cos_dr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Και εγώ χαρηκα !! Ζει , το pc ζει!! Παρε καλύτερο τροφοδοτικό με πολλές γραμμές και επώνυμο, αξίζει Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Ολντ πισις νεβερ νταϊ ρε! Δεϊ τζαστ βραχυκυκλώνουν φορ ε γουαϊλ! :D :D :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2007 Κάποτε είχα παρατήσει ένα m/b socket 7 να φανταστείτε και όταν το σύνδεσα για να κάνω μηχάνημα στην αδερφή μου δεν δούλευε. Τι ήταν?Τραντζίστορ στην μητρική πάνω είχε βγάλει υγρά.Τώρα που,πώς,πότε,τι,γιατί,επειδή,διότι,εφενος κτλ. έπαιξε δεν ξέρω.Πιθανό ή υγρασία η οποία ευθύνεται για τα περισσότερα στις ηλεκτρονικές συσκευές. Τυχερέ κάνε κ καμμιά προσευχή απο δώ κ πέρα πρίν κοιμηθείς στην παναγιά την τραντζιστορούσα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση