Christos. Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Καλημερααααα.Καλο ξεκινημα και με την νεα μας σελιδααα. Λοιπον,οπως λεει και ο τιτλος,ψαχνω ενα πεταλι για GRUNGE ηχο τυπου NIRVANA. Ειμαι μεταξυ ΒOSS DS-2 (70 ευρω) και DIGITECH GRUNGE DISTORTION (40 ευρω) (τιμες thoman). Ακουσα demo και στις 2 επισημες ιστοσελιδες του καθενος και ειναι και τα 2 ενδιαφερον. Ο KURT χρησιμοποιουσε το DS-2. Ποιο θα διαλεγατε γι 'αυτην τη δουλεια? Tα λεφτα δεν ειναι προβλημα,ο ηχος ειναι το θεμα μου. Thanx.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Το ποιά πετάλια χρησιμοποιούσε ο KURT τραβάει μεγάλη συζήτηση. Θα σου πρότεινα το BOSS αλλά κλύτερα να το ακούσεις και εσύ. Δες και το DS-1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Μετά το nevermind το βασικό του drive ήταν το Tech21 Sansamp Classic. Η δικιά μου άποψη είναι πως με το ds-2 ΔΕΝ θα βγαλεις την βρώμα που θέλεις. Το Grunge τώρα νομίζω πως θα είναι πιο κοντά σε αυτό που θες και σαφώς πιο παραμετροποιήσιμο. Δεν θα σου πρότινα όμως να αγοράσεις κάποιο από αυτα τα δύο... Κοίτα καλύτερα σε Tech21 κάτι ή σε ένα γιαπωνέζικο DS-1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos. Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Η αληθεια ειναι οτι η βρωμα που εβγαζε ο Cobain γενικα,ηταν κατι μεταξυ ds-2 και Tech21 Sansamp Classic. (http://www.kurtsequipment.com/) Αλλα για να πω την αμαρτια μου, και γω προς το DIGITECH GRUNGE DISTORTION κλεινω..(παραμετροποιησιμο/καλη τιμη). Καποιος αλλος που να χει δοκιμασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiegate7 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Ρε συ,το digitech grunge είναι απαίσιο(επειηκώς... ;)).Καλύτερα να πάρεις το hot head αν θες οπωσδήποτε digitech.Εγώ έχω το OS-2 της boss http://www.pavlakis.com.gr/cart.php?target=product&product_id=8606&substring=os-2 και πιστεύω θα σε καλύπτει σε αυτό που θες(και όχι μόνο).Σε τι ενισχυτή θα το βάλεις;(Αν πεις marshall ξέχνα τον Cobain ήχο...) Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 φαινεται πως δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει grunge... o kurt θα χρησιμοποιουσε ακομη και... αυτο τελος παντων πιστευω πως το πιο καλο ειναι ενας καλος ενισχυτης με πολλα γκαζια, στα album τα βρωμικα βγαινουν απο mesaboogie και bassman. για πεταλι πιστευω πως εσενα θα σου αρεσει πιο πολυ το digitech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos. Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2007 Λοιπον για να μην παρεξηγουμαστε η κατασταση εχει ως εξης. Παιζω κιθαρα γυρω στα 15 χρονια και τα τελευταια 5-6 ασχολουμαι με blues-rock-funk-floyd κ.τ.λ. Τελευταια εφαγα ενα κολληματακι με τον τυπο οσο αναφορα την μουσικη του και το συναισθημα που βγαζει μεσα απ'αυτη και απλα ψαχνω 1 πεταλακι που θα με βοηθησει να προσεγγισω αυτον τον ηχο (στο distortion). Παιζω σ'εναν fender blues junior και χρησιμοποιω καποια πεταλακια (Jam-Vox-Boss)για να κανω την δουλεια μου. Αυτο ειναι ολο.Οποτε,σχολια του τυπου:ξερεις τι σημαινει grunge,ο ηχος του βγαινει απο mesa boogie κ.τ.λ δεν βοηθουν το θεμα. ;) Ευχαριστω για την βοηθεια παντως . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση