sakisthegr Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Από ότι έριξα μια ματιά για τους φίλους Korg έχει χαμηλότερες τιμές από Θωμά... Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maow Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Και τα POD αρκετά πιο φτηνά! Το XT 273 (thomann 300) To 2 127 (thomann 150) To X3 375 (thomann 400)..... [move]Playback welcome to our lives!![/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maow Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Μπορώ από τουδε να παραγγείλω άφοβα? Είναι εγγύηση??? Μήπως χρειάζεται να ξέρω γαλλικά???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Εντυπωσιακα φθηνα...τη Les Paul VOS 1958 2884€ ενω ο Θωμας 3290€ ::) ::) ::) :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2007 και σε tech 21 ειναι φτηνοτερος. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 δεν αργουν και πολυ να τα στειλουν επισης: παρηγγειλα το vox tonelab le δευτερα μεσημερι (χτες), και τριτη μεσημερι (τωρα δηλαδη) ηταν σπιτι μου! τι γινεται πετωντας τα στελνουν??? ;D YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 ;;;;; Πώς έγινε αυτό; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Μπορώ από τουδε να παραγγείλω άφοβα? Είναι εγγύηση??? Μήπως χρειάζεται να ξέρω γαλλικά???? ειναι οι μονοι γαλλοι που μιλανε αγγλικα ;D κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2007 ;;;;; Πώς έγινε αυτό; - Francois περίμενε, έχει μια ακόμα παραγγελία -Αποκλείεται Jean-Pierre, έχω ανάψει ήδη τις μηχανές στο F-16. Τέλος πάντων, άντε ρίχτο μέσα (σε 15' στην Ελλάδα) - Μήτσο έχει ένα δέμα με κάτι μπιχλμπίδια.. - Στείλε τον καινούριο που είναι και ψαρωμένος... -Μικρέ, έχω όρεξη για καψώνια..αν δεν πας αυτό το δέμα σε 1 ώρα στον παραλήπτη θα σε δέσω γυμνό στο μπαλκόνι για 2 ώρες -Μάλιστα αφεντικό... Και να πως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starscream Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2007 - Francois περίμενε, έχει μια ακόμα παραγγελία -Αποκλείεται Jean-Pierre, έχω ανάψει ήδη τις μηχανές στο F-16. Τέλος πάντων, άντε ρίχτο μέσα (σε 15' στην Ελλάδα) Ε όχι και γάλλοι να τα στέλνουν με αμερικάνικο αεροσκάφος. Με raffale τα στέλνουν :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση