kultura Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Έγραψα το μεσημέρι ένα ριφφάκι που μου φαινόταν πολύ γαμάτο... Μόλις κατάλαβα ότι το παίζει ο Clapton στο Steady Rollin' Man (διασκευή στον Robert Johnson) :cry: Α, τον παλιοκλέφτη!!! :lol: :lol: :lol: Το ποστάρω γιατί σίγουρα θα έχει τύχει σε κάποιον, έτσι να γελάτε μα τη γκαντεμιά μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 μερικες μελωδιες τις εχουμε στο πισω μερος του εγκεφαλου μας χωρις να το ξερουμε πολλες φορες.. και γω στα 18 μου νομιζα οτι ο satriani μου ειχε κλεψει το 'crying' :lol: www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 μερικες μελωδιες τις εχουμε στο πισω μερος του εγκεφαλου μας χωρις να το ξερουμε πολλες φορες.. Αυτό ακριβώς. Το 'χεις ακούσει μια φορά και σου μένει, χωρις να το καταλάβεις και μετά το παίζεις ενστικτωδώς... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 γιατι αποκλείεται να μην το εχεις ξανακούσει το τραγούδι και απλα εκείνη την ώρα να το βγαζεις απο το μυαλό σου και να συμπίπτει με το αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Ε όχι, δεν αποκλείεται, αλλά οι πιθανότητες είναι να το έχεις ακούσει. Εμένα να δεις πόσα μου έχουν κλέψει τα group που άκουγα από διάφορους γνωστούς όταν ήμουν μικρός :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Ε όχι' date=' δεν αποκλείεται, αλλά οι πιθανότητες είναι να το έχεις ακούσει. Εμένα να δεις πόσα μου έχουν κλέψει τα group που άκουγα από διάφορους γνωστούς όταν ήμουν μικρός :)[/quote'] Είναι που θα πήγαίνες για grammy και σε προλάβανε!! :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 γιατι αποκλείεται να μην το εχεις ξανακούσει το τραγούδι και απλα εκείνη την ώρα να το βγαζεις απο το μυαλό σου και να συμπίπτει με το αλλο? Δεν αποκλείεται καθόλου, αλλά στην περίπτωσή μου δεν παιζει να ήταν συμπτωση. :) ¶μα είναι όπως τα λες , πρέπει να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Το ειχα παθει και γω παλια με ενα κομματι του Clapton μονο που εγω το ειχα κανα χρονο πριν το βγαλει ο Clapton. Συμβαινουν αυτα. 12 νοτες ειναι ολες και ολες καπου θα συμπεσουμε. Δεν θυμαμαι και τον τιτλο. Το "διεγραψα" απο τη μνημη μου γιατι μου την εσπασε. :) :) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 εμένα μου κλέβει ριφάκια ο τερλέγκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Eμένα γιατι δε μου έχει κλέψει κανείς?.. :cry: :cry: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση