σκούφοΣ Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2023 8 λεπτά πριν, charalambos είπε Το ξερω, δεν περιμενω να με διαβασουν ...απλα το εγραψα να υπαρχει γιατι φανταζομαι διαβαζουν κι αλλοι, οπως εγω πχ που ολο χαζευω αλλα ποτε δεν γραφω! Κακώς. Να γράφεις. Απλά σε καινούργια θρεντ. Το θρεντ αυτό έχει πολυ συγκεκριμένες προδιαγραφές κ είναι λίγο δύσκολο ν'αναστηθει σωστά όπως αλλά (σπάνιο αλλά συμβαίνει). Για αυτό λέω γράψε σε καινούργια. Να γίνουμε πιο πολλοί οι κιθαρίστες! Καλώς ήρθες πάντως (έστω κ αν ήσουν εδώ κ δεν έγραφες) Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2023 18 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Να γίνουμε πιο πολλοί οι κιθαρίστες... Σωστά, γιατί βλέπεις έχουμε έλλειψη από δαύτους εδώ στο ΝΟΙΖ... 5 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K mk2 είπε Σωστά, γιατί βλέπεις έχουμε έλλειψη από δαύτους εδώ στο ΝΟΙΖ... Οχι αλλα εχουμε χωρο Ασε που τους που πολλους τοτς αναλαμβανει η κλικα των ιφλουεσε κ τους κανει ιδιους με τα μουτρα τους. Ενω το παιδι ειναι σοβαρο. Μιλαγε για semi hollow, μιλαγε για τζαζ... 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Μιλαγε για semi hollow.... Ε, άμα μίλαγε για semi hollow, το πράγμα αλλάζει.... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vrasidas27 είπε Το θρεντ αυτό έχει πολυ συγκεκριμένες προδιαγραφές κ είναι λίγο δύσκολο ν'αναστηθει σωστά όπως αλλά (σπάνιο αλλά συμβαίνει) Εάν θες να αναστηθεί σωστά ένα θρεντ, δεν έχεις παρά να πεις τρεις φορές "τελεκαστερ", από μέσα σου σαν προσευχη. Δεν χρειάζεται καν να ποστάρεις... Και εσύ βρε Χαράλαμπε, δεν ξέρεις ότι για να πάρεις πιστό 335 τζαζ ήχο πρέπει να πάρεις αυτή την κιθάρα? Επεξεργασμένο 22 Αυγούστου 2023 από gkourmoul1 5 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 κάθομαι και ρίχνω μια ματιά το νήμα και μου θυμίζει αυτη την ανάρτηση που έπαιξε πρόσφατα στο φβ, ότι σε 100 χρόνια δεν θα υπάρχουμε ούτε εμείς ούτε τίποτα δικό μας.... λαμπρή εξαίρεση ο σφ και κανα δυο ακόμα... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Στις 18/10/2007 στις 8:49 ΠΜ, Superfunk είπε αυτο το εχω κανει και εγω (τελειωσα μολις φετος....διωχνοντας 30 περιπου κιθαρες τα τελευταια 4 χρονια.... :-\) οντως παραπανω απο .......5-6 κιθαρες ειναι tooooo much!!! ;D εγω απ ολο το θρεντ κραταω αυτο!!!! 4 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, noe13 είπε εγω απ ολο το θρεντ κραταω αυτο!!!! Eννοει 5-6 απο καθε τυπο βρε. 5-6 tele, 5-6 strat, 5-6 ακουστικες και παει λεγοντας. Επεξεργασμένο 23 Αυγούστου 2023 από odis13 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Τελικα @charalambos ειχες δικιο που το ανεστησες!!! 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2023 8 λεπτά πριν, odis13 είπε Eννοει 5-6 απο καθε τυπο βρε. 5-6 tele, 5-6 strat, 5-6 ακουστικες Ώπα, κάτσε βρε Joscho, δεν είπες 5-6 ηλεκτρικές για να πεις και 5-6 ακουστικές. Αφού είπες 5-6 από κάθε τύπο, πρέπει να πεις 5-6 dread, 5-6 jumbo, 5-6 concert και πάει λέγοντας ... 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση