Προς το περιεχόμενο

Αγορά πρώτης ηλεκτρικής κιθάρας (κοινώς, θέλω βοήθεια!)

onarovatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω πως μου έχει κάτσει το θέμα (ολίγον τι σχιζοφρενικές καταστάσεις), αλλά με τις cort είμαι αμείλικτος.

Για τον ενισχυτή πρέπει να πω πως είναι όντως ευκαιρία. Το πρόβλημα είναι πως εγώ μένω Αθήνα και επιπλέον δεν έχω πρόβλημα να πάρω έναν λιγότερο καλό απ'τον mg15 dfx. Για την περίπτωση μου και ο mg15 cdr μια χαρά είναι. Ευχαριστώ πάντως.

Το ψαχνω λίγο ακόμα αν και τείνω πιο πολύ στην squire. θα δείξει.

Παρεπιπτώντως, ξέρετε κανέναν στην Αθήνα που να πουλάει σε τιμές ανταγωνιστικές του thomann? Την squire π.χ. την εχει ο θωμάς 239 και ο καγμάκης (για τον οποίο έχω ακούσει και διαβάσει καλά πράγματα) την έχει 285. Καλά λόγια μου έχει πει και ένας φίλος για το guitar store στην Σουλτάνη στα Εξάρχεια.

Για πείτε την γνώμη σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά είναι τα δυο καταστήματα που λες, και οι τιμές τους είναι οκ, ειδικά αν σκεφτείς ότι αυτοί θα σου δωσουν και μια θήκη και το πρώτο setup της κιθάρας, ενώ ο Θώμαν οχι. Βαλε και τα εξοδα αποστολής και θα δεις ότι σε συμφέρει για τη συγκεκριμένη περίπτωση να ψωνίσεις από ελλαντα. Και αυτό βέβαι ισχύει για όλες τις μάρκες της συγκεκριμένης κατηγορίας. ;)

Τώρα όσον αφορά τον mg15 dfx, για πρώτο ενισχυτάκι είναι οκ, αλλά μέχρι εκεί. Μην τρελένεσαι ότι είναι και κάτι το φοβερο... Η μαγεία του Marshall βρίσκεται σε άλλα πολύ μεγαλύτρα και ακριβότερα μοντέλα που θα αποκτήσεις εν καιρω, αφού γουστάρεις μαρσαλίλα (εγγύηση-ποιότητα-απόδοση). ;)

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

H SQUIRE είναι και αυτη ένα ωραίο όργανο πολύ πιο ευέλικτο από την LTD Αφου σου αρέσει τσίμπα την.Και μετά μπορείς κιόλας,είτε έχεις παρει άλλη κιθάρα ,είτε όχι, να την αναβαθμίσεις.

Παιδιά μία τελευταία ερώτηση γιατί ανακάλυψα και κάποια άλλη κιθαρίτσα. Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας ανάμεσα σε αυτές τις δύο:

FENDER SQUIER STANDARD FAT STRAT WS (http://www.thomann.de/gr/fender_squier_standard_fat_strat_ws.htm)

και

FENDER SQUIER STD STRAT RW AB (http://www.thomann.de/gr/fender_squier_std_strat_rw_ab.htm).

Διαφωτίστε με λίγο για να ξέρω ποια απ'τις 2 να διαλέξω. Ευχαριστώ

Εγώ θα σου πρότεινα την fat strat γιατί έχει και τον διπλό μαγνήτη και έτσι θα μπορέσεις να έχεις μία πρώτη εμπειρία και με μονούς και με διπλό, ώστε να ξέρεις τι θα προτιμήσεις στην επόμενη κιθάρα που θα πάρεις κάποια στιγμή.

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

εγω θα σου προτεινα μια ευελικτη κιθαρα με διαφορα απο τις ηδη προαναφερθεισες στην οποια δεν χρειαζεται να πειραξεις απολυτως τιποτα-ειναι παναλαφρη- παιζει απο απιστευτα φεντερισια "καθαρα" μεχρι και μεταλ και κοστιζει (με λιγο ψαξιμο) 450 ευρω μαζι με την θηκη της.

http://www.godinguitars.com/godinfreewayclassicp.htm

εχω την μαυρη και "σπερνει".... 8) 8) 8)

α ν ε π ι φ υ λ α κ τ α :wink:

Mesa/Boogie & Strato

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου