G_fish Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Φίλε tugito για πες, που βρίσκεις καλά reviews? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2007 Ξεκίνα απο το google!ονομα συσκευής και την λέξη review. Θα σου εμφανίσει στανταρντ κάποια reviews στα www.soundonsound.com www.frontendaudio.com www.mixonline.com www.futureproducers.com και πολλά πολλά άλλα. Καλό ειναι να ψάξεις και για επαγγελματικά φόρουμ όπου γράφουν καθαρά επαγγελματίες.. Ψάξε για το studioathome και το audioproduction. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2008 αλλαξε η ημερομηνια 30.1.08 :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Λέτε τελικά να πάνε μάρτη που μου είπε η Ελίνα; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Ρε παίδες, ξέρει κανείς πώς είναι τα vlx5 σε σύγκριση με τα tannoy reveal 5a και τα tannoy reveal 6d? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 http://forums.frontendaudio.com/index.php?showtopic=1395 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2008 thanks! :) Έχει όμως και κανένας από εμάς προσωπική εμπειρία; Απλά γιατί λίγο-πολύ ξέρω πόσο να αξιολογήσω το τι ακούω εδώ, γιατί ξέρω την ειδικότητα και την εμπειρία του καθενός ;) Οπότε αν ξέρει τπτ κάποιος θα χαρώ να το ακούσω κι εγώ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G_fish Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Από Thomann για τα VL-A8: Availability of this item: shipment due to arrive on 15.02.2008 Μήπως κάτι δεν πάει καλά με τα VL? Αν δεν κάνω λάθος έχουν ανακοινωθεί από τον Οκτώβριο. Μήπως δεν είναι καλή ιδέα να τα πάρει κανείς πριν τα χρησιμοποιήσει λίγο ο κόσμος και κυκλοφορήσουν μερικά reviews? Μήπως λέω, μήπως... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Χα παίδες τελικά μάλλον θα πάνε τέλη φλεβάρη-αρχές μάρτη όπως είπε η ελίνα ότι θα γίνει!!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2008 Το είδα κι εγώ αυτό χθες. Για τα 5 όμως παραμένει ως είχε ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση