Προς το περιεχόμενο

Λαμπάτος για ... σπίτι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενα ακομα ερωτημα που θα θεσω ειναι:

VOX AD30VT ή Fenderl Blues Juinior 30 ;;;

Εγω έχω τον AD30VT και τον χρησιμοποιώ σε πολυκατοικία και χαμηλά. Για τα δικά μου γούστα' date=' που δεν είμαι τρελαμενος με λάμπες αλλα απλά θέλω να πάιζω κιθάρα με μερικά πεταλάκια, είναι εξαιρετικός για την τιμή του.

Προσθέρει μια πληθώρα απο διαφορετικά ηχοχρώματα (amp models), έχει δύο μνήμες, μερικά απλά και βολικά εφε όπως reverb & delay και ένα ποτενσιόμετρο απο πίσω που χαμηλώνει την έξοδο του τελικού. Επισης έχει έξοδο για ακουστικά. Αξίσει τον κόπο να πάρει κανείς και το footswitch, όχι απαραίτητα το δικό του που είναι τσιμπημένο.

Και ο ήχος του είναι πάρα πολύ καλός.

Δες και εδώ

Αν κάποιος έχει πιο μεταλ ανησυχίες, μπορεί να δεί και τον AD30VTXL.

Ενα άλλο footswitch

Απο εκεί και πέρα το να συγκρίνουμε ενισχυτές των 250ε με άλλους των 1000ε είναι λίγο άστοχο θα έλεγα ... και δεν σημαίνει ότι ο ακριβότερος θα παίζει καλλίτερα στο υπνοδωμάτιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ψηφίζω λοιπόν δαγκωτό Koch Studiotone γιατί είναι λαμπάτος' date=' μικρός, φτηνός, πανάλαφρος, γλυκός, άγριος, χειροποίητος, με κορυφαία σινιέ υλικά, αντέχει κακομεταχείριση, πολύ παραμετροποιήσιμος, και έχει και το τεράστιο συν των frequency compensated (μετάφραση σε απλά ελληνικά: εξόδων φροντισμένων για να ακούγονται όπως πρέπει) εξόδων προς power amp, προς κονσόλα και προς ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ!!! Τεράστιο συν γιατί μου έχουν βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι με τις παρατηρήσεις. Και να πεις ότι το'σκιζα κιόλας θα το'χα φχαριστηθεί, εδώ καλά καλά πιο χαμηλά και από ραδιόφωνο παίζω).

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9716&highlight=koch+studiotone

[/quote']

Ασε που οταν πας στην ΙΑΠΩΝΙΑ ολοι θα σε ζηλευουν (χωρις πλακα σε ολα τα κιθαραδικα ηταν οι ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΙ ενισχυτες οι KOCH ,ακριβοτεροι απο τους ακριβους BOOGIE.....,και οι Ιαπωνες τους ειχαν περι πολλου....

8O

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Moderator
Ψηφίζω λοιπόν δαγκωτό Koch Studiotone γιατί είναι λαμπάτος' date=' μικρός, φτηνός, πανάλαφρος, γλυκός, άγριος, χειροποίητος, με κορυφαία σινιέ υλικά, αντέχει κακομεταχείριση, πολύ παραμετροποιήσιμος, και έχει και το τεράστιο συν των frequency compensated....

...

κλπ

κλπ

[/quote']

:lol: :lol: :lol:

Καλά, στο noiz -μου φαίνεται- διάγουμε την περίοδο μέλιτος με τον KOCH studiotone. :lol:

Αν και δεν τον έχω ακούσει/περιεργαστεί, δεν έχω καμία αμφιβολία για το πόσο καλά μπορεί να ακούγεται και το πόσο ποιοτική κατασκευή μπορεί να είναι. (In other words, σας πιστεύω :wink: ).

Αλλά φτηνός δεν είναι.

Αν δεν κάνω λάθος, κάνει όσο δύο AC15 ή όσο τρεις pro Junior.

Eννοούμε φτηνός για αυτά που προσφέρει.

Οπως ακριβές είναι και η Huber.3500 χιλιάρικα είναι πολλά λεφτά.Αυτό όμως δε παει να πει πως δεν τα αξίζουν.

• Moderator
Eννοούμε φτηνός για αυτά που προσφέρει.

...

Δεν έχω άποψη για τον ενισχυτή πέραν αυτών που έχω διαβάσει εδώ. Και επαναλαμβάνω: Δεν έχω λόγο να μην πιστέψω τον blοody και superfunk που έχουν "ζήσει" με τον ενισχυτή και λένε ότι είναι καταληκτικός.

Απλά γα το " φτηνός" (σκέτο, ανάμεσα στα άλλα καλά του) εξέφρασα έναν ενδοιασμό.

Κι εσύ -απο την άλλη- είσαι σίγουρος ότι είναι φτηνός γι αυτά που προσφέρει? Μήπως καλύτερη διατύπωση είναι "ακριβός αλλά χαλάλι του?"

Superfunk Υπαρχει συγκρηση μεταξυ studiotone ή μαλλον μεταξυ twintone και engl screamer 50 σε καθαρα και βρωμια;Ειδικα στη βρωμια (γιατι για το καθαρο και των δυο koch εχω πιστει οτι ειναι απο τα καλυτερα ακομα και για τα δικα μου unexperianced στη λαμπα αυτια) μπορουν να συγκρηθουν με τον engl , δεδομενου οτι ειναι στα ιδια λεφτα;

Live fast , die ... hard!

Ψηφίζω λοιπόν δαγκωτό Koch Studiotone γιατί είναι λαμπάτος' date=' μικρός, φτηνός, πανάλαφρος, γλυκός, άγριος, χειροποίητος, με κορυφαία σινιέ υλικά, αντέχει κακομεταχείριση, πολύ παραμετροποιήσιμος, και έχει και το τεράστιο συν των frequency compensated....

...

κλπ

κλπ

[/quote']

Καλά, στο noiz -μου φαίνεται- διάγουμε την περίοδο μέλιτος με τον KOCH studiotone. :lol:

Αν και δεν τον έχω ακούσει/περιεργαστεί, δεν έχω καμία αμφιβολία για το πόσο καλά μπορεί να ακούγεται και το πόσο ποιοτική κατασκευή μπορεί να είναι. (In other words, σας πιστεύω :wink: ).

Αλλά φτηνός δεν είναι.

αυτο ακριβως ελεγα χτες σε κατ ιδιαν συζητηση με αλλο μελος του noiz. εχουμε χασει λιγακι την αισθηση του φτηνου και του ακριβου. ο συγκεκριμενος ενισχυτης κανει περιπου 900 ευρω.απεχει ΠΟΛΛΑ ευρω απο εναν laney lc-15, laney vc-15, fender pro junior, fender blues junior, vox ac-15, carvin vintage 16.. :wink:

...

κλπ

κλπ

[/quote']

Αλλά φτηνός δεν είναι.

αυτο ακριβως ελεγα χτες σε κατ ιδιαν συζητηση με αλλο μελος του noiz. εχουμε χασει λιγακι την αισθηση του φτηνου και του ακριβου. ο συγκεκριμενος ενισχυτης κανει περιπου 900 ευρω.απεχει ΠΟΛΛΑ ευρω απο εναν laney lc-15, laney vc-15, fender pro junior, fender blues junior, vox ac-15, carvin vintage 16.. :wink:

Ίσως να εχεις δίκιο... τον λέμε φθηνό γιατί για τέτοιο ενισχυτή θα περίμενε κανείς να έχει κοντα στο ενάμιση χιλιάρικο!!!!! Δεν ξέρω τις τιμές για τους ενισχυτές που έγραψες, αλλά ο koch ανήκει σε άλλη κατηγορία... 3-4 απο αυτους που έχω παιξει, δεν τους κατατάσω στην ίδια κατηγορία με τον koch, ενώ αυτός δεν ξεφεύγει πολυ σε τιμή... ίσως για αυτο τον λέμε φθηνό... :D

Ίσως να εχεις δίκιο... τον λέμε φθηνό γιατί για τέτοιο ενισχυτή θα περίμενε κανείς να έχει κοντα στο ενάμιση χιλιάρικο!!!!! Δεν ξέρω τις τιμές για τους ενισχυτές που έγραψες' date=' αλλά ο koch ανήκει σε άλλη κατηγορία... 3-4 απο αυτους που έχω παιξει, δεν τους κατατάσω στην ίδια κατηγορία με τον koch, ενώ αυτός δεν ξεφεύγει πολυ σε τιμή... ίσως για αυτο τον λέμε φθηνό... :D[/quote']

ο koch ειναι σιγουρα αλλη κατηγορια απ αυτους που ανεφερα, απλως ολοι οι παραπανω ειναι λαμπατοι 15 watt, ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΙ για σπιτι(με τον vc-15 παιζω στο 2 και μου κανουν παρατηρηση) και κυμαινονται απο 250 ως 600 ευρω :wink:

Ίσως να εχεις δίκιο... τον λέμε φθηνό γιατί για τέτοιο ενισχυτή θα περίμενε κανείς να έχει κοντα στο ενάμιση χιλιάρικο!!!!! Δεν ξέρω τις τιμές για τους ενισχυτές που έγραψες' date=' αλλά ο koch ανήκει σε άλλη κατηγορία... 3-4 απο αυτους που έχω παιξει, δεν τους κατατάσω στην ίδια κατηγορία με τον koch, ενώ αυτός δεν ξεφεύγει πολυ σε τιμή... ίσως για αυτο τον λέμε φθηνό... :D[/quote']

ο koch ειναι σιγουρα αλλη κατηγορια απ αυτους που ανεφερα, απλως ολοι οι παραπανω ειναι λαμπατοι 15 watt, ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΙ για σπιτι(με τον vc-15 παιζω στο 2 και μου κανουν παρατηρηση) και κυμαινονται απο 250 ως 600 ευρω :wink:

Ναι συμφωνούμε!! το ίδιο λέω, απλα εξηγώ γιατι τον λέμε φθηνό (λόγω "άλλης κατηγορίας" σε προσιτή τιμή) :wink:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου