FUSION_elic Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Χαιρετώ σας! Λοιπόν μάγκες θέλω επειγώντως γνώμη για το συγκεκριμένο Delay! Έχω ακούσει από τα καλύτερα μεχρι τα χειρότερα για αυτό το πετάλι! Τι λέτε εσείς? θέλω οπωσδήποτε γνώμη γιατί πρόκειται να το αγοράσω μέσα στην εβδομάδα! Ευχαριστώ.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Κάνε ένα search στο Νoiz, θα βρεις πολλά θετικά σχόλια για αυτό. Υπάρχει μια λίστα και με τα κυριότερα θρεντς για echo - delays εδώ: http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11178&start=0 Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικό, αν και ακριβό. Το σκέτο κάνει περίπου 300 και το XL 355 ευρώ. Πολλοί αγοράζουν το σκέτο και μετανιώνουν που δεν αγόρασαν το XL που είναι πολύ ευέλικτο. Τις διαφορές τους μπορείς να τις δεις στο σάιτ της Carl Martin: http://www.carlmartin.com/product_delayla.htm http://www.carlmartin.com/product%20delayla%20xl.htm H κύρια διαφορά τους είναι ότι το απλό δεν έχει tap tempo και το max delay του είναι 500ms, ενώ το XL έχει tap tempo και το max delay του φτάνει το 1 sec. Bέβαια, το παν είναι η χρήση που θα του κάνεις, και απαντήσεις για εναλλακτικές λύσεις θα βρεις εκατοντάδες στα θρεντς του πρώτου λινκ... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FUSION_elic Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Οταν λες tap tempo τι εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Ο ένας διακόπτης χρησιμεύει στο να καθορίζεις το χρονικό διάστημα των επαναλήψεων του echo (echo κι όχι delay, γιατί είναι φτιαγμένο για να ακούγεται θολό σαν τα παλιά tape echo και όχι με τις κρυστάλλινες επαναλήψεις των νέων delays). Αυτό το κάνεις πατώντας το πόδι σου πάνω του στο ρυθμό που θες, και το πετάλι αναλαμβάνει να σου παίξει τις επαναλήψεις σύμφωνα με αυτό το ρυθμό. Aυτό είναι το tap tempo. Μερικοί το βρίσκουν χρήσιμο όταν θέλουν να ακολουθήσουν οι επαναλήψεις αυτές το ρυθμό του κομματιού για να δέσει καλύτερα ο ήχος με την μπάντα, άλλοι που έχουν λιγότερες απαιτήσεις (όπως εγώ) το κάνουν χειροκίνητα γυρνώντας το ανάλογο knob. ΥΓ. Παρεπιπτόντως, ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το είπαν έτσι. Delayla. Ήθελαν μήπως να... αφαιρέσουν την "Layla" από το ομώνυμο κομμάτι του Clapton;;;; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 ΥΓ. Παρεπιπτόντως' date=' ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το είπαν έτσι. Delayla. Ήθελαν μήπως να... αφαιρέσουν την "Layla" από το ομώνυμο κομμάτι του Clapton;;;;[/quote'] Μάλλον ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FUSION_elic Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Αναρωτιέμαι αν είναι όντως υπερβολικό το ποσό για ένα και μόνο delay! Δεν διαφωνώ οτι είναι ένα πεταλι με πολλές δυνατότητες και με απόδοση ηχοχρώματος περασμένων δεκαετιών που σίγουρα προσφέρει πολλές εναλλακτικές στον τελικό ήχο σου! Αλλά................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Παιδια ειμαι της φιλοσοφιας στα ποδια να εχουμε stomp boxes τυπου Wha, dist, κλπ και τα effect τετοιου τυπου (deley, reverb) να ειναι σε μορφη rack. Και ολα τα effects στο Rack να ειναι μετα το μικροφωνο με mixer. Να πω τη διαδρομη μηπως γινω πιο κατανοητος για μερικους. guitar>stomp boxes>amp(no reverb)>speaker>mic>mixer (που προσθετεις πανω του παραλληλα τα delay, reverb Κλπ και τα δινεις στερεο στον ηχοληπτη. Υ.Γ Ακους απο 2 μονιτορ μπροστα σου και τον/τους ενισχυτες πισω σου. ΚΑΤΑΛΗΓΩ παρε ενα TC electronic ή αν εχεις ψιλα παρε eventide Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 ΥΓ. Παρεπιπτόντως' date=' ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το είπαν έτσι. Delayla. Ήθελαν μήπως να... αφαιρέσουν την "Layla" από το ομώνυμο κομμάτι του Clapton;;;;[/quote'] Μάλλον ναι.. φανταζομαι απο το delay-lama :P :P :P -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση