kontras Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει κάποια ταινία μουσική που να σας άρεσε πολύ; Μουσική εννοώ από το School of Rock μέχρι το Jesus Christ Superstar κλπ. Έχω μπει στο τριπ να δω μερικές τέτοιες και θα ήθελα τη γνώμη σας Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Almost Famous The red violin together sweet and lowdown Les Choristes (τα παιδια της χορωδιας) swing kids velvet goldmine 24 hour party people scratch les triplettes de belleville(αυτό ειναι καρτουν,δεν ειναι ακριβως μουσική ταινια αλλα ειναι ουσιαστικα σαν ενα μεγαλο video clip για το soundtrack που ειναι απο τα αγαπημενα μου). Εχω ακουσει και για το rock star αλλα δεν το εχω δει ακομα ωστε να εχω ιδία αποψη. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Αν υπαρχουν καποιες ταινιες που βαριεμαι αφανταστα, αυτες ειναι αυτου του ειδους οι ταινιες! Το school of rock ομως ειναι κορυφη! Το rock star δεν μου αρεσε. Πολυ ποζερια και 80ίλα για τα γουστα μου. Α ξεχασα και το pick of destiny! ΚΟΡΥΦΗ! Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Σε κάποιο ποστ πιό παλιά, είχε πέσει στο άσχετο και μια ταινία, που συμμετείχε και ο Dio σε κάποια φάση, νομίζω έβγαινε μέσα από μια αφίσα αν θυμάμαι καλά. Κάποιος είχε δώσει το link για youtube. Μήπως τυγχάνει κάποιος να γνωρίζει την ταινία Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pap13 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 blues brothers!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 blues brothers!!! +ΑΠΕΙΡΟ! :) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 La bamba Τα παιδιά της Χορωδίας www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 blues brothers!!! +ΑΠΕΙΡΟ! :) ΥΕΑΗ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 "we 're on a mission from God" :lol::lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση