ems Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 new fender rhodes launch!!!!!! also check out haken audio. το εχει κανενας στην ελλαδα? ;θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο; Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ems Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 καμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 ok. Παντως και το ενα και το αλλο ειναι super. Το δευτερο δεν νομιζω να το εχει κανεις στη Ελλαδα.Περιορισου στον Ιορδανη.... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skouter Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Kαι ομως φιλε μου underground το εχει ενας πληκτρας-μαεστρος, ξερεις τωρα απο αυτα τα μαγαζια της νυχτας...!!! και το χρησιμοποιησε σε ενα δισκο progressive-metal ενος φιλου του για solo ενω οδηγουσε ενα v-synth xt.Kai οχι μονο το ειχε αλλα απο αυτα που ακουσα ηξερε και να το χρησιμοποιει!! Παντως ειναι πολλα τα λεφτα για αυτο το μηχανημα.Απευθυνεται κατα τη γνωμη μου σε πολυ συγκεκριμενο κοινο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2007 Παντως ειναι πολλα τα λεφτα για αυτο το μηχανημα. Ευτυχώωωωως! Αλλιώς δέν θα έμενε "μαγαζί της νύχτας", εμποροπανύγηρη κλπ. που να μήν παίζει στη διαπασών. Πολύ ενδιαφέρον όργανο, αλλα άς προσευχηθούμε όλοι μαζί να παραμείνει πανάκριβο :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
outerspace Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2008 i mlkia me ta rhodes einai oti einai men apisteuto organo alla exei akribh sunthrhsh xeretai kanenan p na sunthrei rhodes sthn athina? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2008 i mlkia me ta rhodes einai oti einai men apisteuto organo alla exei akribh sunthrhsh xeretai kanenan p na sunthrei rhodes sthn athina? Καλωσήρθες φίλε. Σε παρακαλώ μην γράφεις greeklish. http://www.noiz.gr/index.php?topic=3948.msg47246#msg47246 Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
outerspace Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 ρε φιλε πος λεγεται το κουκλακι που εχεις για φωτογραφια?εχει σφηνωσει το μυαλο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι ο Flat Eric ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση