theonik Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Πάντως, για όποιον ενδιαφέρεται, τα VL-A4 είναι ήδη στην Ελίνα... Τώρα από τιμή δεν ξέρω αλλά και αυτά ο Θωμάς τα έχει κάπου στον Ιούλιο. >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2008 Πάντως τόσο καιρό που περίμενα, έκανα μια διαλογή monitor, κατεληξα στα adam a7, ηρέμησα και χαίρομαι σαν μικρό παιδί. Α ναι, μόνο τα 4" είναι διαθέσιμα από την tascam. Τα άλλα θα αργήσουν λιιιιιγο ακόμη "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KARNEZIS Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 παιδες τα VL-A4 ειναι καλα???? τα εχει κανεις??? :-\ O TAΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ 2008..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Χθες αγορασα τα vl-a5 και ειμαι παρα πολυ ενθουσιασμενος!!Πολυ ισορροπημενα ηχεια. όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Χθες αγορασα τα vl-a5 και ειμαι παρα πολυ ενθουσιασμενος!!Πολυ ισορροπημενα ηχεια. +10000 αλλα χωρις συγκριση μιας και ειναι τα πρωτα μου (αληθινα) μονιτορς :). Μεγεια μου βρε Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 ρε μπαμπογρια τι τα θες τα μονιτορ να βαράς πεντατονική με gain?Ασε που αρχιζεις να το χανεις το ακουστικο πεδιο σιγα σιγα που την ειδες την ισορροπία στα 100-8000 hz που ακους μωρη μεταλ αξυριστη βλαχοπένα. Μεγιες ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Ναι ρε, μου τα βγαζει ολα ποιοτητα ναουμ. Βορβοροθ βαζω, Larry Carlton βγαινει :D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 κλαφτον επρεπε να βγαινει για να γουσταρεις.Παλι μαπα πηρες, τι βλακομουτρο με powerchords εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Εχω βιωματα γι αυτο με πηγε κατευθειαν στα "μεγαλα μπιστολια" Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 βοθρορόθ ειναι μπιστορι μεγαλο?Αξιζει να ακουσω μπας κ μάθω?Δεν εχω βιωμα ομως θα μπορεσω χωρις βιωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση