DimitriosUK Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 P.S: Αν η Vox δεν είχε στο site της το manual της Tonelab στα αγγλικά' date=' το Noiz θα είχε φλομώσει από θέματα όπως: "Programmer et sauvegarder vos sons, τί σημαίνει;" ή "Quelles sont les combinaisons gagnantes? πρέπει να βάλω κομπινεζόν;" :lol:[/quote'] 1.Program and save your sounds 2.Which are the winning combinations? :) 8) Αν τα Χριστουγεννα κανω καποια αγορα (amp ή πεταλιερα) απο Playback θα την κανω (εκτος απροοπτου) http://www.myspace.com/jimmylahanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Εμένα μου άναψε φωτιές η Scofield πάντως... (Είμαι ΠΑΛΙ εις αναζήτησιν 335 σκάφους όπως πιθανότατα καταλάβατε...) Το θες; Τό'χω για σκότωμα...Πήρα μεγαλύτερο, άσε που τώρα πια τους χειμώνες τους περνάω μεταξύ Γενεύης και Παρισίων... :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 ΟΚ Earendil το θέλω, αν και αυτό που βλέπω στη photo πρέπει να έχει και split γιατί παρατηρώ ότι "σκάει" στα κύματα αρκετά!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 ΟΚ Earendil το θέλω' date=' αν και αυτό που βλέπω στη photo πρέπει να έχει και split γιατί παρατηρώ ότι "σκάει" στα κύματα αρκετά!!! :lol:[/quote'] Μα και βέβαια! Έτσι θα σε αφήσω; Ωραίο το σκάφος του Scofield πάντως...αν και είναι πολλάαααααα τα λεφτά... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Ωραίο το σκάφος του Scofield πάντως...αν και είναι πολλάαααααα τα λεφτά... Και το περίεργο είναι ότι φοράει το ίδιο σετ μαγνητών (Super 58) με το κατά πολύ φθηνότερο μοντέλο AS103: http://www.thomann.de/gr/ibanez_as103nt.htm www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 απο το PLAYBACK αγορασα πριν 6 μηνες εντελως τυχαια την Gibson Les Paul Standard Double Cut Pro TA[/b σε τιμη 1220 ευρω τωρα την εχει 1800 και ο φιλος μου ο Θωμας που του εχω χτισει το μαγαζι 2111 ευρω. η παραπανω κιθαρα μου ηρθε σε 10 μερες αφου στην αρχη μου ειπαν να περιμενω γιατι δεν ειχαν σε στοκ. ολη η συναλλαγη μαζι τους ηταν αψογη. one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Αφού είδα το θρεντ αυτό, παρήγγειλα χθες από το Playback την Ibanez 1570. http://guitare.playback-europe.com/ibanez-rg1570-mrb-6521.html Για να δούμε λοιπόν πως και τι... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Παρατήρησα πάντως ότι κάποια προϊόντα τους βαράνε αιφνιδιαστικά κάτι ξεγυρισμένες ξενερωτικότατες ανατιμήσεις απο το PLAYBACK αγορασα πριν 6 μηνες εντελως τυχαιατην Gibson Les Paul Standard Double Cut Pro TA[/b σε τιμη 1220 ευρω τωρα την εχει 1800 That's the point. Αν έχει σε καλή τιμή και ετοιμοπαράδοτο αυτό που θες πρέπει να πέφτεις με τη μία. Δεν παίρνεις όρκο ότι το επόμενο πρωί θα βρεις την ίδια τιμή... :? τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2007 Νεα παραγγελια IBANEZ SA260FM απο playback 330 euro Ο Τhomann 399 euro γιατι ρε ΘΩΜΑΑΑΑ ? ? :( one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2007 Αφού είδα το θρεντ αυτό, παρήγγειλα χθες από το Playback την Ibanez 1570. http://guitare.playback-europe.com/ibanez-rg1570-mrb-6521.html Για να δούμε λοιπόν πως και τι... Και σήμερα την έλαβα, πολύ καλά συσκευασμένη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με την τιμή, την εξυπηρέτηση και την επικοινωνία. Αν κρατήσουν τις τιμές αυτές, βρήκαν νέο πελάτη. Για την κιθάρα θα γράψω σε άλλο θρεντ όταν έχω και φώτος. Πάντως είναι τρέλλα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση