Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Edit: A, και μου τρώει το nickname!! Moνίμως φαίνομαι σαν bloody_sunda!! Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, με TFT, και ανάλυση 1024x768.... :-\ NO problema σε μενα με TFT, και ανάλυση 1024x768 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Μήπως θα ήταν εύκολο να ξανακοιτάξετε και το θέμα live chat μέσω του site?Όλο και κάτι θα γίνεται πάλι εκει.(λέω 'γω τώρα) :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 NO problema σε μενα με TFT, και ανάλυση 1024x768 Κάτι άλλο θα φταίει προφανώς, και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2007 Να ευχαριστησω elavd και thecrypt13 για την επισημανση, δεν το ειχα δει :) Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Ο delta πρέπει να έχει ανάλυση πάνω από 1024x768. Ακριβως Kάτσε Δέλτα γιατί σε χάνω... πάνω ή κάτω από 1024 έχεις;; Yπόψιν, δεν έχω πειράξει καθόλου τα μεγέθη των fonts του browser (τελευταίος Firefox). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Τελευταία, έχουν αρχίσει να μου κάνουν "νερά" οι ειδοποιήσεις... Σε κάποια από τα θέματα που παρακολουθώ (όχι όλα) ξαφνικά, χωρίς να κάνω καμία αλλαγή, σταματάνε να μου έρχονται ειδοποιήσεις! Για να το διορθώσω, πρέπει να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις στο συγκεκριμένο thread και να τις ενεργοποιήσω εκ νέου... Έχετε καμιά ιδέα πού μπορεί να οφείλεται αυτό? Είναι αρκετά εκνευριστικό... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 A! Και κάτι άλλο που πιστεύω ότι θα πρέπει να τροποποιηθεί. Το σύστημα έχει ως ελάχιστο χρόνο μεταξύ 2 posts το 1 λεπτό (προφανώς για λόγους ασφάλειας). Όμως συχνά θέλω να απαντήσω σε περισσότερα από 1 θέματα και το 1' που πρέπει να περιμένω μεταξύ 2 διαδοχικών posts είναι κάπως υπερβολικό... Ας γίνει πχ 30". www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 ΕΛΑΒΝΤΟΥ! Ο πόστερ που απαντάει πιο γρήγορα κι απ'τη σκιά του!!! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2007 A! Και κάτι άλλο που πιστεύω ότι θα πρέπει να τροποποιηθεί. Το σύστημα έχει ως ελάχιστο χρόνο μεταξύ 2 posts το 1 λεπτό (προφανώς για λόγους ασφάλειας). Όμως συχνά θέλω να απαντήσω σε περισσότερα από 1 θέματα και το 1' που πρέπει να περιμένω μεταξύ 2 διαδοχικών posts είναι κάπως υπερβολικό... Ας γίνει πχ 30". +1 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2007 Η αναζήτηση πάνω δεξιά γιατί υπάρχει αφού δεν λειτουργεί σωστά? Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση