amorphosynth Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημέρα, Ένα πρόχειρο δείγμα της δουλειας μας ή μαλλον ένα δείγμα της προχειρης δουλειας μας http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=754595 Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 Μου άρεσε...Στην αρχή αισθάνθηκα απλά να με κουράζουν τα τύμπανα...Στο 4ο λεπτό περίπου άρχισε να γίνεται πολύ ενδιαφέρον και πολύ ωραίο το μέρος με το πιάνο. Ωραία δουλειά, Ανέβασε και το τελειωμένο όταν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2007 ευχαριστώ πολύ,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τα τύμπανα(και το hat είναι πολύ κουραστικά δυνατό νομίζω) Πργματικά η κριτική είναι πολύ σημαντικη για μένα ειδικά σ'αυτα που δεν σας αρέσουν Φυσικά και σκοπεύω να το ανεβάσω όταν(κάποια στιγμή το τελειώσω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 πολυ καλη προσπαθεια! εχει σημεια που μου αρεσουν πολυ και ωραιες ρυθμικες κιθαρες. προσωπικη μου αποψη, νομιζω οτι θελει λιγο απλοποιηση. μην προσπαθεις να τα πεις ολα μαζι. ξεκαθαρισε τι θελεις να εκφρασεις, μειωσε τη διαρκεια ισως μικραινοντας την εισαγωγη. επισης, το θεματακι σου στη κιθαρα (αυτο που ειναι στην αρχη καθαρο, μετα με παραμορφωση) θα το ηθελα πιο γλυκο. Ισως δεμενες νοτες, με ενα χαλαρο βιμπρατο. ομολογώ ομως οτι το ακουσα 1-2 φορες μονο με ακουστικα του 1Ε και φασαρια γυρω μου. θα ηθελα να μπορουσα να το κατεβασω για να το ακουσω σπιτι σωστα. τα παραπανω σχολια λοιπον με καθε επιφυλαξη και ελπιζοντας οτι θα σε βοηθησουν. https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2007 Πολύ δυνατό! :D Απλώς νομίζω ότι τα τύμπανα θα πρέπει να απλοποιηθούν λίγο... Αν θες να τα κρατήσεις όπως είναι, θα πρέπει να τα χαμηλώσεις.Εξαρτάται τι θες να βγεί εν τέλει... Από κει και πέρα μου άρεσε η ιδέα του "αφηρημένου" riff στην κιθάρα. Α!Μυστηριώδης εισαγωγή...... :) Συγχαρητήρια! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xristos69 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 πολυ εκνευριστικά τα τύμπανα. :? 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Θελεις παρα πολυ δουλεια ακομα.. www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amorphosynth Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ,συμφωνω οτι τα τυμπανα είναι τα πιο εκνευριστικά απ'όλα,όπως και στο ότι θέλω πολύ δουλειά ακόμα (αν και θα με βοηθούσε περισσότερο κάτι πιο συγκεκριμένο-αναφέρεσαι στη σύνθεση,στην απόδοση,στην παραγωγή,σε όλα; εκτός αν απλά εννοείς ότι το θεωρείς για τον λούτσο οπότε πάσο...αλλά θα προτιμούσα μια προσέγγιση του τύπου-π.χ "πρόκειται για ένα συρφετό οργάνων και patterns μπλεγμένα κατά την πλειοψηφία τους άτεχνα και χωρίς λογικές μουσικά μεταβάσεις.Αποπροσωποποιημένο,χωρίς ταυτότητα τόσο συνθετική όσο και εκτελεστική-Ένα κομμάτι που,αν είχε έστω σκοπό να σε ταξιδέψει,μόνο με τον καρβουνιάρη θα μπορούσε να παρομοιαστεί"). Δεν είμαι παιδάκι(αν και νιώθω έτσι όταν προσπαθώ να συνθέσω) και δεν πρόκειται να πληγωθώ με μία πολύ άσχημη κριτική σαν αυτή που ο καθένας μας έχει στην άκρη του μυαλού του όταν παρουσιάζει κάτι,οπότε ....... hit me hard, P.s-I'll be back...(soon) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2007 Τα τύμπανα όντως θέλουν απλοποίηση, η οποία τις περισσότερες φορές μπορεί να μεταφραστεί ως απλά "χαμήλωμα". Οι ιδέες δεν είναι ασχημες, και αν δουλευτούν θα "δείξουν". ΜΟυ άρεσε σε σημεία το μπασσο αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ytsestef_2112 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2007 Ξεκούρδιστες κιθάρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση