Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με θεόκουλο πρόβλημα της γραμμής εργαλείων

boukas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακούστε τι έπαθα. Σήμερα όπως έβαλα μπρος τον υπολογιστή διαπίστωσα το πιο παλαβό από όλα τα προβλήματα που μου έχουν τύχει με τον υπολογιστή μου (ο οποίος με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο μέχρι τώρα).

Καθώς ξεκίνησε κανονικά και ανοίγω το 1ο πρόγραμμα, με το που πάτησα ελαχιστοποίηση, τσουπ το κουλό! Δεν εμφανιζόταν το παραθυράκι του στη γραμμή εργαλείων. Με την λύση μέσω του taskmanager, αλλά και του alt+tab δουλεύει μια χαρά, αλλά είναι σπαστικό να το κάνω αυτό συνέχεια, αντί να επιλέγω το παραθυράκι κατευθείαν από τη γραμμή.

Μαζί με αυτό βάλτε και το ότι εκεί που από τα 10 προγράμματα που υπήρχαν στην γρήγορη εκκίνηση, εμφανίζονταν τα 2-3 και για τα υπόλοιπα έπρεπε να πατήσω το κλασικό βελάκι, τώρα μου τα δείχνει όλα αραδιασμένα!!!  :o :o

Παρεπιπτώνως σε όλα τα άλλα δουλεύει μια χαρά η γραμμή εργασιών (πχ όταν πάω να ανοίξω κάποιο πρόγραμμα μέσω της γρήγορης εκκίνησης.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;  ???

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Θα σου απαντούσα ευθέως "τι φταίει", αλλα τρέμω το κράξιμο που θα φάω αν καμια μέρα αντιμετωπίσω πρόβλημα σε κάποιο από τα (πλέον 2) mac και τολμήσω να ζητήσω βοήθεια ;D  :).

Για το "αράδιασμα" μάλλον κατα λάθος ενεργοποίησες το "group similar groups".Αναφορικά με το βασικό σου πρόβλημα μερικές φορές λύση είναι ένα απλό "refresh" ..(μάλλον έτσι λέει αν θυμάμαι καλά την ανανέωση του desktop)Καλή τύχη

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Επίσης, πρίν το φορματ, κάτι τέτοια προβληματάκια λύνονται επιτυχώς με τη διαδικασία επαναφοράς συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία. Τη χθεσινή στην περίπτωσή σου...

ΥΓ Έλα, το πρώτο μου ποστ στο νέο φόρουμ!

Empty Rooms

Ούτε το group similar items είναι ενεργοποιημένο, ούτε με το refresh του desktop έχει να κάνει. Απλά όταν κάνω ελαχιστοποίηση στο κάθε παράθυρο που έχω ανοιχτό, δεν μου το εμφανίζει στη γραμμή εργασιών.

Θα δοκιμάσω τη λύση του wasted να δω. Πάντως κατά τα άλλα πάει μια χαρά ο υπολογιστής, οπότε αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα δεν θα κάνω φορμάτ ακόμη. Θα το αντέξω λίγο παραπάνω..

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου