Subfire Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά, μήπως ξέρει κανείς αν αλλάζει χωρίς μετατροπέα η τροφοδοσία στο tech21 psa 1.1 από 110V σε 220V??Δηλαδή αν το ανοίξω και πειράξω κανένα διακόπτη?? Μολις το πήρα από αμέρικα...Ebay 350 εουρος ολα μαζί... www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Σε μαγαζια που φτιαχνουν τηλεορασεις κλπ θα μπορεσεις πολυ ευκολα και φθηνα να κανεις αυτο που θες. Καποιο transformer λογικα θα σου αλλαξει το οποιο κοστιζει ελαχιστα και θα το εχεις τζιτζι το μηχανιματακι σου. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Subfire Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 ok απλά αν καποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μου πει... thanx www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Δεν νομιζω να υπαρχει διακοπτης η κατι παρομοιο ωστε να μην χρειαστεις μαστορα (χωρις να ειμαι και απολυτος γιατι δεν εχω τετοιο μηχανημα για να ξερω). Δεν χανεις τιποτα να το ανοιξεις και να τσεκαρεις αν υπαρχει καποιος διακοπτης οπως εχουν τα τροφοδοτικα των υπολογιστων πχ... Παντως επειδη ειχα κανει πιο παλια μια παρομοια πατεντα σε ενα μαστορα, μπορω να πω οτι ειναι πολυ προτιμοτερη σαν λυση απο οποιοδηποτε μετασχηματιστη κλπ γιατι ουτε θορυβο θα εχεις ουτε και τα μπερδεματα με εξτρα καλωδια και τετοιες φιφες [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Λύση Subfire Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 OP Λύση Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2008 Αν και παλιό το θέμα, αφού το βρήκα και έχω την απάντηση ας την γράψω για να βοηθήσω τους υπόλοιπους. Λοιπόν το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ενσωματωμένο μετασχηματιστή ο οποίος με ένα μικρό πείραγμα στα καλωδια του μετατρέπει την είσοδο από 110V σε 220 και τούμπαλιν. Το δουλεύω έτσι 1 χρόνο και είμαι πλήρως ευχαριστημένος... www.myspace.com/subfireband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις