chord Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Μετα απο σχεδον 2 χρονια παρακολουθησης της παρεας αποφασισα κι εγω να γινω μελος της. Ειμαι κιθαριντζης κι εγω και ομολογω οτι εχω βρει αρκετες φορες απαντησεις σε διαφορα στουρουφλιζοντα θεματα που με απασχολησαν κατα καιρους.Καλως σας βρισκω λοιπον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 welcome ;)!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Kαλώς ήρθες φίλε Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Και από μένα ένα "καλός ήρθες στην παρέα μας" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 καλως τον!!! learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Καλως μας ηρθες και οτι θες... [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Welcome ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Bienvenue! :) P.S. Αφού είπατε όλα τα άλλα, είπα να πετάξω κάτι γαλλικό για πρωτοτυπία... ;D Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Willcommen willcommen στα γερμανικά! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Τι να σας προσφέρουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση