bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλά ακόμα και με valvestate θέλει προσπάθεια για να "στρώσεις" τόσο γλυκό ήχο που να έχει ταυτόχρονα τέτοιο "όγκο" και τόσο "punch". :lol: :lol: :lol: Kαι μάλιστα κατάμουτρα!! :lol: :lol: Εdit: το Noiz δεν έβγαζε... θόρυβο για κάμποσες ώρες ή μου φάνηκε; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Εdit: το Noiz δεν έβγαζε... θόρυβο για κάμποσες ώρες ή μου φάνηκε; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 λιγο respect για τον γαρδελη γιατι παιζει με 60'ς eko !!! :D Eιναι surfας, απλα δεν το ξερει ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2007 και χωρις πενα :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 κατι παιχτηκε εχθες με το site???????????????????????????? παντως να΄στε καλα το γελιο που εριξα δεν λεγεται...και τελικα ολη την ζημια την κανει το εκτρωμα που εχει στο studio ο τυπος....στο σπιτι γυρισα τον ενισχυτη καταμουτρα και ο ηχοw ηταν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ....α ρε ΕΛΛΗΝΑ αθανατε που τσιγγουνευεσαι τα παντα. BLOODY SUNDAY δεν θυμαμαι το ονομα απο το studio γιατι εχουμε κανει μολις 3 προβες σε αυτο (επιλογη της τργουδιστριας)αμα δεις καραβι σε βουνο ξεριες τι το εχει παει εκει?γι΄'αυτο δεν σου εστειλα p.m ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!! :) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 και τελικα ολη την ζημια την κανει το εκτρωμα που εχει στο studio ο τυπος....στο σπιτι γυρισα τον ενισχυτη καταμουτρα και ο ηχοw ηταν ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ....α ρε ΕΛΛΗΝΑ αθανατε που τσιγγουνευεσαι τα παντα. BLOODY SUNDAY δεν θυμαμαι το ονομα απο το studio γιατι εχουμε κανει μολις 3 προβες σε αυτο Ψάξε λίγο περισσότερο τα προβάδικα της Αθήνας, δεν έχουν όλα άθλιο εξοπλισμό και άθλιους χώρους. Δεν θα βρεις σε κανένα MESA/BOOGIE αλλά λαμπάτους Marshall (JCM900 ή JCM 2000) και Fender (Twin Reverb) μου έρχονται ήδη 2-3 που έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Κοιτα ρεαλιστικα μιλωντας δεν ειναι δυνατον σε ενα "προβαδικο" στο οποιοι το 90% των γκρουπ ειναι 15χρονα που ξεκα(*&^ (δεν εχω τιποτα εναντιον των 15χρονων αλλα αυτη ειναι η αληθεια) να βαλει καποιος λαμπατους ενισχυτες (οχι τοσο για θεμα reliability αλλα για θεμα maintenance, 7-8 φορες να ανοιγοκλισει ο πιτσιρικας τον ενισχυτη,μια κλωτσια να του δωσει,4-5 φορες να τον μετακινησει αναμενο και πανε οι λαμπες...) Αν θες να εχεις σοβαρο ηχο στο προβαδικο ο μονος τροπος ειναι να αφηνεις εκει τον ενισχυτη σου (αφαιρωντας την ασφαλεια βεβαια οταν φευγεις) ,ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 να αφηνεις εκει τον ενισχυτη σου (αφαιρωντας την ασφαλεια βεβαια οταν φευγεις) Mπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί δεν το έχω επιχειρήσει και θα το πράξω μάλλον σύντομα; Πχ στην κάτω φωτό μόλις ξεβιδώσεις αυτό που λέει FUSE ο ενισχυτής δεν θα ανοίγει καν; Xωρίς πρόβλημα για τον ίδιο; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 ξεβιδώνεις, αφαιρείς την ασφάλεια και ο ενισχυτής δεν λειτουργεί.... δεν παθαίνει κάτι, απλα δεν ανοίγει :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2007 Κοιτα ρεαλιστικα μιλωντας δεν ειναι δυνατον σε ενα "προβαδικο" στο οποιοι το 90% των γκρουπ ειναι 15χρονα που ξεκα(*&^ (δεν εχω τιποτα εναντιον των 15χρονων αλλα αυτη ειναι η αληθεια) να βαλει καποιος λαμπατους ενισχυτες (οχι τοσο για θεμα reliability αλλα για θεμα maintenance' date=' 7-8 φορες να ανοιγοκλισει ο πιτσιρικας τον ενισχυτη,μια κλωτσια να του δωσει,4-5 φορες να τον μετακινησει αναμενο και πανε οι λαμπες...) Αν θες να εχεις σοβαρο ηχο στο προβαδικο ο μονος τροπος ειναι να αφηνεις εκει τον ενισχυτη σου (αφαιρωντας την ασφαλεια βεβαια οταν φευγεις) ,ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.....[/quote'] Πριν απο λίγο καιρό μου έλεγε ο καθηγητής μου για ένα γνωστό του που έχει studio και έβαλε μέσα...τη ναυαρχίδα της Orange!!!!!!.Φυσικά όλοι τον λεν τρελό που έβαλε τέτοιο μηχάνημα να το χρησιμοποει ο καθένας,αλλά ρε αδερφέ και με stagg να πάιζεις θα βγάλεις ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση