Superfunk Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Superfunk Υπαρχει συγκρηση μεταξυ studiotone ή μαλλον μεταξυ twintone και engl screamer 50 σε καθαρα και βρωμια;Ειδικα στη βρωμια (γιατι για το καθαρο και των δυο koch εχω πιστει οτι ειναι απο τα καλυτερα ακομα και για τα δικα μου unexperianced στη λαμπα αυτια) μπορουν να συγκρηθουν με τον engl ' date=' δεδομενου οτι ειναι στα ιδια λεφτα;[/quote'] αυτα ειναι γουστα,ετσι κι αλλοιως εγω τα βρωμικα καναλια ΔΕΝ τα χρησιμοποιω (προτιμω τα βρωμικα της Tonelab...) ομως τα βρωμικα του KOCH ειναι ΤΟΣΟ καλα που ειναι ισως τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ που θα χρησιμοποιουσα ......(και ο ENGL ομως μου ειναι πολυ συμπαθης και μου αρεσουν τα καθαρα του,ομως δεν εχω ζησει μαζι του για να κανω δικαιη συγκριση....) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά ΟΚ, ΟΚ! Μην κολλάτε. Για όνομα. Φαίνεται ότι έκανα λάθος στο μπάτζετ που ζητείται εξ αρχής. Ας διαχωρίσουμε λοιπόν και την κατηγορία τιμής: μέχρι 550, άαντε 600 ευρώ είναι όλοι αυτοί που λέτε. Από 600 μέχρι 900-1000 (και για πολλές κατηγορίες τιμής παραπάνω) ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ (ίσως και αρκετοί άλλοι) θεωρούν το Κοχάκι ασυναγώνιστο. ¶σε που με αυτά που προσφέρει, εγώ θα συνιστούσα να κάνει κάποιος μερικές οικονομίες ακόμη και να τον αποκτήσει. Τον Twintone δεν τον έχω ακούσει οπότε δεν εκφέρω γνώμη. Και ποτέ μην ξεχνάτε ότι ο ενισχυτής είναι η "φωνή" της κιθάρας οπότε, όπως πολύ εύστοχα αναφέρθηκε, καλύτερα να δώσει κανείς παραπάνω χρήματα για καλό ενισχυτή παρά για κιθάρα με φτιαξίματα. Χάπι νάου; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Χάπι νάου; Αμέ :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 (και ο ENGL ομως μου ειναι πολυ συμπαθης και μου αρεσουν τα καθαρα του' date='ομως δεν εχω ζησει μαζι του για να κανω δικαιη συγκριση....)[/quote'] να το πω....? ή θα πέστε να με φάτε??!!! Δεν έχει τύχει να διαβάσω κακά λόγια εδώ για τους engl και διστάζω....!! Μάλλον είμαι λοιπόν ο μόνος που ΔΕΝ μου αρέσουν καθόλου οι engl...!!! μου ακούγονται πολύ σκληροί και έντονα (με εναν αδιάφορο τρόπο) χρωματισμένοι....!!!! Μή βαράτε :D :D γούστα είναι αυτά...!! :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Iron_Druid Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 20 Watt Σε λαμπατο και μαλιστα ΔΥΝΑΤΟ λαμπατο οπως λεει ο SF νομιζω δεν ειναι καλη ιδεα για καποιον σαν εμενα (που δεν εχει μπαντα, δεν παιζει live σε κοινο κλπ κλπ). Οποτε μαλλον θα παρω τον Fender Blues Junior. Τι λυχνιες φοράει, ξερετε ; Κατι ακουσα οτι παιζεται να αλλαζεις ηχειο σε αρκετους λαμπατους, εκτος απο τον KOCH γιατι δεν μπουκωνει. Τι λετε για τον Fender; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Τον Twintone δεν τον έχω ακούσει οπότε δεν εκφέρω γνώμη. O Twintone παραπέμπει σε Fender ήχο' date=' ενώ ο Studiotone μάλλον σε VOX. Στα αυτιά μου, μου έκατσε καλύτερα ο Twintone (όντας λάτρης των Fender ενισχυτών), ενώ ο Studiotone απλά καλός, χωρίς να με ενθουσιάσει η χροιά του. ΟΜΩΣ άλλαξα αμέσως γνώμη για τον Studiotone, όταν τον δοκίμασα σε μορφή καμπίνας-κεφαλής... ΚΑΜΙΑ σχέση ο ήχος!!! [img']http://i49.photobucket.com/albums/f283/elavd/studiotone.jpg[/img] Βέβαια, όπως είπατε ήδη, ξεκινήσαμε να μιλάμε για ένα λαμπάτο δωματίου, και καταλήξαμε να μιλάμε για ενισχυτές με τιμή 900¤ και άνω... ΥΓ: Πάντως η συγκεκριμένη συζήτηση, με ενδιαφέρει πολύ, γιατί σκέφτομαι να δώσω τον Pro Jr, γιατί για το δωμάτιό μου ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ δυνατός... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 O fender blues junior έχει 3x12AX7 και 2xEL84. Απλός λιτός και απέρριτος. Δεν έχει τύχει να τον ακούσω από κοντά πάντως είναι αρκετά δημοφιλής ενισχυτής και με καλές κριτικές στο νετ. Ας βοηθήσει κάποιος που έχει παίξει με έναν blues junior Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 ΥΓ: Πάντως η συγκεκριμένη συζήτηση' date=' με ενδιαφέρει πολύ, γιατί σκέφτομαι να δώσω τον Pro Jr, γιατί για το δωμάτιό μου ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ δυνατός...[/i'] :roll: Λαμπα (εφοσον θελει καποιος να τη χρησιμοποιει στη "λαμπατη ενταση") και πολυκατοικια, χωρις παραπονα απο γειτονες κ.λ.π εχω καταληξει πως ειναι εννοιες ασυμβιβαστες........ακομα και λαμπατος ενισχυτης 5Watt ειναι αρκετα δυνατος ωστε να εξασφαλισει οτι θα βλεπετε τον γειτονα αναμαλλιασμενο με το μποξερακι του στο κατωφλι σας......Φυσικα οσοι μενουν στη κορυφη του Ολυμπου μπορουν να παρουν και 100αρη με 44 Χ 12.........Η μονη λυση που παντρευει λαμπατο (ακομα και της μικροτερης δυνατης ισχυος) με το δωματιο μας (εκτος απο το να εχουμε κωφαλαλαλους η εξαιρετικα ανεκτικους γειτονες) ειναι ενας power attenuator.....Η με αλλα λογια, το τελευταιο που σου φταιει ειναι τα πενιχρα :lol: :lol: 15W του Pro Junior 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Για τον Fender Champion 600 τι λετε? http://www.youtube.com/watch?v=9jlPGYSJDn4 http://www.youtube.com/watch?v=lBU7YYS0yHE Εμενα με ψήνει παντως 8) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 O fender blues junior έχει 3x12AX7 και 2xEL84. Απλός λιτός και απέρριτος. Δεν έχει τύχει να τον ακούσω από κοντά πάντως είναι αρκετά δημοφιλής ενισχυτής και με καλές κριτικές στο νετ. Ας βοηθήσει κάποιος που έχει παίξει με έναν blues junior ακριβως δηλ. τις ΙΔΙΕΣ λυχνιες με τον ΚΟCH... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση