Guru ez Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 ρελάνς... Τα βλέπω ;D! The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Το μπλουζ αναμεσα στα δοντια του μανθουλη ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ... Need to see this one again... Ευχαριστω που το θυμισες Ηλια! εντιτ, ο ελληνικος τιτλος ειναι Μπλουζ με σφιγμενα τα δοντια. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατρέ μου. Καλό ήταν. Δες όμως και εδώ. Είχα πάθει ζημιά με τον ήχο του Kimbrough Στο φέρνω και στο φεστιβάλ. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Είχα πάθει ζημιά με τον ήχο του Kimbrough Στο φέρνω και στο φεστιβάλ. ;) Να το φέρεις ;D! Θα σου πω κι εγώ για τον Kimbrough καθότι είχα την ευτυχία να τον ακούσω απο κοντά σ'ένα φεστιβάλ που παίζαμε και οι δυό στην Ιταλία. Ο πλούτος της ζωής μου... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Να το φέρεις ;D! Θα σου πω κι εγώ για τον Kimbrough καθότι είχα την ευτυχία να τον ακούσω απο κοντά σ'ένα φεστιβάλ που παίζαμε και οι δυό στην Ιταλία. Ο πλούτος της ζωής μου... :o :o :o ΘΕΛΩ. Οι μπύρες δικές μου. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Οι μπύρες δικές μου. ;D ...άλλος ένας διψασμένος... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 *γκουχ* Moonwalker *γκουχ* Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagmer Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Σωστός ο Audios και φάουλ ο ΕΖ... ;D ;D Αλλά επειδή ο (συνομήλικος) γέροντας είναι προκλητικόςρελάνς... και Κε ΕΖ...μήπως δεν τα έχεις δεί? ;D ;D τα ειπαμε αυτα..... musique non stop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 τα ειπαμε αυτα..... ...βάζετε και καμμιά φωτογραφία για να μην μπερδευόμαστε... Συνομήλικος, ε? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 To παραληρηματικο "The Amazing Mr. Bickford" Frank Zappa is the man... It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση