Προς το περιεχόμενο

Impedance = ; (Μηχανικά :D )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Εγώ ξέρω πάντως ότι όπου συμμετέχεις, γεμίζεις ανούσιες σελίδες επί σελίδων με προσωπικές αντιπαραθέσεις. Και όταν -μια στο τόσο- επιχειρείς να γράψεις για τεχνικά θέματα, κάνεις αυτά που είπα παραπάνω.

Ο καθένας μπορεί κάτι να πάρει από τον άλλο. Αν δεν θέλεις να με ακούσεις, εσύ χάνεις.

Τι....? Ακόμα στο recording το έχουμε αυτο το θέμα? :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Έχεις κάτι να πείς επί του θέματος...;

Κάντο.

• Granule μάλλον πως έχεις μπερδευτεί... Ο harilatron έκανε ακριβώς αυτό που λες. Επειδή είχε να πεί κάτι επί του θέματος το είπε. Ξεκάθαρα.

• Σε ελεύθερη και εκλα'ι'κευμένη μετάφραση: Δεν μπορείς να λες μπούρδες γιατί είναι πολύ πιθανό να μπερδέψεις άλλους.

• ...και εσύ τι τα ήθελες όλα αυτά. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν έχεις ιδέα για αυτά που γράφεις. πχ: τι είναι wavenumber? (Ξέρεις πως λέγεται στα ελληνικά?)

I'll follow the signal to the end...

• Moderator
harilatron γιατί τσιμπάς ρε; Κάνε ότι κάνω αλλιώς θα φας ξύλο μεσολογγίτικο :lol:

Είναι κουρδισμένο το ξύλο το Μεσολογγίτικο? :lol: :lol: :lol:

Τώρα γιατί κάθομαι και τρώω την ώρα μου.....

Ίσως γιατί είμαι το "ενδιαφερόστερο εξ όλων" που λέει και ο granole.

Και ίσως γιατί διαβάζω κάτι τέτοια:

Είναι όντως πολύ ενδιαφέρον και καλό είναι κάποιοι που ξέρουν απο τέτοια να γράφουν άρθρα στα ελληνικά για να μορφωνόμαστε και εμείς.

....

Ήμαρτον ρε lambrosgg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Σπούδασα στα ΙΕΚ Γρανούλη. Αναγνωρισμένο bachelor's - αναβολή στράτευσης" :lol: :lol: :lol:

harilatron γιατί τσιμπάς ρε; Κάνε ότι κάνω αλλιώς θα φας ξύλο μεσολογγίτικο :lol:

"Σπούδασα στα ΙΕΚ Γρανούλη. Αναγνωρισμένο bachelor's - αναβολή στράτευσης" :lol: :lol: :lol:

Η κατάρτιση στο ΙΕΚ ΓΡΑΝΟΥΛΗΣ, εξασφαλίζει στους νέους δίπλωμα, που είναι αναγνωρισμένο τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλες τις άλλες χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

:lol: :lol: :lol:

πάντως βρε παιδιά ας μη του τη πέφτουμε έτσι του ανθρώπου.έλληνας στα πρώτα του βήματα είναι με πολύ συναίσθημα που νομιζει πως ξέρει πολλά, πάρα πολλά... θα μάθει οσονούπω και θα προσαρμοστεί.

respsect... peace...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου