whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2005 νοιζ electronics καλη ιδεα.....ναι τετοια σχεδια μου φαινοντε φιλε και οχι φωτογραφιες οποτε μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασμα για το αν ειναι πλαστικα τα behringer... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crimson Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2005 Σ αυτή τη σελίδα http://www.behringer.com/GDI21/index.cfm?lang=ENG έχει νομίζω φωτογραφίες [alt view, rear etc] κι οχι σχέδια. Μόλις πρόσεξα ότι στις περισσότερες σελίδες δίπλα στα ονόματα πεταλιών που "αντέγραψαν" έχει ένα αστεράκι αλλά σε μερικές σελίδες γράφει στο κάτω μέρος: * All Trademarks mentioned belong to their respective owners and are not affiliated with BEHRINGER® affiliated όπως λέμε καμία σχέση / καμία εμπορική συμφωνία; Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 noblues βάζεις τα ηλεκτρονικά να βάλω τα σχέδια να φτιάξουμε την noiz electronics :D τους :D Analogtree είμαι μέσα με χίλια!!! :twisted: Το όνομα όμως που έθεσες έχω την εντύπωση ότι υπάρχει :? Παίδες εγώ τα πετάλια τα είδα από photos στην έκθεση του Namm και μου φανήκανε πλαστικά. Βέβαια μην το πάρετε τις μετρητής αλλά αν έχουν και μεταλλικά κουτιά σε αυτές τις τιμές, τότε τι να πω!!! Βέβαια μην ξεχνάτε ότι φθηνές επιλογές πάντα υπάρχουν (βλ. Danelectro) αλλά στην Ελλάδα πάντα τις τσιμπάνε λίγο τις τιμές. :!: Λοιπόν. :!: Με κάθε επιφύλαξη και με την μικρή εμπειρία που έχω στον χώρο έχω να πω τα εξής : τα πετάλια είναι πλαστικά και καμία σχέση δεν έχουν με τα “original” (παρά μόνο εξωτερικά) και είναι ψηφιακά! Το τελευταίο πηγάζει εν μέρει από τη φθηνή τιμή, το ύποπτο power supply και την έκφραση που χρησιμοποιούν “modeled after τάδε” στις σελίδες τους. Τώρα αν κάνω λάθος και μόνο σε ένα από τα δύο παραπάνω συμπεράσματα τους βγάζω το καπέλο. Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crimson Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 noblues, υποθέτω εννοείς ότι είναι ψηφιακά εκτός αν στα χαρακτηριστικά αναφέρεται σαφώς ότι είναι αναλογικά; [έχω ψιλο-βάλει στο μάτι GM110 ή GDI21] Μην ανησυχείτε θα βρούμε κι όνομα που δεν υπάρχει ήδη σαν εταιρεία :) Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Εγω το κοβω ολα τα "boss" να ειναι πλαστικα και τα 2 της "electro harmonix" να ειναι μεταλλικα διοτι εαν ειναι πλαστικα δεν θα κρατησουν ουτε μια εβδομαδα, λογο της θεσης του κουμπιου και του μικρου του ογκου... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Aυτο παντως πρεπει να ειναι σχεδιο και οχι φωτο.. http://www.behringer.com/BOD100/index.cfm?lang=ENG προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Εμενα μου μοιάζουν για φωτορεαλιστικο rendering απο computer. Σε τελική ανάλυση τι σημασία έχει αν είναι μεταλικά ή πλαστικά ? Αμα παίζουν καλά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Δεν ξέρω για την ποιότητα των behringer αλλά πόσο άσχημα μπορεί να είναι??? και οι τιμές είναι όντως πολύ χαμηλές. Τσέκαρα έναν ενισχυτή μπάσου στο site της behringer και μετά στο thomann και ο δεύτερος τον είχε 50 € φθηνότερα!!! Πώς γίνεται η ίδια η εταιρία να δίνει τα προϊόντα της ποιο ακριβά από αλλού? Και συγκεκριμένα μιλάω για τον BX600 ultrabass που η behringer τον δίνει 211€ και ο thomas 160€!!! Μήπως κάνω κάτι λάθος??? :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Δεν ξέρω για την ποιότητα των behringer αλλά πόσο άσχημα μπορεί να είναι??? και οι τιμές είναι όντως πολύ χαμηλές. Τσέκαρα έναν ενισχυτή μπάσου στο site της behringer και μετά στο thomann και ο δεύτερος τον είχε 50 € φθηνότερα!!! Πώς γίνεται η ίδια η εταιρία να δίνει τα προϊόντα της ποιο ακριβά από αλλού? Και συγκεκριμένα μιλάω για τον BX600 ultrabass που η behringer τον δίνει 211€ και ο thomas 160€!!! Μήπως κάνω κάτι λάθος??? :roll: Στο site της behringer βλέπεις την Προτεινόμενη Λιανική Τιμη (MSRP) για την κάθε χώρα. Αυτό σημαίνει ότι είναι η Ανώτατη τιμή που προτείνει η κατασκευάστρια εταιρεία οτι μπορεί ενα μαγαζί να πουλήσει το προιόν. Απο εκεί και πέρα καθε μαγαζί μπορεί να κάνει όση έκπτωση κρίνει σκόπιμο. Η ίδια η Behringer και οι περισσότερες εταιρείες ΔΕΝ πουλάνε λιανική (δηλ δεν μπορείς να αγοράσεις κατευθείαν απο την behringer) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2005 Εμενα μου μοιάζουν για φωτορεαλιστικο rendering απο computer. Σε τελική ανάλυση τι σημασία έχει αν είναι μεταλικά ή πλαστικά ? Αμα παίζουν καλά ... Εαν όμως το πάρεις για Live νομίζω πως έχει μεγάλη σημασία εαν είναι πλαστικό. Έχω ένα κομπρέσορα πετάλι της DOD 3 χρόνια και έχει αρχίσει να διαλύεται. Λίγο απρόσεκτος να είσαι και να βάλεις παραπάνω δύναμη δεν θέλει και πολύ. Έαν το θέλεις όμως για το σπίτι δεν έχεις πρόβλημα. http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση