Superfunk Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, noe13 είπε εγω απ ολο το θρεντ κραταω αυτο!!!! δεν καταλαβαινω ..τι εννΟασ? 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 .....οτι πρεπει να δωρισεις τις μισες! 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 18 λεπτά πριν, noe13 είπε .....οτι πρεπει να δωρισεις τις μισες! Μην του λες τέτοια και πάρει κι άλλες ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, Waterfall-K mk2 είπε Σωστά, γιατί βλέπεις έχουμε έλλειψη από δαύτους εδώ στο ΝΟΙΖ... για αυτό και γω άνοιξα νήμα "θέλω να πάρω ένα Β3", έτσι να υπάρχει ξανά σε 16 χρόνια όταν θα έρθετε στο γηροκομείο να μου κάνετε γεννέθλια.... 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, dimsonic είπε για αυτό και γω άνοιξα νήμα "θέλω να πάρω ένα Β3", έτσι να υπάρχει ξανά σε 16 χρόνια όταν θα έρθετε στο γηροκομείο να μου κάνετε γεννέθλια.... Just for the record, ο κύριος απέναντι είναι ο Jon Hammond και παίζει με ένα Hammond XK1. Επεξεργασμένο 23 Αυγούστου 2023 από Waterfall-K mk2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, Waterfall-K mk2 είπε Just for the record, ο κύριος απέναντι είναι ο Jon Hammond και παίζει με ένα Hammond XK1. δεν νομίζω ο κόσμος στα καροτσάκια να δίνει και πολλή σημασία... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε δεν νομίζω ο κόσμος στα καροτσάκια να δίνει και πολλή σημασία... Ένας (εσύ) δίνει.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 52 λεπτά πριν, dimsonic είπε γεννέθλια Just cause 5 ώρες πριν, Superfunk είπε δεν καταλαβαινω ..τι εννΟασ? Τρεις Gretsch δεν είχες; 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, Nekkon είπε Τρεις Gretsch δεν είχες; Ναι αλλά αντάλλαξα την μια με την Ricky. Είχε ακριβώς τον ίδιο ήχο με την WF οπότε πλεοναζε... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση