pastelius Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Μου θυμίζει την κορυφαία αγγελία που έχω δει στο στούντιο που πάμε.. "ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΝΤΥΜΠΑΝΑ ΜΠΛΕ. ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ!!!" feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Μπορεί να είναι για ποιοτικό -ερωτικό video clip / beat -remix του γνωτού διαλόγου: - Πες μου τι είσαι? Θα μου πειιιιιις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warlock9_0 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Μου θυμίζει την κορυφαία αγγελία που έχω δει στο στούντιο που πάμε.. "ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΝΤΥΜΠΑΝΑ ΜΠΛΕ. ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ!!!" :lol: :lol: :lol: :lol: εμάς είχε μια που λέει "τραγουδίστρια ψάχνει death/black group, ικανή να μιμείται ήχους φώκιας που κλαίει" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Μου θυμίζει την κορυφαία αγγελία που έχω δει στο στούντιο που πάμε.. "ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΝΤΥΜΠΑΝΑ ΜΠΛΕ. ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ!!!" εμάς είχε μια που λέει "τραγουδίστρια ψάχνει death/black group' date=' ικανή να μιμείται ήχους φώκιας που κλαίει" [/quote'] 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O ΦΩΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ !!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Αν ψάχνει ακόμα γκρούπ, την παίρνω εγώ. Ή και μόνος μου. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 ..."τραγουδίστρια ψάχνει death/black group' date=' ικανή να μιμείται ήχους φώκιας που κλαίει"[/quote'] Θέλει ειδική τροφή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takisdim1984 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Μου θυμίζει την κορυφαία αγγελία που έχω δει στο στούντιο που πάμε.. "ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΝΤΥΜΠΑΝΑ ΜΠΛΕ. ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ!!!" εχω λιωσει!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
casioFreak Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 +100000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 "Ζητείται ντράμερ με τρία πόδια που να ειδικεύεται στην τρίκαση και να έχει επιρροές από Βανδή και black metal" Δεν μπορούσαμε να ξεκινήσουμε πρόβα από τα γέλια... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2007 Αυτός ζητούσε τον Κουβατσέα Ελεφαντίαση. :lol: :lol: http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση