες,οποτε μη ψαχνεις αδικα..... :P so damn true! >:( wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση