Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Εξακολουθω να σου προτεινω μια Gibson es335 προσφατης παραγωγης....αφου ξερω οτι εχει φαει το κολλημα με τη ΜΑΡΚΑ...οποτε αποκλειεται να ησυχασεις αν δεν παρεις το real thing (λεμε τωρα..) Αυτό είναι αλήθεια... Αφού έφτασα στο σημείο να κοιτάω Tokai με 1500, δεν έχει νόημα. Παίρνω μια used Gibson και μου φεύγει και ο καημός... Έτσι.... :D :D να σας βλέπω να λυγίζετε σιγά σιγά. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Έτσι.... :D :D να σας βλέπω να λυγίζετε σιγά σιγά. :D Εγώ κατά 99.9% στην προκειμένη περίπτωση, έχω ΗΔΗ λυγίσει... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Κάποιος από εδώ μέσα σε λίγες μέρες θα ... χαϊδεύει αυτή την κυρία: ;D ;D ;D ;D ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Απ' ότι βλέπω, η ...αρρώστια έχει φτάσει σε προχωρημένο στάδιο :o. Τι είναι; Dot Reissue? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 καλα ρε, δεν ντρεπεσαι?? με dots??? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Καλωσορισες στον κοσμο των ...αληθινων οργανων :D Λεγε.... ποσα ??? ΥΓ. ..και μην ξεχασεις να αλλαξεις το αβαταρ σου ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Cherry Sunburst dot reissue του 2002 ;);) Μιχάλη, block inlays ήθελα αλλά έπρεπε να πληρώσω πολλάαααααα φράγκα...(όχι ότι τώρα πλήρωσα λίγα...:( ) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 καλοριζικη !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 καλοριζικη !!!! Ευχαριστώ!! (Κάτσε να μου έρθει βέβαια πρώτα....) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2007 Καλά αυτή στου ντουκα δε παιζεται.Σκεφτομουν πολύ σοβαρα να τη τσιμπίσω μεσα στο καλοκαίρι,αλλά ήθελα η main κιθάρα μου να είναι στρατοκαστεροειδές. Αντε καλόπαιχτη η Gibson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση