Προς το περιεχόμενο

Αθήνα - Γιάννενα πόσες ώρες με αυτοκίνητο;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί φίλοι

Sorry για το εντελώς άσχετο thread :oops: , αλλά θέτω το ερώτημα επειδή θα χρειασθεί να πεταχτώ στα Γιάννενα πολύ σύντομα για ένα συνέδριο και ψάχνω να δω αν με συμφέρει αυτοκίνητο ή αεροπλάνο, και επειδή ξέρω ότι υπάρχουν μέλη στο noiz από Γιάννενα τα οποία θα με κατατοπίσουν! :)

Θα μου πείτε εξαρτάται από την ταχύτητα που οδηγάς, αλλά μιλάμε για νορμάλ ταχύτητα, ούτε πολύ αργά ούτε του σκοτωμού.

Επίσης χρήσιμο θα ήταν όποιος ξέρει να μου πει πόσες ώρες κάνει το ΚΤΕΛ :roll:

Παρεμπιπτόντως, αν τελικώς πάω και αν προλάβω λέω να κάνω μια βόλτα από το μαγαζί του Ντούκα: είναι εντός ή εκτός της πόλης;

Ιντονέησον ημάς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με νορμάλ οδήγηση 5:30 ώρες με το αμάξι.

Αν ταξιδέψεις νύχτα που θα έχει λιγότερη κίνηση, θα κάνεις λιγότερο.

Το ΚΤΕΛ κάνει 6:30 ώρες νομίζω.

Το μαγαζί του Ντούκα είναι σε ένα χωριό που λέγεται Ελεούσα και είναι λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Γιάννενα (αρκετά κοντά στην πόλη) ;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Μπα,με νορμαλ οδήγηση θα έλεγα 4:30 με 5΄...

αεροπλάνο αν θυμάμαι καλά δεν έχει πια γραμμή,λόγω της εγνατιας.

Η Ελεούσα είναι μολις 6 χιλιόμετρα από τα γιάννενα,οπότε πετάγεσαι ευκολα.Φαε και κανα σουβλάκι από τον ''Oδυσσέα'' αμα προλαβαίνεις.

Λονγκ λιβ Ελεουσα

Καθώς μπαίνεις στον κεντρικό δρόμο ,το μαγαζί είναι στσα αριστερά σου ,μετά το βενζινάδικο και λίγο πριν το σουπερμαρκετ Παυλου.Εχει ταμπέλα αλλά το μαγαζί δε φαίνεται ,είναι πίσω από το σπίτι.

Μαλλον η νορμάλ οδήγηση είναι κατι το σχετικο... Εγώ παντως θα συμφωνήσω περισσότρο με τον Elavd για τις 5.30 ωρες (αν πας απο τη γεφυρα).

Για το σουβλάκι του "οδυσσέα" δεν ξέρω, εγώ όσα χρόνια έμεινα Γιαννενα τρεφόμουν αποκλειστικά απο τη Μασα. Οι καλυτερες κρεπες στην ελλαδα και σε τιμές που ούτε ο Thomann μπορεί να χτυπήσει. Ανετα.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Παιδιά ευχαριστώ,

Τελικά έκλεισα αεροπλάνο και για Ελεούσα θα το αφήσω για άλλη φορά επειδή οι ώρες θα είναι μάλλον λίγο just.

Ιντονέησον ημάς

Με ΖΧ9 R ξέρει κανείς να μου πεί πόσο είναι??

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

• Moderator

Ο τσακ νόρρις δεν πάει στα Γιάννενα. Έρχονται τα Γιάννενα σε αυτόν και του προσφέρουν ολόκληρη τη λίμνη για να ξεδιψάσει.

Για το σουβλάκι του "οδυσσέα" δεν ξέρω' date=' εγώ όσα χρόνια έμεινα Γιαννενα τρεφόμουν αποκλειστικά απο τη Μασα. Οι καλυτερες κρεπες στην ελλαδα και σε τιμές που ούτε ο Thomann μπορεί να χτυπήσει. Ανετα.[/quote']

Καλές, έβαζαν τον πήχη ψηλά αλλά έχω φάει και καλύτερες... και εγώ έτρωγα εκεί συχνά παλιότερα αλλά άκουσα μερικά τέρατα και σημεία για την αλλαγή που συνέβη τα τελευταία χρόνια και δεν ξαναπάτησα!!

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Ο τσακ νόρρις δεν πάει στα Γιάννενα. Έρχονται τα Γιάννενα σε αυτόν και του προσφέρουν ολόκληρη τη λίμνη για να ξεδιψάσει.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου