kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Η behringer βγάζει και πολύεφφέ. http://www.thomann.de/gr/behringer_bass_vamp_lx1b.htm http://www.thomann.de/gr/behringer_bassvamp_pro_lx1b_pro.htm LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε συ Neeq, πουλαω το παλιο zoom πολυεφφε που ειχα... Απ ολα εχει - stereo εξοδο, delay, chorus, bass synth, distortion...). Αν θες στην επομενη προβα με 50 ευρωπουλα και γλυτωνεις τα αλλα 50! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Πoλυεφφέ ε? Δεν ξέρω, θα δω πρώτα από το guitar rig τι αποτέλεσμα βγάζει και I will σκεψ it. :D :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Το βραδυ θα ερθεις τελικα Κιουρτσογλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μπάαα, δουλειές... Έχω να βάζω εφφέ σε κάτι αναλογικά συνθ :D Πρόβα με Τηλ.... κτλ κρίμα ρε γαώτο και το περίμενα. Τι μου το θύμησες, καλά ξεχάστηκα. Τώρα βέβαια σκέφτηκα ότι με τα πεταλάκια κερδίζω σε ποζεριά 8) Πλάκα κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Το βραδυ θα ερθεις τελικα Κιουρτσογλου? Αυτά δεν είναι ποστ. Είναι ποστ ίτ (γι αυτό κιτρινίζει λίγο το site) "Και μην ξεχάσεις τα παιδιά απο το φροντιστήριο και να βγάλεις τα ρούχα στην απλώστρα" http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 ?ε συ Neeq' date=' πουλαω το παλιο zoom πολυεφφε που ειχα... ?π ολα εχει - stereo εξοδο, delay, chorus, bass synth, distortion...). ?ν θες στην επομενη προβα με 50 ευρωπουλα και γλυτωνεις τα αλλα 50! :D[/quote'] (Και η μετάφραση από τα Εβραϊκά: Καλά ρε petersp, δώσε το στον neeq λίγο να το δοκιμάσει....θέλεις και 50 Ευρώ για να του το δανείσεις? :lol: :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2007 ?ε συ Neeq' date=' πουλαω το παλιο zoom πολυεφφε που ειχα... ?π ολα εχει - stereo εξοδο, delay, chorus, bass synth, distortion...). ?ν θες στην επομενη προβα με 50 ευρωπουλα και γλυτωνεις τα αλλα 50! :D[/quote'] (Και η μετάφραση από τα Εβραϊκά: Καλά ρε petersp, δώσε το στον neeq λίγο να το δοκιμάσει....θέλεις και 50 Ευρώ για να του το δανείσεις? :lol: :lol: ) :D Καλά ρε συ αυτό εννοείται. Απλά εγώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για πολυεφφέ γενικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
delete Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2007 bass patch + overdrive and/or distortion + lo-fi / broken dj mixer eq sweeps κάτι πρόχειρο που μπορεί να προκαλέσει αρκετό ελεγχόμενο χάος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση