punksnotdead Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Τους φέρνει ο Κουρμπής και έπαιξα με έναν λαμπάτο πολύ καλό κατά την γνώμη μου... Έχει παίξει κανένας από εσάς με αυτούς τους ενισχυτές...;; Τί γνώμη έχετε..;;; Αξίζει να προχωρήσω σε αγορά ως κύριο ενισχυτή, για Live και πρόβες, ενός 35άρη λαμπάτου Alden...;; The lunatic is on the grass.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vs Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 ...αφου σου αρεσε...τι το ρωτας? www.LowerCut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Πάντα μια δεύτερη γνώμη μετράει (ή μήπως μπερδεύει τελικά χειρότερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vs Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Don't believe the hype, believe the music www.LowerCut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Τους έχω ακούσει αρκετές φορές, τακτικός στο εν λόγω μαγαζί. Λοιπόν απο την πρώτη φορά που τους άκουσα μου άρεσαν αρκετά, και με τίποτα δεν ακούγονται για μηχανίματα 300 - 400 ευρώ. Είχαμε βάλει τον 35άρη σε μια VHT καμπίνα με ένα RC Booster και τα έσπαγε. Κορυφαίος συνδιασμός, βγάλαμε ένα πολυ QOTSA ήχο που έψαχνε ένας φίλος. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
punksnotdead Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστω The lunatic is on the grass.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση