Προς το περιεχόμενο

EZ Drummer vs Groove Agent και πληροφορίες σχετικα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγκρινε τα τομς του xln με του bfd...ή τι να πουμε για την B&W!!

Εχμ, μήπως εννοείς τη DW που είναι η γνωστή αμερικάνικη εταιρία κατασκευής τυμπάνων; H B&W είναι εταιρία-κολοσσός στο χώρο των ηχείων, δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το BFD... :roll:

Sorry για το off-topic!

Υ.Γ. Αν τα τύμπανα του BFD είναι τενεκέδες, τότε εγώ είμαι ο Rostropovich. 8)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Στο manual του Groove agent, σου λεει πως θα γραψεις σε ενα midi track. Δεν θυμαμαι ομως την διαδικασια.

Απο κει και περα οταν εχεις ετοιμο το track, πας και επιλεγεις midi out οποιο vst θελεις εσυ.

τσαμπα καιει η λαμπα

Παιδια το BFD οπως εχουν πει πολλάκις στο forum εκτός απο μουσικός πρεπει να εισαι και λίγο ηχολήπτης....Παντως πολύ καλά λόγια εχω ακούσει για το XLN....σχετικά με τον λόγο ευχρηστία/ποιότητα.....

Time is just a fraction of the sine.......

γινεται ρε παιδια, γιατι δε γινεται;

απλα πρεπει το host προγραμμα να ειναι της steinberg. αν λοιπον χρησιοποιεις το cubase μπορεις να κανεις export (αν θυμαμαι καλα η επιλογη λεγεται output sστο groove agent) το πατερν που διαλεξες σε ενα καναλι μιντι και μετα να αλλαξεις την πηγη του ηχου. μην ψαρωνεις γινεται πολυ ευκολα και απλα , δε μπορω ομως τωρα να το κοιταξω για να το θυμηθω και να στο εξηγησω step by step. Aπλα να θυμασαι οτι το groove agent το αφηνει την δυνατοτητα αυτην ανοιχτη μονο σε προγραμματα της steinberg.

Το host πρόγραμμα που χρησιμοποιώ είναι της steinberg οπότε λες οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα ε? Θα το προσπαθήσω.

Δεν εχω δοκιμάσει το battery αλλά το addictive drums δε με αφησε καθόλου ευχαριστημένο. Γενικά είμαι ανοιχτός στο να δοκιμάζω διαφορετικούς ήχους απο διαφορετικά vst αλλά πιστεύω ότι όσον αφορά στους πολλούς και διαφορετικούς ρυθμούς (αλλα όχι στον ήχο) το groove agent είναι καλό. Θα προσπαθήσω για αυτή την αλλαγή του ήχου και αν τα καταφέρω θα ενημερώσω το πόστ. Ελπίζω να το δοκιμάσω σύντομα.

Συγκρινε τα τομς του xln με του bfd...ή τι να πουμε για την B&W!!

Εχμ' date=' μήπως εννοείς τη DW 8)[/quote']

Εχμ... γιαπ.Αμαν μ'αυτα τα B&W :lol:

Γειά σας,

Κατά καιρούς είχα και τα 4 από τα προαναφερθέντα προγράμματα. Για εμένα από πλεράς ήχων καλύτερο είναι το EZ DRUMMER. Το B(ig)F(ucking)D(rums) ήταν πολύ δύσκολο στον χειρισμό του και τον προγραμματισμό του. Το ΕΖ και πολλά patterns έχει και αρκετά καλά expansions, χωρίς, επιπροσθέτως, να σου γονατίζει τό σύστημα όπως το BFD. Από την άλλη το XLN έχει πάρα πολύ καλούς ήχους αλλά λίγα patterns για γρήγορο rhythm section. Το Groove Agent είναι καλό για κάτι γρήγορο και απλό. Μέσα όμως στην μίξη ακούγεται μάπα (κατά την γνώμη μου πάντα).

Κeep on bluesing

Το set "arena" όμως απο το groove agent όποτε το βάζω' date=' έχω ενα χομόγελο μέχρι τα αυτια!

[/quote']

+1

οχι μονο εσενα :D :D :D :D :D :D :D

εχει και μια επιλογη για κατι fusion ρυθμους γαμω..

• 2 μήνες αργότερα...

Καλησπέρα :)

Πιστεύω οτι το ΕΖ ντράμμερ είναι καλύτερο απο το Γκρούβ έιγκεντ..

Πολύ καλύτερο..δεν έχει πολλά μιδι φάιλς , αλλα μπορείς να κατεβάσεις απτο νετ..

Το Groove Agent είναι ένα εικονό ντραμ μασίν με συμβατικούς ήχους και έτοιμα πρισέτ..δηλαδή για κάποιον που δεν θέλει να προγραμματήσει ή δεν κσερει να γράφει ντραμς ή βαριέται :Ρ

Το ΕΖ είναι πιο πιοτικό αλλα για ακουστικά ντραμς..πχ αμα θές για κάπιο συγκεκριμένο στυλ (πχ ρεγγε) πρέπει να φτιάκσεις τον ήχο όπως θα τον έκανε ένας επαγγελματίας ή απλά να αγοράσεις το expansion..(έχει διαφορα..) ενώ στο Groove απλά αλλάζεις πρισέτ... Σύν οτι (νομίζω δλδ) το ΕΖ έχει πιο πολλά επίπεδα βελόσιτυ.. :)

Για μένα τα καλύτερα εικονικά ντραμς (βστ) είναι :

1.DFH Superior (+ Vintage&Classic) αλλά σταμάτησαν να το πουλάνε..  :(  (έχασα και την 30% έκπτωση που είχα απτο padKONTROL) :(

2.BFD (+ τα expansions)

3.Addictive Drums

4.Battery (για διάφορα είδη μουσικής)

5.EZdrummer (+ τα expansion)

6.Drums Overkill (για διάφορα είδη μουσικής)

και άλλα :)

Αυτά!ελπίζω να βοήθησα :Ρ

blahblahblah

χωρις να ειμαι πολυ σχετικος νομιζω οτι για να επιλεξεις ενα προγραμμα για ντραμς θα πρεπει καταρχην να προσδιορισει ο καθενας μας τι ειδος μουσικης φτιαχνει,κατι που δεν ειδα να αναφερεται γενικα.εχω δικιο ή αδικο?

Μπα περισσότερο τα samples που έχει παίζουν ρόλο και μετά διάφορες τυχόν λειτουργίες όπως το Humanize, το φόρτωμα Midi σε αυτό και όχι αποκλειστικά στο seq. και κάτι άλλα τέτοια

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου