Προς το περιεχόμενο

RADIOHEAD NEW ALBUM/ IT'S HERE!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω την εντυπωση οτι θα βγει και σε κανονικό cd αλλα μετά τις 3 Δεκεμβρίου.

Για το επιχειρηματικό κομμάτι δεν ειμαι γνώστης,αλλα θεωρώ οτι κάνουν το πλέον λογικό κ εξυπνο "αφού όλοι θα το κατεβάσουν ούτως ή αλλως ,ας το δωσουμε ετσι,αυτοί που θα το αγόραζαν θα το αγοράσουν..." και είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Για το θεμα του discbox,κατι παρόμοιο είχε συμβεί και με το amnesiac και λιγότερο με το hail to the thief που είχαν κ special/limited editions.Μαλιστα στο amnesiac έχω την εντύπωση οτι αρχικά είχε κυκλοφορήσει μόνο το βιβλιαράκι και μετά ο δισκος στην κανονική μορφή.

Κατά τα άλλα,reckoner,videotape και 15 steps.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευφυέστατη η κίνηση των Radiohead (για την τζάμπα διανομή).

Κατάφεραν να δημιουργήσουν τρελό σούσουρο για ένα μέτριο άλμπουμ, πριν ακόμα την κυκλοφορία του.

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

• 3 μήνες αργότερα...

http://www.last.fm/music/

Δειτε τα weekly top tracks!

Πληροφοριακα(και αναφορικα με το λινκ αυτο),το in rainbows (το κανονικο cd) εχει 10 κομματια. :)

http://www.last.fm/music/

Δειτε τα weekly top tracks!

Πληροφοριακα(και αναφορικα με το λινκ αυτο),το in rainbows (το κανονικο cd) εχει 10 κομματια. :)

Aυτά είναι!

Ευφυέστατη η κίνηση των Radiohead (για την τζάμπα διανομή).

Κατάφεραν να δημιουργήσουν τρελό σούσουρο για ένα μέτριο άλμπουμ, πριν ακόμα την κυκλοφορία του.

:oΜέτριο δεν είναι καθόλου φίλε losthighway. 8)...Μα καθόλου μέτριο όμως...Αντιθέτως το θεωρώ ανώτερο και του Amnesiac και του Hail. 8)

άντε να μην πω και του KidA. :o :o :-X..τέλοςπα. 8)...Διευκρυνίζω ότι είμαι οπαδός του γκρουπ από τότε που έπινα γαλατάκι μαμίσιο. 8)..ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ....δικαια στα καλύτερα του 2007....!!!

(γνώμη μου)

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου